Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@08:07:06 GMT

نگاه ما به آموزش عالی نباید صرفا سیاسی باشد

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۰۹۷۲۸

نگاه ما به آموزش عالی نباید صرفا سیاسی باشد

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: نگاه ما به آموزش عالی نباید صرفا نگاه سیاسی باشد و این نوع نگاه نوعی مشکل در آموزش عالی ما به شمار می رود.

به گزارش خبرنگار  مهر،  احمد معتمدی در یازدهمین گردهمایی اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: اساتید محور اصلی فعالیت های دانشگاه بشمار می روند.

وی افزود: اکنون بزرگترین مانع و مشکل ما در این دانشگاه مسائل مالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه برنامه راهبردی دانشگاه در سال ۸۶ تدوین شده بود، تاکید کرد: در ابتدای فعالیت تیم جدید در دانشگاه اقدام به تدوین دستورالعمل ها برای اجرای برنامه راهبردی کردیم.

معتمدی تاکید کرد: اگر در دانشگاه به دنبال تحول هستیم باید برنامه راهبردی و اجرایی داشته باشیم.

وی عنوان کرد: در سال اول فعالیت تیم جدید در دانشگاه رویه های زیادی برای رسیدن به اهداف تدوین شد اما طی یک سال گذشته رویه و دستورالعمل جدید نداشته ایم.

فضای دانشگاه را آرام کردیم

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: سعی کردیم فضای دانشگاه را مناسب و آرام کنیم چراکه وجود حاشیه نمی گذارد تا حرکت جدی صورت گیرد.

معتمدی با اشاره به انتخاب وزیر علوم جدید افزود: در انتخاب وزیر علوم مباحث علمی اثر گذار نبود بلکه معیارهای انتخاب بیشتر سیاسی بود.

وی اظهار داشت: نگاه ما به آموزش عالی نباید صرفا نگاه سیاسی باشد و این نوع نگاه نوعی مشکل در آموزش عالی ما بشمار می رود.

جذب ۸۶ عضو هیات علمی جدید در دانشگاه

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از جذب ۸۶ عضو هیات علمی جدید در این دانشگاه خبرداد و گفت: این افراد طی سه سال گذشته در این دانشگاه جذب شده اند که این میزان جذب در تاریخ دانشگاه نادر بوده است.

معتمدی اظهار داشت: بیشتر تمرکز ما بر اجرای فعالیت هایی است که در اثر گذاری دانشگاه موثر باشد بنابراین بیشتر بر مسائل کلیدی تمرکز داریم.

جزئیات بازنگری برنامه های آموزشی دانشگاه منتشر می شود

وی از بازنگری برنامه های آموزشی این دانشگاه خبرداد و گفت: جزئیات این بازنگری ها در کتابی منتشر می شود و به وزارت علوم ارسال خواهد شد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: بازنگری برنامه های آموزشی در این دانشگاه کار بسیار سختی بود که در حوزه مهندسی و علوم پایه صورت گرفت.

معتمدی ادامه داد: یک تحول را در بازنگری برنامه های درسی این دانشگاه صورت گرفته است.

رشد ۳.۵ برابری تعداد قراردادهای پژوهشی دانشگاه

وی با اشاره به اینکه برنامه های پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر براساس برنامه راهبردی پیگیری می شود، تاکید کرد: تعداد قراردادهای پژوهشی این دانشگاه ۳.۵ برابر شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: برج فناوری این دانشگاه راه اندازی شد و مدلی که در این برج مورد توجه قرار گرفت یک روند منحصر به فرد است.

معتمدی ادامه داد: شرکت های دانش بنیان پایه اصلی اقتصاد مقاومتی بشمار می روند که برنامه داریم تعداد شرکت های دانش بنیان این دانشگاه را توسعه دهیم.

وی اضافه کرد: اکنون دانشگاه در رتبه بندی های بین المللی حضور دارد که در سال ۲۰۱۷ جایگاه این دانشگاه ارتقا بیشتری خواهد یافت.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: جایگاه دانشگاه در رتبه بندی های بین المللی کیو اس و تایمز ۱۰۰ درصد رشد داشته است.

معتمدی افزود: بیشتر تفاهم نامه های این دانشگاه به قرارداد اجرایی منتهی شده است.

رشد کیفی خوابگاه های دانشگاه

وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر از نظر وضعیت خوابگاه های دانشجویی در شرایط مطلوبی قرار نداشت، تاکید کرد: طی چند سال گذشته وضعیت کیفی خوابگاه های این دانشگاه رشد یافته است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: طی سه سال گذشته حدود ۱۵ درصد ظرفیت خوابگاهی این دانشگاه افزایش یافت و در حال ساخت یک ساختمان خوابگاهی جدید هستیم که با ساخت این ساختمان نیز ظرفیت دانشگاه ۱۵ درصد افزایش خواهد یافت.

معتمدی تاکید کرد: این دانشگاه خوابگاه های رتبه ۴ و ۵ خود را ارتقا داده و برنامه داریم در سال جاری خوابگاه های رتبه ۳ دانشگاه را نیز ارتقا دهیم.

وی اضافه کرد: ۳۵ درصد دانشجویان این دانشگاه خوابگاهی هستند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: سلف جدید این دانشگاه تا پایان این ماه افتتاح می شود که با راه اندازی این سلف زمان انتظار دانشجویان برای دریافت غذا کوتاه خواهد شد.

ظرفیت پذیرش دانشجوی مجازی دانشگاه صفر شد

معتمدی اضافه کرد: ظرفیت پذیرش دانشجوی مجازی این دانشگاه از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر به صفر رسیده است که این موضوع در درآمدهای اختصاصی دانشگاه تاثیر گذار بود.

وی گفت: اما با پذیرش هزار دانشجو در پردیس های بین المللی این دانشگاه حدود ۱۵ درصد درآمدهای آموزشی دانشگاه رشد یافته است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: بودجه لازم برای اختصاص زمین دانشکده هنر به این دانشگاه تامین شد و امیدواریم طبق توافق های صورت گرفته تا پایان امسال این فضای فیزیکی به دانشگاه افزوده شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۹۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان گفت: دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در ایران بی‌نظیر بوده است و هیچ فردی نمی‌تواند دستاوردهای آن را نادیده بگیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد فرامرزی امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز استاد و معلم اظهار کرد: بدون تردید آموزش باکیفیت رکن اصلی تمام دانشگاه‌ها است و مهمترین محصول و تولید این آموزش باکیفیت، فارغ‌التحصیلانی کارآفرین و اشتغال‌آفرین است و اساتید دانشگاه در خط مقدم این نقش‌آفرینی قرار دارند.

وی با اشاره به دهه سرآمدی آموزش افزود: دانشگاه اصفهان بنا بر مأموریت تعریف شده، شعار اختصاصی خود در خصوص این دهه را مبنی بر «آموزش الهام‌بخش، نیاز محور و اشتغال‌پذیر» اعلام کرد و توسط وزارت علوم، امروز تحت عنوان روز سرآمدی و آمایش آموزش عالی نام‌گذاری شده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان تصریح کرد: دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در ایران بی‌نظیر بوده است و هیچ فردی نمی‌تواند دستاوردهای آن را نادیده بگیرد، اما نقاط ضعفی وجود دارد که باید رفع و نقاط قوت تقویت شود، از ابتدای سال ۱۴۰۰ برنامه‌ای تحت عنوان تحول آموزش عالی مدون و عملیاتی شدن آن مبتنی بر نیازهای جامعه آغاز شد.

فرامرزی با اشاره به فرایند انتخاب سرامدان آموزشی ادامه داد: سرآمدان آموزشی بر اساس شیوه نامه ۱۴۰۱ در سطح دانشگاه و سطح کشوری انتخاب می‌شوند و معیارهای متعددی برای انتخاب آنها مد نظر قرار می‌گیرد، در این خصوص پرونده نفرات برتر در کمیته انتخاب سرآمدان بررسی و ۲۴ نفر برگزیده شدند.

وی با اشاره به برنامه های انجام شده در هفته سرآمدی گفت: با همکاری دانشکده‌ها به صورت فعال، در سطح دانشگاه اصفهان حدود ۱۷ برنامه و مراسم ویژه به مناسبت روز معلم، ۱۲ کارگاه تخصصی با محوریت شعار این دوره، ۱۳ مورد نشست تخصصی در دانشکده‌ها و برگزاری ۳۰ عنوان سخنرانی اساتید برگزار شده است که جای خدا قوت دارد.

کد خبر 749475

دیگر خبرها

  • رئیس قوه قضائیه به هرمزگان سفر می‌کند
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان + برنامه‌ها
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • ابلاغ مأموریت ویژه برای آموزش‌های تخصصی به قضات
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور