Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود محمودی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از این میزان 925 کیلووات نیروگاه خورشیدی در مدارس و مساجد و بقیه در ادارات اتفاقات و عملیات در سطح ستاد و مدیریت شهرستان های توزیع برق در سطح این استان اجرا شده است.
وی اضافه کرد: علاوه بر این پتانسیل، نیروگاه فتوولتاییک با ظرفیت یک مگاواتی مربوط به پژوهشگاه نیرو و سه دستگاه توربین برق آبی حلزونی عمودی در اراک با ظرفیت 330 کیلووات متصل به شبکه توزیع و سامانه خورشیدی شرکت گام با ظرفیت 100 کیلووات نیز از جمله نیروگاه های خورشیدی و برق آبی اجرا شده در استان مرکزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: وزارت نیرو مولفه های تشویقی و تضمینی گوناگونی را برای جذب سرمایه گذاران در بخش نیروگاه های کوچک تجدید پذیر در نظر گرفته است.
محمودی عنوان کرد: وضعیت به کارگیری انرژی های تجدید پذیر در کشور در مقایسه با سایر کشورهای دیگر رشد چشمگیری نداشته و می طلبد فرهنگ سازی برای افزایش سرمایه گذاری در این بخش بیش از پیش مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی گفت: استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در گذر از پیک مصرف برق نقش به سزایی دارد و توسعه انرژی های خورشیدی یکی از ابزارهایی است که می‌تواند تولید کننده برق پایدار و مطمئن در کشور باشد.
معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی افزود: مطالعات و تحقیقات این شرکت در شهرهای مختلف استان در زمینه استفاده از انرژی های پاک در دست اجرا است.
محمودی بیان کرد: استان مرکزی به لحاظ برخورداری از منابع باد، آب و خورشید و اقلیم جغرافیایی مناسب نقش موثری در جذب سرمایه گذار در حوزه انرژی های پاک دارد.
محمودی تاکید کرد: انرژی خورشیدی و بادی یک منبع تمام نشدنی است و استفاده از انرژی های پاک توسط صنایع استان مرکزی نقش تاثیرگذاری بر کاهش آلودگی هوا به ویژه در کلانشهر اراک دارد.
انرژی خورشیدی فراوان ترین منبع انرژی روی زمین است که 173 هزار تراوات از آن به طور مداوم به زمین می رسد و این رقم 10هزار برابر بیشتر از کل انرژی مصرفی جهان است.
نخستین سلول خورشیدی سیلیکونی توسط آزمایشگاه های بل در سال 1954 ساخته شد و روزنامه نیویورک تایمز در بیست و ششم آوریل همان سال، بهره برداری از انرژی تقریبا نامحدود خورشید را به طور رسمی اعلام کرد.
انرژی خورشید به عنوان یکی از منابع تامین انرژی ارزان قیمت، پاک و بدون اثراث مخرب زیست محیطی است که بشر از گذشته های دور مورد استفاده قرار داده است.
3005/6013/خبرنگار: معصومه صفری***انتشار دهنده:مژگان حیدری

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۱۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، استاندار مازندران دیروز جمعه در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف نیروگاه شهید سلیمی نکا پس از تماس تلفنی با وزیر نیرو گفت: طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق وابسته به نیروگاه شهید سلیمی نکا با جدیت در دست ساخت بوده و دولت برای تکمیل آن مصمم است. ‎

یوسف نوری افزود: با پیگیری‌های انجام شده از سوی وزیر نیرو، معاون وزیر نیرو و دیگر مسئولان عالی رتبه کشور طرح نیروگاه شهید سلیمی نکا با هدف رفع مشکلات برق منطقه مورد پیگیری قرار گرفته و این طرح حیاتی در مازندران به شدت در حال پیشرفت است.

مقام عالی دولت در مازندران با بیان اینکه پسروی آب دریای خزر یکی از مشکلات تامین برق در مازندران بوده است که برای رفع آن می‌بایست تدابیری در این راستا اندیشیده شود، اظهار داشت: نیروگاه نکا به دلیل قدمت بالا و با توجه به پسروی آب دریای خزر و تجهیز و نوسازی این طرح عظمیم جوابگوی نیاز منطقه نبوده است.

وی گفت: برای رفع مشکلات تامین برق، نیروگاه نیازمند اجرای طرح توسعه بوده که امیدواریم با قول مساعدی که داده شده این مشکلات برطرف شود.

نیروگاه شهید سلیمی نکا با چهار واحد بخار به ظرفیت هرکدام ۴۴۰ مگاوات، ۲ واحد گازی به ظرفیت هریک ۱۳۷.۶ مگاوات و یک واحد بخار سیکل ترکیبی با ظرفیت ۱۶۰ مگاوات با تامین بیش از چهار درصد برق کشور نقش موثری در پایداری شبکه سراسری برق کشور دارد.

بلوک سیکل‌ترکیبی طرح توسعه نیروگاه شهید سلیمی نکاء مازندران به ظرفیت نامی ۴۸۴ مگاوات در داخل محوطه نیروگاه نکا قرار گرفته و شامل دو واحد گازی ۱۶۲ مگاواتی و یک واحد بخار ۱۶۰ مگاواتی است.

 

حمزه پور و گزارشی از این بازدید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور