Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، سید معرفت الله احمدی در اولین همایش آموزش و توانمندسازی معلمان کلاس اول شهر قزوین که در دانشگاه فرهنگیان برگزار شد اظهارداشت: پذیرش دانش آموزان دارای نیازهای ویژه از سال ۷۰ آغاز شد و در سال ۹۲ شیوه نامه آن از سوی شورای عالی آموزش و پرورش کشور به استانها ابلاغ و کارهای آموزشی به صورت رسمی عملیاتی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از ۲۱۶ هزار دانش آموز مقاطع مختلف تحصیلی در استان قزوین حدود یک درصد دانش آموزان با نیازهای ویژه هستند که در حال حاضر یک هزار و یکصد دانش آموز در مدارس ۲۲ گانه استثنایی و ۱۱۰۰ نفر هم در مدارس عادی تحصیل می‌کنند و از خدمات توانبخشی و تحصیلی آموزش و پرورش برخوردارند.

احمدی تصریح کرد: ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی و تقویت آمادگی برای ورود به جامعه و زندگی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه از مهمترین اهداف آموزش و پرورش استثنایی استان قزوین است که در این راستا دوره های طرح، پذیرش مشروط و دوره پذیرش بدون قید و شرط در مدارس استثنایی مورد توجه قرار گرفته است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان قزوین بیان کرد: یکی از موضوعات مهم این است که دانش آموزان با نیازهای ویژه چرا باید فقط در مدارس استثنایی تحصیل کنند در حالی که لازم است شرایطی را فراهم کنیم تا این دانش آموزان نیز مانند همسالان عادی خود بتوانند در جامعه حضور پیدا کرده و در مدارس عادی تحصیل کنند.

وی اضافه کرد: تنها با این نگاه می‌توان امیدوار بود معلولان و دانش آموزان با نیازهای ویژه بتوانند جایگاههای بالایی در حوزه تحصیلی کسب کنند.

احمدی گفت: خیرینی چون آقای موسوی در شناساندن توانمندی معلولان نقش موثری داشته اند و باید از حضور اینگونه افراد برای رسیدگی به امور معلولان دانش آموز استفاده بیشتری کنیم.

true برچسب ها : اداره کل آموزش و پرورش قزوین دانش آموزان استثنایی محمود احمدی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۲۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قاسمی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری اظهار کرد: ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان شناسایی شد اما زنجان رتبه اول در جذب دانش‌آموزان را دارد.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش‌آموزان دارای مشکلات شدید جسمی و ذهنی بوده و آموزش‌پذیر نیستند و برخی نیز با ممانعت خانواده‌ها برای تحصیل مواجه هستند.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در بین این ۷۹۰ نفر ۳۰ دانش آموز فوتی داریم، عنوان کرد: علاوه بر این تعدادی هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی تعداد مدارس تک دانش‌آموزی استان زنجان را ۹ واحد برشمرد و گفت: اولیای ۵۵ دانش‌آموز به دلیل جسه کوچک اجازه تحصیل در پایه اول ابتدایی را به آن‌ها ندادند و دیرتر وارد سیستم آموزشی شدند.

قاسمی تصریح کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

وهاب ادیبی افزود: امسال میزان بازماندگی در دوره اول متوسطه به ۳.۲۴ درصد رسیده است و در دوره دوم متوسطه نیز یک درصد نسبت به سال قبل کاهش داریم.

کد خبر 6093188

دیگر خبرها

  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • هشتاد درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان