Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@06:23:31 GMT

رجیستری نه، تعرفه واردات گوشی را کاهش دهید

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۰۷۵۴۴

مهدی غیبی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به زمزمه‌های اجرای طرح رجیستری در آینده‌ای نزدیک درباره‌ی این طرح اظهار کرد: به دلیل عمق نفوذ گوشی‌هایی که در بازار وجود دارد، دولت به جای نظارت به سراغ رجیستری رفته است اما در این طرح در نهایت این مردم هستند که متضرر می‌شوند.

او با اشاره به اقدامات دولت نهم در راستای افزایش تعرفه واردات گوشی‌های موبایل، بیان کرد: در زمان دولت آقای احمدی‌نژاد به بهانه حمایت از تولید ملی تعرفه واردات گوشی‌های موبایل را بالای ۶۰ درصد بردند که خود همین باعث شد تا فضای مناسبی برای قاچاق بیشتر گوشی‌ها به وجود بیاید و عملا ۹۵ درصد بازار وقت را در اختیار بازار قاچاق قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این که از اهداف اصلی اجرای طرح رجیستری گوشی‌های موبایل مدیریت حوزه قاچاق عنوان شده است، افزود: اما عملا با اجرای طرح رجیستری این اتفاق نمی‌افتد، چرا که حتی خود فروش گوشی‌ها نیز چندان سودآور نیست، بلکه این لوازم جانبی است که سود دارد. مثل قاب‌های ژله‌ای که به صورت کیلویی خریداری و به صورت تکی به فروش می‌روند که سود بالایی را برای وارد کننده دارد و معتقدم با رجیستری عملا از حجم قاچاق بازار تجهیزات موبایلی کاسته نخواهد شد.

غیبی اظهار کرد: اگر دولت تعرفه را به یک درصد برساند عملا قاچاق محلی از اعراب نخواهد داشت و مردم نیز متضرر نخواهند شد. همین اپل‌هایی که در طرح رجیستری قرار گرفته‌اند را می‌توانند یک بار سیم‌کارت بزنند و آنها را فعال و زمانی که قیمت‌ها بالا رفت در بازار بفروشند. همه این اتفاقات به ضرر مردم خواهد بود. جرا که بعد آغاز اجرای این طرح احتمالا بازار تحولاتی را خواهد داشت.

این کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تجربه اعمال طرح رجیستری در کشور در گذشته، اظهار کرد: رجیستری در دوره‌های قبل هر بار که آمده تا اجرایی شود به تعویق افتاده و در کل طرح موفقی تا به حال نبوده است. به نظر می رسد که بهترین راهکار در واقع همان کاهش هزینه واردات قانونی گوشی‌های موبایل باشد.

رجیستری گوشی‌های موبایل در واقع ثبت گوشی‌هایی است که از طریق مبادی رسمی گمرکی و با پرداخت تعرفه واردات، وارد شده اند و قطع ارتباط گوشی‌هایی است که به صورت قاچاق و خارج از این مبادی وارد شده اند. متولی اجرای این طرح وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که قرار است با همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان گمرک کشور آن را اجرایی کند.

انتهای پیام

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۷۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت

براساس داده‌های شرکت تحقیقات نفت ال‌اس‌ئی‌جی، واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی نشان داد واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل نسبت به ماه مارس کاهش یافت و حتی افزایش واردات چین هم نتوانست خرید نفت دیگر کشورهای این منطقه را جبران کند.

براساس این داده‌ها، واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل روزانه ۲۶ میلیون و ۸۹۰ هزار بشکه بود که نسبت به ۲۷ میلیون و ۳۳۰ هزار بشکه واردات روزانه نفت این قاره در ماه مارس کاهش داشته و به‌طور تقریبی با مقدار واردشده در ماه فوریه مشابه است. آسیا در ماه فوریه ۲۶ میلیون و ۶۸۰ هزار بشکه نفت در روز وارد کرد.

داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی همچنین نشان داد واردات نفت خام آسیا در چهار ماه نخست سال ۲۰۲۴ حدود ۲۷ میلیون و ۳۰ هزار بشکه در روز بود که تنها ۳۰۰ هزار بشکه نسبت به واردات روزانه این قاره در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ افزایش داشته است.

این بدان معناست که واردات نفت خام آسیا با سرعتی بسیار کمتر از پیش‌بینی نهادهایی همچون سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در حال رشد است.

اوپک در گزارش چشم‌انداز بازار نفت در ماه آوریل پیش‌بینی کرد تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۴ روزانه ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه نسبت به سال پیش میلادی افزایش می‌یابد که یک میلیون و ۲۴۰ هزار بشکه در روز آن مربوط به کشورهای غیر عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در آسیاست.

اوپک پیش‌بینی می‌کند تقاضای نفت چین، بزرگ‌ترین واردکننده نفت خام جهان، در سال ۲۰۲۴ میلادی ۶۸۰ هزار بشکه در روز افزایش یابد.

با این‌ حال، داده‌های رسمی اداره گمرک چین برای سه ماه نخست سال ۲۰۲۴ و برآورد شرکت ال‌اس‌ئی‌جی برای واردات ماه آوریل نشان می‌دهد که واردات نفت خام این کشور در بازه ماه‌های ژانویه تا آوریل حدود ۱۱ میلیون و ۱۷۰ هزار بشکه در روز بود که ۲۹۰ هزار بشکه در روز بیشتر از داده‌های اداره گمرک چین در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ است.

دیگر خبرها

  • سارق حرفه‌ای موبایل در بجنورد دستگیر شد
  • تبلیغ گوشی موبایل در امریکا توسط دختران با حجاب | تصویر
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • قیمت گوشی امروز 16 اردیبهشت 1403
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت