Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان یزد از احداث 3 مجتمع کشاورزی تا پایان سال 98 در شهرهای هرات، مروست و روستای ارنان مهریز در مساحت 20، 5 و 12 هکتار خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدندا با بیان اینکه هدف اصلی این شرکت، تغییر رویه کشاورزی استان از سنتی به صنعتی و افزایش بهره وری از منابع است گفت: شرکت شهرک های کشاورزی در واقع همان شرکت مادر تخصصی تولید محصولات کشاورزی است که در قالب شرکت دولتی وابسته به جهادکشاورزی اداره می شود به منظور اجرای برنامه هدایت راهبردی و توسعه زیرساخت های بخش کشاورزی از سال 94 به صورت رسمی در استان یزد آغاز به کار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد حسین ملانوری اظهار کرد: شهرک‌های کشاورزی در زمینه‌های مختلف باغ‌داری، گلخانه‌ای، شیلات، دام‌داری به منظور افزایش بهره‌وری و استفاده صحیح از منابع آبی ایجاد می‌شوند.

وی افزود: هم‌اکنون در استان یزد 50 مجتمع کشاورزی که بیشتر آنها در زمینه دام‌داری هستند فعالیت می‌کند و فقط 6 مجتمع کشاورزی و 2 مجتمع شیلات در بخش‌های غیر دامی داریم.

ملانوری از احداث 3 مجتمع کشاورزی در شهرهای هرات، مروست و روستای ارنان مهریز در مساحت 20، 5 و 12 هکتار خبر داد و گفت: در این مجتمع‌ها خیاز سبز، گوجه، ملون، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی و سبزیجات کاشت خواهد شد که به دلیل محدودیت منابع آبی امکان گسترش بیشتر گلخانه‌ها در هکتار نبوده است و همچنین محصولات این گلخانه‌ها مستقیما صادر خواهد شد.

وی افزود: این مجتمع‌ها تا خرداد ماه سال آینده احداث و کار کشت در آنها آغاز می‌شود و تا پایان سال 98 به بهره‌برداری خواهند رسید.

ملانوری اذعان کرد: همچنین به دلیل قابل توجیه نبودن پرورش دام در استان یزد در صدد راه‌اندازی و توسعه مجتمع‌های قارچ در روستای فهرج یزد هستیم.

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان یزد در خصوص نحوه احداث و راه‌اندازی شهرک‌ها و مجتمع‌های کشاورزی و همچنین مزایا و حمایت‌های دولتی این طرح  گفت:  در این طرح زمین‌هایی به کشاورزان و متقاضیان برای احداث مجتمع تعلق می‌گیرد که بعد از بهره‌برداری سند زمین از دولت به کشاورز تعلق خواهد گرفت و کشاورز مالک زمین می‌شود و اگر کشاورز مایل به احداث یک مجتمع دیگر نیز باشد  دوباره زمین به وی تعلق می‌گیرد و بعد از بهره‌برداری مالک می‌شود.

ملانوری در خصوص روش‌های سرمایه‌گذاری با بیان اینکه سه نحوه در بحث احداث شهرک‌ها و مجتمع‌ها وجود دارد اظهار کرد: یک روش اینکه زمین، آب و احداث مجتمع از شرکت شهرک‌ها باشد و کشاورز در مرحله بعدی مجتمع را خریداری کند، زمین و آب از کشاورز و بقیه مراحل توسط شرکت شهرک‌ها طی شود که این طرح مشارکتی است و همچنین روش سوم اینکه همه صفر تا صد کار به عهده کشاورز باشد و از خدمات علمی، آموزشی شرکت استفاده کند که در این طرح که باید بر اساس متدهای کاشت، داشت و برداشت شرکت شهرک‌های استان انجام شود مانند سایر روش‌ها، معادل 80 درصد هزینه‌ها تسهیلات دریافت خواهد کرد.

وی افزود: تقریبا هزیه احداث یک گلخانه حدود 5 میلیارد است.

ملانوری اذعان کرد: برای واگذاری مجتمع‌های گلخانه‌ای از طریق جهاد کشاورزی فراخوان زده و کشاورزان پیشرو با توان مالی و علمی بالا انتخاب می‌شوند.

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان یزد عنوان کرد:کلیه فعالیت‌های مربوط به احداث شهرک‌ها و اخذ مجوز در جهاد کشاورزی صورت می‌گیرد و مردم خیلی در قسمت‌های اداری معطل نمی‌شوند.

وی افزود: یک شهرک کشاورزی شامل تولید، سردخانه، واحد بسته‌بندی، فراوری و  عرضه می‌باشد که باید بر اساس متدهای نوین کشاورزی صورت گیرد همچنین در پیدا کردن بازار فروش و عرضه نیز حمایت‌های خوبی از سوی جهاد کشاورزی صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام/ز.ک

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۷۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ پروژه با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان به بهره‌برداری رسید

ایسنا/هرمزگان با حضور رئیس سازمان زندان‌ها دوازده پروژه صنعتی، عمرانی، ورزشی، کشاورزی و خدماتی در زندان‌های استان هرمزگان افتتاح شد.

 همزمان با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان که درپی سفر استانی رئیس دستگاه قضا صورت گرفته است، در مراسمی به شکل ویدیو کنفرانس ۱۲ پروژه به بهره‌برداری رسید.

کارگاه بسته‌بندی صنایع مواد غذایی بنیاد تعاون زندانیان، زمین‌های چمن مصنوعی زندان‌های میناب و کانون اصلاح‌وتربیت هرمزگان، نمازخانه زندان بندرعباس، خبازخانه‌های اردوگاه رودان و زندان بندرعباس، واحد ملاقات بندرلنگه، اداره مراقبت الکترونیک بندرعباس، آبیاری تحت فشار زمین‌های کشاورزی منطقه راونگ میناب، باشگاه ورزشی ویژه کارکنان و همچنین درمانگاه دندانپزشکی بندرعباس جهت استفاده خانواده مددجویان ازجمله این پروژه‌ها بوده‌اند.

رییس قوه قضاییه شب گذشته به هرمزگان سفر کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۳۴۸ رشته قنات در استان قزوین
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد
  • ۱۲ پروژه با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • مجتمع فرشته جنوبی تبریز امسال به بهره برداری می‌رسد
  • ضعف شدید پیشاهنگی کرج در زیرساخت‌های شهری
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد