Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رييس جمهوري امريکا بار ديگر بر لغو برنامه لاتاري گرين کارت تاکيد کرد.
«دونالد ترامپ» پس از ديدار با برخي سناتورهاي جمهوريخواه از جمله «چاک گرسلي» (1)، رئيس کميته قضايي سنا، گفت، برنامه لاتاري ضعف‌هاي قابل توجهي را به امنيت ملي آمريکا تحميل مي‌کند.
وي با تاکيد بر ماهيت تصادفي انتخاب مهاجران در لاتاري، افزود، کنگره بايد مهاجرت زنجيره‌اي را متوقف کند تا بتوان يک نظام مهاجرتي ايمن براي امريکا طراحي کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پس از وقوع حمله تروريستي اخير در نيويورک که به مرگ 8 تن انجاميد، ترامپ «رواديد مهاجرتي گوناگوني» (2) موسوم به لاتاري گرين کارت را هدف قرار داده است.
عامل اين حادثه تروريستي چند سال پيش با استفاده از برنامه لاتاري گرين کارت وارد خاک امريکا شده و چند تن از اقوام خود را نيز به اين کشور آورده است.
تلاش ترامپ براي توقف برنامه لاتاري گرين کارت
اکنون ترامپ در ادامه سياست هاي ضد مهاجرتي خود در تلاش است تا برنامه لاتاري گرين کارت را متوقف کند و مانع صدور رواديدهاي زنجيره اي براي بستگان افراد تازه وارد به خاک امريکا شود.
با اين حال، تغيير در برنامه لاتاري گرين کارت به تصميم کنگره امريکا بستگي دارد. کنگره امريکا در سال 1990 با اصلاح قانون مهاجرت، به دولت مجوز داد تا از طريق برگزاري قرعه کشي، به متقاضيان ورود به خاک امريکا، کارت اقامت يا همان گرين کارت اعطا نمايد.
هدف لاتاري، کمک به تنوع بخشي روند مهاجرتي به امريکا
هدف از تنظيم اين برنامه، کمک به تنوع بخشي روند مهاجرتي به امريکا عنوان شد تا اقوام، مليت ها و پيروان مذاهب مختلف براي ورود به اين کشور از فرصت تقريبا برابري برخوردار شوند.
به همين دليل، سهميه لاتاري براي آن دسته از کشورهايي که اتباعشان تمايل کمتري براي مهاجرت به امريکا دارند، افزايش يافت تا در نهايت اين کشور بتواند تنوع نژادي و قوميتي خود را حفظ کند.
در سال هاي بعد، علاوه بر انتخاب تصادفي متقاضيان دريافت گرين کارت از طريق لاتاري، شرايط ديگري هم در نظر گرفته شد تا برندگان پس از اثبات توانايي مالي و امنيتي، اجازه ورود به خاک امريکا را کسب کنند.
البته در بين سالانه 50 هزار برنده لاتاري، افرادي نيز بوده اند که بعدها جرائمي را در امريکا مرتکب شده اند يا خطرات امنيتي براي اين کشور ايجاد کرده اند.
با اين حال، عمده اين افراد که اغلب تحصيل کرده يا کارآزموده در مشاغل فني و حرفه اي بوده اند، به رشد و پيشرفت امريکا کمک شايان توجهي کرده اند.
به همين دليل برنامه لاتاري همچنان از حمايت فراواني در جامعه امريکا، از جمله در کنگره اين کشور برخوردار است.
پيش بيني مي شود ترامپ براي غلبه بر اين برنامه که نياز به تجديد نظر در قانون مهاجرتي سال 1990 دارد، با دست اندازهايي در کنگره بويژه از سوي دموکرات ها مواجه شود.
با اين حال به نظر مي رسد با هر تهديد امنيتي يا به بهانه هر تهديد امنيتي، ترامپ بر حملات خود به برنامه هاي مهاجرتي خواهد افزود تا جايي که امريکا را در نهايت به کشوري مهاجر ستيز و ضد خارجي بدل سازد.
اميرعلي ابوالفتح
133/112

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۵۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امریکا: آغاز ساخت اسکله در ساحل غزه

به گزارش صدای ایران از ایرنا به نقل از آسوشیتدپرس، این مقام ارشد نظامی آمریکا که خواست نامش فاش نشود با بیان اینکه ایالات متحده قصد دارد ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه از طریق دریا را از اوایل ماه مه آغاز کند، گفت: حجم کمک‌های بشردوستانه‌ای که قرار است از مسیر دریایی وارد غزه شود در ابتدا حدود ۹۰ کامیون در روز خواهد بود که این عدد می‌تواند به سرعت به حدود ۱۵۰ کامیون در روز افزایش یابد.

 بایدن که دولت وی از ابتدای حمله وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به غزه، اصلی‌ترین پشتیبان این رژیم در ارتکاب به جنایات در این منطقه بوده است، در ماه مارس ادعا کرد که پنتاگون قصد دارد یک اسکله در نوار ساحلی غزه برای ارسال کمک‌های بشردوستانه از راه دریا به این منطقه بسازد.

این ادعا‌ها در حالی مطرح می‌شود که در حال حاضر بر اساس گزارش منابع فلسطینی کل جمعیت ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری غزه با ناامنی غذایی مواجه هستند و وزارت بهداشت غزه با انتشار تازه‌ترین آمار شهدا و مجروحان تجاوز‌های رژیم صهیونیستی، اعلام کرد که شمار شهدای فلسطین از آغاز تجاوزگری ارتش این رژیم به نوار غزه در هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر۱۴۰۲) به ۳۴ هزار و ۳۰۵ نفر افزایش یافته است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

دیگر خبرها

  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • تاکسی‌های قم مجهز به کارت‌خوان می‌شوند
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • امریکا: آغاز ساخت اسکله در ساحل غزه
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • پیش‌بینی ایلان ماسک از بروز جنگ داخلی در غرب
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • امریکا : به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا