Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین ذوالفقاری گفت: هزینه‌های زائران اربعین در ۴ بخش روادید، بیمه، هلال احمر و شرکت‌های کارگزاری در مقایسه با ایام غیر اربعین ۸۰ هزار تومان کاهش داشته است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین ذوالفقاری در حاشیه جلسه شورای راهبردی اربعین حسینی در جمع خبرنگاران افزود: اطلاعات ناقصی در جامعه مطرح می‌شود که عمدتاً از سر دلسوزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: درباره هزینه‌ها در غیر ایام اربعین بابت روادید، هلال احمر، بیمه و شرکت‌های کارگزاری بیش از ۲۸۰ هزار تومان دریافت می‌شود.
ذوالفقاری گفت: ما مسئول نرخ گذاری نیستیم و هر سازمان و نهادی بر اساس قانون خود نرخی دارد، اما با برخی رایزنی‌ها تلاش شد هزینه اربعین در این چهار بخش حدود ۸۰ هزار تومان کاهش پیدا کند.
رئیس ستاد مرکزی اربعین افزود: در بحث حمل و نقل نیز، چون انجمن اتوبوسرانان کشور جزو بخش خصوصی هستند و در این ایام باید ۱۲ هزار اتوبوس خدمات رسانی و ۶۰ هزار سرویس رفت و آمد کنند خواستیم به نحوی هزینه‌ها را کاهش دهیم، اما آن‌ها نیز استدلال هایی داشتند و باید بر اساس قوانین خود عمل کنند و با این وجود درصدی از نرخ مصوب خود دو روز پیش کاهش دادند.
ذوالفقاری گفت: باید رویکرد ما در بحث اربعین به این صورت باشد که دولت در حوزه امنیت و زیرساخت‌ها ورود کند و بقیه کار مردمی باشد و اینکه برخی معتقدند باید بهای اتوبوس‌ها را دولت پرداخت کند قانونی نیست، چون باید در این بخش اعتبار داشته باشیم.
رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: بازرسان ما در همه مناطق مرزی مستقر هستند و دو روز پیش اعلام شد در یکی از پارکینگ‌های مناطق مرزی در جنوب، مبالغی را به صورت علی الحساب به عنوان هزینه پارکینگ از زائران دریافت می‌کنند که علاوه بر این متوجه شدیم که برگه‌ای هم که به دست رانندگان داده شده هیچ مسئولیتی متوجه پارکینگ داران نبوده است.
وی ادامه داد: بر این اساس بلافاصله به استانداران ابلاغ کردیم که به هیچ وقت مبلغی به عنوان علی الحساب بابت پارکینگ نباید دریافت شود و همچنین مقرر شد در قبال مبلغ دریافتی، مسئولان پارکینگ به لحاظ آتش سوزی، سرقت و خسارت‌های احتمالی در پارکینگ مسئولیت داشته باشند.

زائران بدون روادید موجب بسته شدن مرز‌ها می‌شوند
رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت:: زائرانی که بدون داشتن روادید در مرز‌ها حاضر می‌شوند مشکل جدی برای زائران ایجاد می‌کنند و اگر این اتفاق تکرار شود حتماً طرفهای عراقی مرز را می‌بندند.
حسین ذوالفقاری افزود: برخی سال گذشته بدون روادید در مرز‌ها حاضر شدند و تجمع کردند و وقتی برخی بدون روادید وارد خاک عراق شدند عراق مرز‌ها را بست و مشکلاتی ایجاد شد و امسال عراق به ما تاکید کرده است که اگر چنانچه افرادی بدون روادید داخل خاک عراق بیایند مرز‌ها را خواهند بست.
وی گفت:: در دو روز گذشته برخی بدون روادید به مرز مهران رفتند که دستگیر، و عودت داده شدند و برخی نیز قرنطینه شدند.
ذوالفقاری گفت:: این دسته از افراد علاوه بر پرداخت هزینه هایی که برای حضور در مرز پیدا کرده اند بخشی از توان و انرژی نیروهای ما را هم می‌گیرند و برای ما مزاحمت ایجاد می‌کنند.
رئیس ستاد مرکزی اربعین افزود: این افراد مطمئن باشند که به هیچ وجه اجازه ورود به خاک عراق را بدون روادید نخواهند داشت.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا برای برخی از زائران که از طریق هوایی وارد خاک عراق شده بودند در خصوص موضوع روادید مشکلاتی ایجاد و اینگونه تلقی شد که روادیدشان جعلی است افزود: یکی دو مورد روادید جعلی داشتیم که از طریق شرکت‌های غیر مجاز صادر شده بود و نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات تعدادی از افراد سودجو را دستگیر کرد، اما مشکلی که برای این زائران که از طریق هوایی سفر کرده بودند ایجاد شده بود به جعلی بودن روادید‌ها هیچ ارتباطی نداشت و مشکل این بود که روادید مربوط به مقطع قبل از اربعین بود که بعنوان ویزای اربعین استفاده کرده بودند.
ذوالفقاری گفت:: البته مسئولان فرودگاه عراق می‌توانستند مشکل را برطرف کنند و ما هم در این خصوص اعتراض کردیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۰۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله

مدیرعامل بیمارستان رضوی مشهد ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، گفت: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ درج شده در برگه انتشار یافته جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

به گزارش ایسنا؛ چندی پیش و در فضای مجازی اخباری مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله با عنوان صورت هزینه درمان بیمه دی و بیمارستان رضوی که حاوی اطلاعات بیماران بود انتشار یافت و حواشی‌ای را ایجاد کرده بود. در متنی که به همراه تصویر اطلاعات بیمار منتشر شده بود، آمده بود: «برای پرینت‌های حسابداری کاغذ یک‌رو سفید خریدم، ۹۰۰هزار تومان، ۳۵ کیلو کاغذ باطله. شوکه شدم وقتی دیدم همه کاغذها اطلاعات بیماران یکی از معروف‌ترین بیمارستان‌های مشهده!!! حریم خصوصی مریض چه‌قدر بی‌ارزشه؟ از اطلاعات دقیق بیماری تا شماره ملی و آدرس کاربر، پزشک.»

در همین راستا و باتوجه به حساسیت موضوع، ایسنا با مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت‌وگویی انجام داد.

دکتر محسن محور، ضمن تکذیب خبر منتشر شده، اظهار کرد: بخشی از پرونده بیمارانی که بستری می‌شوند، در بیمارستان مانده و بخشی دیگر به بیمه‌ها ارجاع می‌شود. آنچه در بیمارستان می‌ماند، باید حداقل ۱۰ سال در محل بیمارستان بایگانی شود و پس از این مدت امحای این اسناد تحت نظارت سازمان اسناد و کتابخانه‌های کشور اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است بعضی اسناد مثل IVF و اسناد نگهداری جنین سال‌ها در بیمارستان بماند، یادآور شد: ما حق امحای این پرونده‌ها را نیز نداریم.

مدیرعامل بیمارستان رضوی با تاکید بر اینکه آن برگه به هیچ وجه از بیمارستان رضوی خارج نشده است، گفت: بیمارستان رضوی یکی از بیمارستان‌های پرهزینه کشور است؛ هزینه این بیمارستان فقط در اسفندماه ۲۱۰ میلیارد تومان بوده است. بیمارستان رضوی در حال ساخت یک مرکز ناباروری بوده و برای این مرکز چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. همچنین ما در دهه کرامت ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه افتتاح خواهیم کرد؛ بنابراین بیمارستان رضوی با این هزینه‌کرد بالا آنقدر مشکل ندارد که بخواهد کاغذ را به صورت کیلویی بفروشد.

محور ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، خاطر نشان کرد: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ این برگه جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه بیمه دی نیز نمی‌تواند چنین اقدامی را انجام دهد، تصریح کرد: در این راستا نیز به جهت روشن شدن کامل وضعیت جلسه‌ای با بیمه دی خواهیم داشت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • کاردرمانی در منزل چقدر هزینه دارد؟
  • هزینه 5 میلیونی برای هر ایرانی/ ماجرا چیست؟!
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • هشدار رادان به روسای پلیس: در توقیف خودروی بی‌حجاب‌ها زدوبندی برای یدک‌کشی و پارکینگ ایجاد نشود
  • هشدار رادان به رؤسای پلیس: در توقیف خودرو بی حجاب ها زد و بندی برای یدک کشی و پارکینگ ایجاد نشود
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • سایبان خودرو بدون پایه
  • اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق | مسیر ترانزیت جدید بدون ایران