Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: تاوان سوء مدیریت دولتی را مردم می‌دهند.

به گزارش ایسنا،  محمدرضا منصوری در جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی در شهرستان ساوه با اعتقاد به کارشکنی‌های خودروسازان داخلی نسبت به ممانعت از سرمایه‌گذاری خودروسازان خارجی در ساوه اظهار کرد: واگذاری امور به بخش دولتی ناتوان موجب مانع‌تراشی و سوء مدیریت شده و مردم باید تاوان این سوء مدیریت را دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که «سرمایه‌گذاری رنو در ساوه بودجه شهرستان را به دو برابر افزایش خواهد داد»، گفت: علاوه بر سرمایه گذاری 660 میلیون یورویی رنو در ساوه که موجب فراهم کردن اشتغال 6 هزار نفری در این شهرستان خواهد شد موجب فعال شدن 100 هزار قطعه‌ساز خودرو در داخل کشور خواهد شد و رونق اقتصادی استان مرکزی را به دنبال خواهد آورد.

وی ابراز عقیده کرد:  مدیریت دولتی ناکارآمد به دنبال کارشکنی است و مافیای حاکم بر صنعت خودرو به دنبال فراری دادن صنعت خودروی خارجی است اما اجازه نخواهیم داد این خواسته آنان عملی شود. بدهی شرکت بن رو ساوه از مجموعه های وابسته به سایپا به حدی است که ظرف دو سال آینده با بحران مواجه شده و کارگران این شرکت مانند کارگران هپکو و آذرآب اراک در آینده نزدیک با بحران مالی و چالش کارگری مواجه خواهند شد از این رو سرمایه گذاری 660 میلیون یورویی رنوی فرانسه در این شرکت موجب نجات آن از بحران خواهد شد.

منصوری تاکید کرد: قرارداد رنوی فرانسه باید در ساوه عملیاتی شود و بنده هم به عنوان نماینده مردم تا آخر ایستاده‌ام و اگر بخواهند کارشکنی کنند علاوه بر طرح سوال از وزیر و بیان نطق کوبنده در مجلس، طرح تحقیق و تفحص از سایپا را به مجلس خواهم آورد.

وی در ادامه به بیان برخی از مشکلات شهرستان در حوزه صنعتی، کشاورزی، کمبود آب و ... پرداخت و از استاندار مرکزی خواست تا برای برون رفت از این مشکلات چاره اندیشی کنند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۸۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه‌ مالیاتی دولت برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، گفت: طرح اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم انگیزه‌های بیشتری برای سرمایه‌گذاری در کشور در حوزه تولید ایجاد کرده و باعث افزایش مشارکت مردم در تولید می‌شود. - اخبار سیاسی -

جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اهمیت لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، اظهار کرد: دولت سال گذشته برای تشویق مردم به مشارکت در جهش تولید، لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارائه کرد که بهتر است هر چه زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد و با توجه به اهمیت موضوع تعیین تکلیف شود.

وی با بیان اینکه کاهش مالیات بر سودهای تولیدی فرصت بیشتری برای تولیدکنندگان به منظور سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند، افزود: کاهش مالیات عملکرد تولید، تغییر در قوانین مالیاتی کشور با محوریت افزایش جذابیت کسب‌وکارهای موجود و همچنین راه‌اندازی تولید از جمله اهداف دولت از تدوین طرح مذکور است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه کاهش مالیات بر سود یا عملکرد واحدهای تولیدی می‌تواند فرصت‌ و امکان برای سرمایه‌گذاری بیشتر را فراهم کند، ادامه داد: با این لایحه مالیات از سمت تولید به سمت مالیات مصرف برده شده  و از این روش مالیات برای تولید کاهش یافته و انگیزه برای سرمایه‌گذاری بیشتر می‌شود.

قادری تصریح کرد: در حال حاضر دولت این عدد را از 25 درصد به 15 درصد کاهش داده است اما بهتر است این میزان کاهش یابد که بتوانیم انگیزه‌های بیشتری برای سرمایه‌گذاری در کشور و افزایش مشارکت مردم در تولید داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه لایحه مذکور کمک می‌کند که مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی افزایش یابد، گفت: با تصویب و اجرای درست این لایحه مالیات، بر سود واحدهای تولیدی کاهش می‌یابد و در کنار آن مالیات بر فعالیت‌های غیرمولد افزایش یافته و منابع از سمت فعالیت‌های غیرمولد به سمت فعالیت‌های مولد کشیده می‌شود و این مهم انگیزه را جهت سرمایه‌گذاری برای فعالیت‌های تولیدی را افزایش می‌دهد.

نماینده شیراز در مجلس عنوان کرد: با توجه به شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) ضروریست لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، هر چه زودتر در مجلس تعیین تکلیف و از سوی دولت اجرایی شود.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • لایحه‌ مالیاتی دولت برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید
  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • خراسان شمالی میزبان فلامینگو‌های مهاجر
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • افزایش سرانه ورزشی اصفهان مستلزم ورود سرمایه‌های خُرد مردمی است
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • همایش مادران مقاومت در شهرستان ساوه
  • ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ساوه کشف شد 
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه