Web Analytics Made Easy - Statcounter

نگاهی گذرا به پیشینه و فعالیت های سیاسی و اجرایی این دو مسوول، خالی از لطف نیست.

***سید محمد میرمحمدی:
وی متولد 1327 در اردکان و استاندار یزد در دولت یازدهم و ابتدای دولت دوازدهم بود.
تحصیلکرده لیسانس در رشته مهندسی منابع طبیعی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران و دارای کارشناسی ارشد مدیریت در مرکز مدیریت دولتی است که دوره دکترای ترددی مدیریت برنامه‌ریزی در دانشگاه کینگ استون لندن را ناتمام گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سوابق اجرایی وی عبارتند از مسئول بخش کشاورزی بنیاد مستضعفان در استان‌های شمالی ایران ، قائم مقام بخش کشاورزی بنیاد مستضعفان ، معاون بهره‌برداری و صنایع چوب سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور و معاون وزیر کشاورزی و رئیس سازمان جنگل‌ها و مراتع.
رئیس مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور ، معاون وزیر کشاورزی در امور شیلات و آبزیان ، رئیس شورای‌عالی جنگل و مرتع و خاک و عضو دبیرخانه شورایعالی کشاورزی در نخست وزیری وقت، معاون وزیر کشاورزی در امور حقوقی و مجلس و اطلاع‌رسانی ، جانشین وزیر کشاورزی در امور بازرگانی و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ، قائم‌مقام حقوقی و امور مجلس وزارت نفت و معاون حقوقی و امور مجلس وزارت نفت از دیگر مسوولیت های میرمحمدی بوده است.

***محمود زمانی قمی
وی که دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد است با حکم استاندار قم در اردیبهشت ماه 93 جایگزین ‏کامکاری شد که 10 سال مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان بود.‏
زمانی قمی پیش از این و در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری مسئول امور استان‌های ستادهای محمدرضا عارف بود.‏
وی از اعضای هیئت رئیسه بنیاد باران و نائب رئیس هیئت مدیره بنیاد باران است که پیش از این نیز در ‏3 ‏مهر 1379 به‌مدت 3 سال و 8 ماه و 2 روز در دولت اصلاحات استاندار استان ایلام بود.‏
زمانی قمی از ‏5 تیر 1382 ‏به‌مدت ‏2 سال و 3 ماه نیز به‌عنوان استاندار چهارمحال و بختیاری منصوب شد.‏
در دولت یازدهم و پیش از انتصاب عبدالمحمد زاهدی به‌عنوان استاندار کردستان از زمانی قمی به‌عنوان یکی از گزینه‌های تصدی ‏این پست یاد می‌شد.‏
وی همچنین، معاون سیاسی استانداری همدان و سمنان را در کارنامه دارد و نیز در اواسط دهه 60 نیز مدیرکل فرهنگ و ارشاد‌ اسلامی سیستان و بلوچستان و از موسسین جهاد دانشگاهی این استان بود.
زمانی‌قمی در اردیبهشت ماه 94 از سوی دولت یازدهم به عنوان استاندار استان مرکزی منصوب شد و در پایان نیز در مهرماه امسال جای خود را در استان مرکزی به سیدعلی اقازاده داد و در جلسه روز یکشنبه هفتم آبان هیات دولت به عنوان استاندار جدید یزد منصوب شد.
1968/ 6197 خبرنگار: محمودرضا رحمانی ** انتشار: فلاح
@irnayazdd

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۳۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد

ایسنا/لرستان استاندار لرستان در جلسه با روحانیت استان گفت: نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد.

ابوطالب شفقت با ابراز خرسندی از دیدار با جامعه روحانیت استان، اساتید و روسای حوزه‌های علمیه و نمایندگان روحانیت در دستگاه‌های اجرایی و خاصه نماینده معظم ولی فقیه در استان به ظرفیت‌ جامعه روحانیت، ظرفیت‌های مادی و طبیعی استان و قابلیت مردم اشاره کرد و گفت: پیشنهادات ارائه شده توسط روحانیت معظم در این جلسه را مخلصانه می‌پذیرم.

استاندار لرستان تصریح کرد: اولین مسئله داشتن مبانی فکری است که اشراف بر اقدام دارد و اگر مبانی فکری ما مشخص نباشد اقدام ما نا صحیح است .

وی افزود: دیدگاه بنده رسیدن به یک حکمرانی قدرت محور مبتنی بر اراده مردم است. من معتقدم اگر بتوانیم شناخت لازم  و چیدمان خوبی داشته باشیم قابلیت ایجاد و با چیدمان صحیح قابلیت‌ها، قدرت تولید می‌شود.

استاندار لرستان تصریح کرد: توسعه کشاورزی، بهره برداری از معادن و گسترش صنعت گردشگری از جمله ظرفیت‌های مهم لرستان است که باید مورد توجه قرار گیرد و لازم است از فرهنگ گردشگری با رویکرد قرآنی محافظت شود.

شفقت گفت: اگر قرار است به جایگاه تمدن اسلامی و امت اسلامی که زمینه ساز ظهور امام عصر(عج) است برسیم نیاز به یک بازنگری اساسی در ساختار اداره کشور داریم تا رشد همه جانبه فراهم شود و جامعه روحانیت با اندیشه ورزی، مقدمات  رسیدن به دولت اسلامی را فراهم کنند.

وی با بیان اینکه دبیرخانه تامین مالی برای حمایت از سرمایه‌گذاران در تهران تشکیل شده است، گفت: تاکنون با ده‌ها سرمایه‌گذار تماس گرفته‌ایم تا در بخش‌های دولتی و عمومی در لرستان سرمایه گذاری کنند.

استاندار لرستان تصریح کرد: باید پیشرفت را به عنوان یک مسئله جدی در نظر بگیریم و از روحانیت محترم انتظار می‌رود از آنجا که هدف اصلی تربیت و کمال انسان است و بخشی از این مهم بر عهده آموزش و پرورش و سایر بخش‌های دولتی است اما مردم هنوز به روحانیت وفادار هستند و باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد و با گسترش مسجد محوری طرحی ارائه دهیم تا متناسب با رشد فن آوری به رشد معنوی انسان افزوده شود.

نماینده عالی دولت در استان لرستان افزود: اولین و بالاترین قدرت تولیدی، نیروی انسانی است که مغفول مانده و لازم است به این منظور تعلیم و تربیت را دریابیم زیرا نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد.

این جلسه با حضور حجت الاسلام شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد، اساتید حوزه و دانشگاه و روحانیت مسئول در دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای هزار میلیارد طرح عمرانی در روستاهای استان یزد
  • کتاب «معجزه شکرگزاری» کلید رضایت خاطر درونی را بیان می‌کند
  • سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر پرداخت شود
  • بیشترین اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در این دولت حضور دارند 
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف
  • نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد
  • انتصاب جدید مرکز جهاد کشاورزی بالانج
  • تفاوت فرمانداری ویژه با فرمانداری عادی چیست؟
  • تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم