Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا طاقه‌باف در گفتگو با امتداد نیوز اظهار داشت: بزرگترین کشتارگاه صنعتی تمام اتوماتیک مرغ و طیور در مرکز و جنوب شرق کشور در شهرستان اشکذر استان یزد در دهه فجر امسال افتتاح می شود.

وی با اشاره به اینکه توسعه واحدهای صنایع تبدیلی، مهمترین اولویت جهاد کشاورزی استان یزد است، بیان کرد: صنایع تبدیلی بخش کشاورزی در حال‌ حاضر به‌عنوان یکی از بخش‌های مهم و اساسی صنعت استان محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاقه‌باف، صنایع تبدیلی کشاورزی را رکن اساسی امنیت غذایی در جامعه دانست و عنوان کرد: این صنایع نقش اساسی در حفظ کیفیت و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی ایفا می‌کنند.

وی با اشاره به توسعه پایدار بخش کشاورزی و دستیابی به امنیت غذایی در زمینه گوشت سفید و قرمز در استان یزد گفت: تا پایان سال جاری یکی از بزرگترین و پیشرفته ترین کشتارگاه های طیور کشور در استان یزد با تجهیزات پیشرفته به بهره برداری خواهد رسید.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان یزد گفت: به طور قطع این کشتارگاه الگویی بی‌نظیر در راستای ارتقاء کیفیت تولید گوشت سفید اعم از مرغ، بلدرچین و بوقلمون همچنین اعتلای سلامت و بهداشت و امنیت غذایی مردم در سطح کشور خواهد بود.

طاقه باف یادآور شد: این واحد در زمینی به مساحت ۳۰ هزار مترمربع و زیربنای ۱۰ هزار متر مربع احداث شده که با راه اندازی آن فرصت اشتغال برای بیش از ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۸۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم  فراهم می شود.

وی، ظرفیت تولید سالانه این کشتارگاه را بیش از ۱۸ هزار تن برآورد کرد و اظهار داشت: میزان سرمایه گذاری انجام شده در این پروژه بیش از ۳۰۰میلیارد ریال است.

طاقه باف با اشاره به اهداف راه اندازی این کشتارگاه عنوان کرد: عرضه گوشت مرغ، بلدرچین و بوقلمون با کیفیت در سراسر کشور و زمینه سازی صادرات آن به خارج از کشور، نگهداری گوشت به شیوه مناسب و بهداشتی با بهره گیری از امکانات سردخانه ای، اشتغالزایی، دسترسی آسان مرغداران منطقه و تکمیل زنجیره تولید گوشت مرغ و کشتار متمرکز از جمله این اهداف است.

وی تاکید کرد: در راستای سیاست های وزارت جهاد کشاورزی و لزوم برندسازی محصولات تولیدی در بخش صنایع کشاورزی، این کشتارگاه صنعتی مدرن می تواند گامی مؤثر در سطح کشور و حتی در سطح بین المللی باشد.

true برچسب ها : جهاد کشاورزی یزد علیرضا طاقه باف یزد true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۲۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین

مهدی جلوخانی مدیرکل دامپزشکی قزوین گفت: واکسینه شدن این تعداد طیور روستایی در فاز دهم طرح واکسیناسیون با به کارگیری از توان نیرو‌های دولتی و با اولویت روستا‌های اطراف مزارع صنعتی طیور و روستا‌های با جمعیت بالای طیور بومی صورت گرفت.

وی ادامه داد: در راستای اجرای برنامه‌های پیشگیرانه دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی کشور با هدف پیشگیری و کنترل بیماری نیوکاسل در جمعیت طیور روستایی، مرحله دهم واکسیناسیون در جمعیت طیور بومی استان اجرا شد.

جلوخانی با اشاره به اهداف عمده این طرح گفت: ارتقا سطح ایمنی طیور بومی، پیشگیری از وقوع بیماری و همچنین کاهش انتشار ویروس بیماری نیوکاسل از مخازن طبیعی به واحد‌های صنعتی و همچنین کاهش کانون‌های این بیماری در مزارع صنعتی و کمک به تولید و معیشت روستاییان از اهداف طرح واکسیناسیون طیور روستایی بود.

به گفته این مسئول، بیماری نیوکاسل یکی از مهمترین بیماری‌های ویروسی در طیور است که ضمن ایجاد تلفات در جمعیت طیور، خسارات اقتصادی زیادی را در واحد‌های پرورش نیمچه‌های گوشتی و مزارع مرغ تخمگذار به دنبال دارد.

وی افزود: مهمترین راه پیشگیری از بروز این بیماری انجام برنامه واکسیناسیون و رعایت اصول بهداشتی و امنیت زیستی در پرورش و نگهداری طیور است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور