Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، ابراهیم ساکی به عنوان یکی از حافظان قرآن استان خوزستان امسال در قالب یکی از موکب‌های نور از سوی کارگروه فعالیت‌های قرآنی کمیته فرهنگی ـ آموزشی اربعین جهت اجرای برنامه‌های قرآنی در پیاده‌روی اربعین شرکت خواهد کرد.

این حافظ کل قرآن کریم در گفت‌وگو با ایکنای خوزستان گفت: سال گذشته نیز این افتخار را داشتم که همزمان با ایام اربعین حسینی، به عنوان یکی از خادمان در این کاروان قرآنی حضور پیدا کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کاروان از سوی کارگروه فعالیت‌های قرآنی کمیته فرهنگی ـ آموزشی ستاد مرکزی اربعین به عتبات اعزام می‌شود و در موکب‌هایی که استقبال از آنها زیاد است به اجرای برنامه‌هایی چون کرسی تلاوت، اجرای تواشیح و ... می‌پردازند.

ساکی گفت: سال گذشته کاروان قرآنی تنها در نجف و کربلا حضور یافت و در موکب های این دو شهر به اجرای برنامه‌های قرآنی پرداخت. خوشبختانه امسال موکب های قرآنی در شهرهای کاظمین و سامرا نیز این برنامه‌ها را برای زائران اجرا خواهند کرد.

این حافظ کل گفت: اعضای این کاروان به صورت داوطلبانه جهت اجرای برنامه‌های قرآنی در این برنامه مشارکت می‌کنند.

وی برنامه‌های قرآنی در اربعین حسینی را یک حلقه مفقوده دانست و گفت: بنا به تأکیدات رهبر معظم انقلاب، باید بتوانیم از پدیده بی‌نظیر اربعین بیشترین استفاده را ببریم؛ آن هم در جهت انس با قرآن و معارف اهل‌بیت(ع).

ساکی با تصریح به مهجوریت قرآن در میان جامعه گفت: پیامبر عظیم‌الشأن اسلام در حدیث ثقلین پیوند جدایی‌ناپذیر قرآن و عترت را برای ما بیان کرده‌اند. مردم ما در حرکت اربعین باید بدانند عترت و قرآن جدایی‌ناپذیرند. امام حسین(ع) شهید قرآن است، در روایات داریم سر مبارک امام حسین(ع) بر روی نیزه قرآن تلاوت کرد. امام حسین(ع) در راه قرآن شهید شد.

این فعال قرآنی با اشاره به زیبایی‌های مواجهه مردم با محافل قرآنی در مسیر زیارت اربعین گفت: به خاطر دارم در کرسی‌های تلاوت وقتی سوره فجر را تلاوت کردم و توضیح دادم که این سوره منسوب به امام حسین(ع) است، مردم استقبال زیادی کردند. برخی در حین تلاوت اشک می‌ریختند و درخواست تلاوت مجدد آیات را می‌کردند.

این حافظ قرآن ادامه داد: گاهی برخی از محافل با 2 یا 3 نفر شروع می‌شد، اما پس از دقایق کوتاهی جمعیت زیادی جمع می‌شدند. قرآن نیازی به تبلیغ ندارد. همین که صدای تلاوت بلند می‌شد، همه دنبال صدا بودند و می‌خواستند بنشینند و قرآن گوش کنند.

وی در پایان سخنان خود ضمن تقدیر از اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور برای راه اندازی موکب های قرآنی گفت: این گونه حرکت‌ها باید زیاد شود. کار فرهنگی در زمینه قرآن در اربعین باید بیش از اینها باشد.

iqnakhouzestan@

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۴۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای قاریان جوان در طرح ملی تلاوت شباب الرضا(ع)

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، حسین مقدم‌کیا دبیر طرح ملی«تلاوت شباب الرضا(ع)» درباره این دوره‌ گفت: صنعت برق استان اصفهان از 11 تا ۱۵ اردیبهشت ماه میزبان این دوره از طرح ملی تلاوت است.

وی هدف از برگزاری این دوره آموزشی را ارتقاء قاریان جوان و توانمند کردن آنها برای تدریس در دوره‌های آموزی طرح ملی تلاوت عنوان کرد و افزود: شرکت کنندگان حاضر در این دوره آموزشی را ۵۰ نفر از نخبگان قرآنی تشکیل می‌دهند که از آغاز برگزاری طرح ملی «تلاوت شباب الرضا(ع)» در دوره‌های مختلف آن حضور داشته‌اند.

مقدم کیا ادامه داد: این نخبگان قرآنی بالای 18 سال سن دارند و از ۷ استان کشور فراخوانده شدند و قرار است به مدت ۳ روز در اصفهان آموزش ببینند.

دبیر طرح ملی «تلاوت شباب الرضا(ع) اظهار کرد: در این دوره‌ها دروسی چون فنون تدریس، آشنایی با روانشناسی تدریس، سواد رسانه، نرم‌افزار‌های تولید محتوای مجازی طرح ملی تلاوت، نحوه تدریس و کتاب‌ها و محتوا‌های آموزشی به قاریان جوان آموزش داده می‌شود.

مقدم‌کیا از برگزاری «دوره اقراء» برای قاریان جوان طرح ملی تلاوت شباب الرضا (ع) خبر داد و گفت: این دوره با حضور مهدی حسنی استاد قرآن کشورمان برگزار و در پایان مدرک اقراء به آنها اعطا می‌شود.

وی در پایان گفت: برای همکاری این ۵۰ نفر با طرح ملی تلاوت تلاوت شباب الرضا(ع) برنامه‌ریزی گسترده‌ای داریم که بزودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

مقدم کیا با بیان اینکه طرح ملی «تلاوت شباب الرضا(ع) از سال 1391 با حمایت معاونت قرآن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی آغاز به کار کرده و با هدف شناسایی، کشف و پرورش استعدادهای قرآنی هر ساله پذیرای نوجوانان سراسر کشور است، اعلام کرد: در طول یک دهه فعالیت این طرح، پنج هزار نوجوان نخبه قرآنی شناسایی شده‌اند و در سه پایه حفظ، مفاهیم و تلاوت از آموزش های لازم برخوردار شده‌اند و یا به سطوح بالاتر ارتقا یافته‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن سیما
  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • هجدهمین جلسه استماع قرآن به یاد معلمان فقید برگزار شد
  • ارتقای قاریان جوان در طرح ملی تلاوت شباب الرضا(ع)
  • قرآن همه چیز ماست
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه رمضانی تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان