Web Analytics Made Easy - Statcounter

۲۹ سال پیش در چنین روزی یعنی ۲ نوامبر سال ۱۹۸۸، بدافزاری که بعدا به کرم موریس یا Morris Worm یا Internet Worm of November 2, 1988 معروف شد، در سطح اینترنت پخش شد. این کرم یکی از اولین بدافزارهای اینترنتی بود که پوشش خبری وسیعی را به دنبال داشت. کرم موریس به عنوان اولین جرم کامپیوتری تاریخ آمریکا نیز شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرم موریس توسط یکی از دانشجویان دانشگاه کورنل به نام رابرت تاپان موریس نوشته شده و از یکی از کامپیوترهای دانشگاه MIT منتشر شد.

طبق صحبت‌های توسعه‌دهنده‌ی این کرم کامپیوتری، هدف اولیه از نوشتن آن، آسیب رساندن به شبکه و کامپیوترهای موجود در اینترنت نبوده است. موریس قصد داشته تا با گسترش این نرم‌افزار کوچک، ابعاد اینترنت را در آن زمان اندازه‌گیری کند. اشکال برنامه‌نویسی که باعث شد این نرم‌افزار تحقیقاتی به یک ابزار مخرب تبدیل شود، مکانیزم گسترش آن بوده است. مکانیزم گسترش به گونه‌ای بود که ابتدا از مدیر سیستم هدف در ارتباط با وجود نسخه‌ای از این نرم‌افزار سوال پرسیده می‌شد. اشکال کار در این بود که موریس الگوریتمی نوشته بود که حتی در صورت پاسخ مثبت مدیر، باز هم نرم‌افزار روی سیستم کپی می‌شد. این کپی‌های چندباره باعث می‌شد که کامپیوتر هدف با مشکلات جدی مواجه شود.

نرم‌افزار موریس پس از انتشار با سرعت زیادی روی کامپیوترهای متعدد نصب شد و مشکلات زیادی را برای شبکه‌ی اینترنت ایجاد کرد. این بدافزار به سرعت روی حدود ۶ هزار کامپیوتر متصل به اینترنت اجرا شد. این تعداد کامپیوتر در آن زمان ۱۰ درصد از حجم اینترنت را تشکیل می‌دادند. خسارت‌های ایجاد شده در ابعاد بزرگ دولتی و سازمانی باعث شد که موریس دستگیر شده و به عنوان اولین مجرم اینترنتی شناخته شود. او از دانشگاه اخراج شده و مجبور به پرداخت جریمه‌ای ۱۰ هزار دلاری شد.

true برچسب ها : Calendar true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۴۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید/ فیلم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اپلیکیشن تماس اندروید قابلیت جدیدی دریافت کرده و ایموجی صوتی را دردسترس برخی از کاربران قرار داده است.

ایموجی‌های صوتی در اپلیکیشن Phone در واقع افکت‌های صوتی استانداردی هستند که با انتخاب یکی از ۶ ایموجی تشویق، خنده، جشن، گریه، مدفوع و صدای تبل پخش می‌شوند.

وقتی شما به عنوان تماس‌گیرنده یکی از ایموجی‌های صوتی را انتخاب می‌کنید، اپلیکیشن تماس گوگل انیمیشن کوتاهی را همراه با افکت صوتی به مدت چند ثانیه پخش می‌کند که در هر دو طرف تماس شنیده می‌شود.

گوگل در توضیح قابلیت جدید اپلیکیشن تماس می‌گوید: «احساسات و حالت‌های مختلف خود را با صداهایی مانند تشویق، خنده، گریه یا تبل از طریق لمس تصویر هریک از ایموجی‌ها به طرف مقابل ابراز کنید.»

برای فعال‌کردن ایموجی‌ صوتی باید وارد بخش عمومی (General) تنظیمات گوشی شوید یا در صفحه‌ی اپلیکیشن تماس، روی بیشتر (More) بزنید تا گزینه‌ی ایموجی صوتی (Audio Emoji) را مشاهده کنید.

پس از فعال‌کردن، دکمه‌ی «ایموجی صوتی» در صفحه‌ی اصلی اپلیکیشن ظاهر می‌شود و به شما اجازه می‌دهد با زدن روی آن، یکی از شکلک‌ها را انتخاب کنید تا صدای مرتبط پخش شود.

به‌نظر می‌رسد که محدودیتی برای استفاده از این ایموجی‌ها وجود دارد، زیرا فاصله‌ی کوچکی بین استفاده‌ی مجدد از آن‌ها لازم است که از پخش پشت سر هم صداها جلوگیری می‌کند.

ایموجی صوتی درحال‌حاضر از طریق آخرین به‌روزرسانی اپلیکیشن Phone گوگل در کانال بتا (نسخه‌ی ۱۲۸) دردسترس است. این ویژگی احتمالاً در هفته‌های آینده برای تمام کاربران منتشر خواهد شد.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901707

دیگر خبرها

  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید/ فیلم
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید
  • جریمه ۱۰ میلیارد ریالی به اتهام هدر دادن سوخت رایانه ای در خوروبیابانک
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • ظهور شاه‌کلید قفل‌های دیجیتال/ رایانه‌های کوانتومی رمزگذاری را بی‌معنا می‌کنند