Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-01@16:46:10 GMT

حلقه مفقوده ای به نام «مردم» در مباحث ایمنی

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۹۸۶۹۲

حلقه مفقوده ای به نام «مردم» در مباحث ایمنی

به گزارش جهان نيوز، سعید شریف‌زاده در نشست تخصصی HSE شهری سومین کنفرانس ملی مدیریت کلانشهرها با رویکرد ایمنی، بهداشت، محیط زیست که در حاشیه بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات کشور برگزار شد، اظهارکرد: بالاترین آسیب‌های شهری و حوادث در کلانشهرها در درجه اول در حوزه ساخت و ساز رخ می‌دهد و حوادث ترافیکی و برق گرفتگی در درجات بعدی حوادث کلانشهرها محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اعلام اینکه اطلاعات و آموزش‌های لازم در زمینه ایمنی و حفاظت از جان و مال به مردم داده نشده و آگاه‌سازی‌های لازم در این خصوص صورت نگرفته است، ادامه داد: برای هر موضوعی اگراز طریق رسانه های گروهی اطلاع رسانی و یا آموزش شهروندی باشد قطعا برای پیاده سازی آن در سطع جامعه، از سوی مردم استقبال زیادی صورت خواهد گرفت.

وی به ضرورت اطلاع رسانی وآگاه سازی شهروندان در حوزه ایمنی و آتش نشانی اشاره کرد و گفت: با تبلیغات و اطلاع رسانی موثر می توان سطح ایمنی را به حد مطلوبی ارتقا داد.

شریف زاده با بیان اینکه مردم ما ثابت کرده اند که درهرگونه امور نوع دوستانه به طور داوطلبانه همکاری می کنند، خاطرنشان کرد: به هرحال هرکس جان و مال خودش را دوست دارد و اگر در زمینه ایمنی، مردم را شرکت بدهیم یقینا با جان و دل مشارکت خواهند کرد چراکه دوست ندارند جان و مال شان را از دست بدهند.
وی اقدامات فرهنگی جهت دار و برپایی آمورش شهروندی در راستای ایمنی را یک ضرورت خواند، اضافه کرد: اگر مشکلات و نتایج بررسی‌ها در زمینه مباحث ایمنی را به مردم بگوییم و آن‌ها را آگاه کنیم و ساز و کار لازم را در اختیارشهروندان قرار دهیم مردم می‌توانند حتی به ما کمک کنند و ایده‌های خود را با ما در میان گذارند.
مدیرعامل آتش نشانی تهران ابراز داشت: هم اکنون شهروندان، ایمنی را هزینه ای زائد و حتی نصب تجهیزات ایمنی را مانع زیبایی منازل و محل کارخود می دانند این درحالی است که گران ترین هزینه ها برای دکورهای منازل خود انجام می دهند.

شریف زاده تاکید کرد: ما معتقدیم برای گسترش فرهنگ ایمنی تمامی نهادها و سازمانها هریک بنا به وظایف ذاتی خود باید درجهت آگاهی مردم در زمینه ایمنی و اطلاع رسانی آن به شکل های مختلف از جمله ساخت کلیپ ها، فیلم ها، تیزرهای تلویزیونی و... تلاش کنند.

وی، خواستار ایجاد «سامانه ایمنی» شد و افزود: این سامانه می تواند بستر مناسبی برای ثبت ایده های شهروندان باشد تا از آن طریق پیشنهاد ها، نظرات و کارهای خلاقانه خود را در راستای شناخت مردم با مباحث گوناگون ایمنی به اطلاع عموم رسیده و مورد بهره برداری قرار گیرد.

منبع:مهر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۸۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: رانندگان به هیچ عنوان نباید اهمیت راهنمازدن را دست کم بگیرند چرا که این اقدام به ظاهر کوچک، از تصادفات بسیاری جلوگیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: تجربه، در رانندگی معلم خوبی نیست و احتیاط شرط عقل است؛ چرا که بسیاری از رانندگان با تجربه هم گاهی با بی احتیاطی‌های خود باعث بروز حوادث جبران ناپذیری می‌شوند. به عنوان مثال  ناگهان تغییر مسیر دادن و عرض راه را بدون زدن راهنما طی کردن؛ بسیار خطرناک است اما برخی رانندگان  این کار انجام می‌دهند.

وی با تاکید بر اینکه عدم استفاده از راهنما در هنگام تغییر مسیر نشانه حرفه‌ای بودن نیست، گفت: بسیاری از موتورسیکلت‌ها در همین تغییر مسیرهایی که توسط رانندگان بی‌احتیاط صورت گرفته دچار آسیب‌های شدید و حتی مرگ شده‌اند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: رانندگان هنگامی که رانندگان در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها در حال حرکت هستند و قصد تغییر مسیر دارند باید حتما از راهنما استفاده کنند. همچنین پس از استفاده از راهنما کاهش سرعت نیز ضروری است و پس از آن باید اقدام به تغییر مسیر شود.

شریفی گفت: برخی از تغییر مسیرهای ناگهانی در صورت سرعت بالای خودروی سواری می‌تواند به علت وجود نیروی گریز از مرکز، باعث واژگونی خودرو شود.

وی همچنین با اشاره به رفتار غلطی که برخی از رانندگان مرتکب آن می‌شوند، گفت: رانندگان نباید با بیرون آوردن سر از خودرو و فریاد زدن، دیگر رانندگان را از اهداف خود باخبر کنید بنابراین استفاده از راهنما، بهترین روش است. 

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: حال سوال اینجاست که اگر شما راهنما بزنید؛ حق تقدم عبور با شماست؟ و در جواب این سوال باید گفت خیر. راننده حتما باید حق تقدم عبور را رعایت کرده و ابتدا با نگاه کردن به آیینه‌های وسط و جانبی تردد دیگر خودرو ها را کنترل کند. سپس در منتهی الیه سمت راست، با توجه به اینکه از قبل در فاصله مناسب ۱۰۰ تا ۱۵۰ متری راهنما زده، با کاهش سرعت اقدام به خروج از راه کنند.

شریفی افزود: شاید این جمله را شنیده باشید که برخی از رانندگانی که عادت به زدن راهنما ندارند و  به شوخی می‌گویند که راهنما نزنید چون برق مصرف می‌شود. این کار اصلا درست نیست. در ماده ۱۱۹ آیین نامه راهنمایی و رانندگی نیز عنوان شده که رانندگان باید در بین خطوط حرکت کرده و برای هر تغییر مسیر، با زدن راهنما به دیگر خودروها اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • افزایش نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد/ خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • «راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • برگزاری نشست تبیین الزامات اطلاع‌رسانی دولت در ایلام
  • شوراها عملکردهای خود را به مردم اطلاع رسانی کنند
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست