Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن مسلم خانی در گفتگو با امتداد نیوز با اشاره به استقرار حدود ۷۰ درصد ناوگان حمل و نقل عمومی کشور در مرزهای سه گانه، اظهار کرد: این اتوبوس ها از ۴۰ شهر کشور به این نقاط اعزام شده اند و تعدادی ناوگان نیز ذخیره سازی شده وبه فراخور شرایط به مرزها اعزام می شوند.

وی افزود: این اتوبوسها، افرادی که با خودروهای شخصی و اتوبوس های بین شهری به مرزها سفر کرده اند را تا نقاط صفر مرزی جابه جا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده وزیر کشور در ستاد مرکزی اربعین خاطرنشان کرد: در خاک عراق نیز حدود یک هزار دستگاه اتوبوس ایرانی مستقر هستند که زائران را جابه جا کنند.

وی همچنین با اشاره به اینکه هزینه این جابه جایی در مرزهای شلمچه و چذابه رایگان است، تصریح کرد: با توجه به اینکه اتوبوس های مستقر در مرز مهران مربوط به بخش خصوصی است، هزینه جابه جایی زائران حدود دو هزار تومان درنظر گرفته شده است.

مسلم خانی در ادامه با تأکید بر استفاده زائران از اتوبوس های درنظر گرفته شده که در محل های مشخص تعبیه شده اند، گفت: در برخی نقاط وانت بار و سایر وسایط نقلیه حضور دارند که از زائران می خواهیم از این وسایل در راستای حفظ ایمنی و سلامت خود استفاده نکنند.

true برچسب ها : اربعین 96 محسن مسلم خانی ناوگان اتوبوسرانی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۶۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها

به گزارش همشهری، این شهر هم‌اکنون از سامانه‌های روسطحی و زیرسطحی بسیاری برخوردار است اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله مشخصی دارد. در چنین شرایطی مدیریت شهری برای توسعه زیرساخت‌های ترددی شهر در ۲جبهه تلاش می‌کند. در اتوبوسرانی از یک سو با اتکا به تولید داخل، کار سفارش اتوبوس‌های نو را به مراحل اجرایی رسانده و از سوی دیگر با طرف خارجی قرارداد تامین اتوبوس‌های برقی جدیدی را منعقد کرده که می‌تواند آینده‌ای روشن برای تردد اتوبوسی شهر در پی داشته باشد.

در بخش مترو نیز قرارداد تامین واگن به مراحل اجرایی پیش‌پرداخت نزدیک شده و تعداد واگن نیز افزایش یافته است. به این ترتیب مدیریت شهری ششم وارد میدان شده تا حمل‌ونقل تهران را طی زمان مشخصی کاهش دهد. البته مخالفان داخلی و تحریم‌های خارجی هریک تلاش می‌کنند به‌نحوی مدیریت شهری را از ریل خارج کنند اما تیم شهرداری تهران همچنان در ۴جبهه در حال مقابله با مشکلات است.

کد خبر 848642 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها موتور و موتور سوار اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس حمل و نقل شهری مترو تهران

دیگر خبرها

  • سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی
  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • زایران ایرانی عمره ۲۴ ساعته با اتوبوس به مسجدالحرام منتقل می‌شوند
  • سهم ۴۹ درصدی شهر کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • عکس | بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • مشکل تردد در شهر ایلام وجود ندارد
  • مشکلی برای تردد در شهر ایلام وجود ندارد
  • هیچ گونه مشکلی برای تردد در شهر ایلام وجود ندارد