Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با بیان اینکه یکی از استان‌هایی که میزان رضایت اجتماعی در آن بسیار پایین است، خوزستان است، گفت: متاسفانه در برنامه‌ریزی‌ها همان نگاه قدیم و رویکرد بخشی‌نگری را داریم که با این رویکرد و نگاه در برنامه ریزی، مشکلات کشور حل نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، علی‌حسین حسین‌زاده در آیین افتتاحیه نهمین نمایشگاه تخصصی ساخت داخل تجهیزات نفت خوزستان، که پیش از ظهر امروز (پنجشنبه 11 آبان‌ماه) در تالار امام رضا شهرک نفت اهواز برگزار شد، حرکت اربعین را از مولفه‌های مهم اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و اظهار کرد: جایگاه علمی نظام به عنوان یکی دیگر از مولفه‌های اقتدار، روز به روز در حال گسترش است و این نمایشگاه نیز مبتنی بر چنین حرکتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی در حوزه تمدن، مسیری را طی می‌کند که مجددا به تولید علم و دانش منجر شده است و مقام معظم رهبری همواره در دیدارهای مختلف بر این موضوع تأکید داشته‌اند.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان عنوان کرد: امروز دستاوردهای ساخت تجهیزات توسط جوانان این مرز و بوم، نشان از این حرکت رو به رشد دارد. مولفه دیگری در اقتدار نظام در حوزه سیاسی است که در انتخابات اخیر شاهد مشارکت بالای مردم بودیم و مقام معظم رهبری فرمود که پیروز نهایی این انتخابات مردم هستند.

حسین‌زاده با بیان اینکه رای دوباره مردم ایران به دولت تدبیر و امید، حجت را تمام کرده است، تصریح کرد: در دوره قبل دولت توانست برخی از شاخص‌های مهم کشور را ارتقاء ببخشد. رشد اقتصادی منفی را به رشد اقتصادی مثبت و تورم را کنترل کرد. اما مردم اطمینان دارند که در چهار سال پیش رو، ارتقای این شاخص‌ها را در زندگی خود لمس کنند .

وی ادامه داد: ما مسوولان دیگر هیچ بهانه‌ای نداریم. مردم از ما کار و تلاش بیشتر می‌خواهند و میدانیم که مشارکت و اعتماد مردم از مولفه‌های مهم اقتدار نظام است. اما این حرکت‌ها و اقدامات در راستای ارتقای شاخص‌ها باید تداوم یابد و به طوری که در خدماتی که دولت در اختیار مردم قرار می‌دهد، ملموس باشد .

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان بیان کرد: با وجود توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بسیار در کشور اما مشکلات هم فراوان است. بیکاری، آسیب‌های اجتماعی، اعتیاد، و طلاق از شاخص‌های نگران‌کننده هستند که اقتدار و مولفه‌های نظام و سرمایه‌های اجتماعی کشور را آماج هدف خود قرار داده‌اند .

حسین‌زاده ادامه داد: استان خوزستان که متشکل از این شاخص‌ها است. متاسفانه در برخی از شاخص‌های آسیب‌های اجتماعی، خوزستان نسبت به میانگین کشوری رتبه بالاتری دارد که نشان می‌دهد باید تلاش‌های جدی تری را در این بخش‌ها دنبال کنیم .

وی بیان کرد: یکی از عوارض و پیامدهای مهم این مشکلات این است که هنوز بعد از 37 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، بخشی فکر می‌کنیم و نظام برنامه‌ریزی ما هم نظام بخشی دارد، چرا که هنوز رویکردهای قدیم بر این نظام برنامه‌ریزی حاکم است. تجربه امروز دنیا در حوزه توسعه، نشان از محوریت توسعه انسانی دارد که به عنوان یکی از مولفه‌های مهم سرمایه اجتماعی و مهمترین رویکرد در حوزه‌های برنامه‌ریزی در دنیا است .

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان ادامه داد: برای تغییر این رویکرد در دوره گذشته در یک حرکت غیرعقلانی، نظام برنامه‌ریزی کشور منحل و در دولت تدبیر و امید، مجددا احیا شد. اما متاسفانه همچنان در این برنامه‌ریزی‌ها همان نگاه قدیم و رویکرد بخشی‌نگری را داریم که با این رویکرد با نگاهی که در نظام برنامه‌ریزی وجود دارد، مشکلات کشور حل نخواهد شد. تا این رویکرد تغییر کند، نمی‌توانیم شاخص‌های نگران‌کننده موجود را متوقف کنیم یا تغییری دهیم .

حسین‌زاده با اشاره به برنامه‌های ارائه شده توسط معاون وزیر نفت در این مراسم عنوان کرد: حوزه‌های علمی یکی از مهمترین حوزه‌ها هستند. در برنامه‌هایی که آقای بی‌طرف گزارش داد، کارهای پژوهشی با دانشگاه‌های کشور با ارزش بیش از هزار میلیارد تعریف و قراردادهایی منعقد شده که متاسفانه دانشگاه شهید چمران به عنوان یک دانشگاه مادر، نقشی در این پژوهش‌ها ندارد. 

وی گفت: یکی از استان‌هایی که میزان رضایت اجتماعی در آن بسیار پایین است، خوزستان است و وقتی که نظام برنامه‌ریزی یک محوریت دارد و رویکرد بخشی‌نگری بر آن حاکم است و در عمل هم به یک مسیر دیگر می‌رویم، چنین نمودی پیدا می‌کند که با وجود تمامی امکانات و نیروی انسانی، در مسیری که حرکت می‌کنیم، هم‌افزایی محقق نمی‌شود و اثربخشی از آن نمی‌بینیم که به تبع آن میزان رضایت اجتماعی پایین است.

 

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۱۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند

به گزارش خبرگزاری مهر، «محسن رضایی» در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا و دبیران جریانات سیاسی دیگر بر وحدت گروه‌های انقلابی تاکید کرد.

وی در دیدار با نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و احمد نادری و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش‌های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیروهای انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده‌محوری به جای شخص‌محوری است.

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: موقعیت ایران در غرب آسیا بیش از گذشته تعیین‌کننده شده است، بنابراین فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنین شرایطی وحدت نیروهای انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره‌برداری از فرصت‌هاست. هر نوع تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

رضایی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس باوجود شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد که نشان دادند تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه‌های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی‌تر و بیشتر می‌کند.

وی گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش‌های جدید مهیا باشد. تحمل سلیقه‌های سیاسی علامت بلوغ عقلانیت گروه‌های سیاسی است.

در این نشست‌های جداگانه نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی‌پور و سعید محمد از صبح ایران، با تشریح روند شکل‌گیری جریان‌ها و تشکل‌های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله‌مندی‌ها پرداختند و آمادگی خود برای گفت‌وگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند.

محسن رضایی نیز در جلسه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا هم نظراتشان را بیان کردند.

کد خبر 6096438 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • ایلام از استان‌های برتر کشور در پرداخت وام ازدواج است
  • طالبان خواستار بازگشت افغانستانی‌های مقیم خارج به وطنشان شد
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست
  • علم الهدی: امامت سیاسی دشمن دارد/ امام فقط شاگردپرور و عالم نیست؛ اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • لزوم خودداری شهروندان خوزستانی از تردد غیرضروری در هنگام بارندگی