Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@05:15:34 GMT

بخش کشاورزی هنوز به شیوه سنتی اداره می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۹۶۷۹۵

بخش کشاورزی هنوز به شیوه سنتی اداره می‌شود

استاندار کرمانشاه گفت:بخش کشاورزی ما هنوز به شیوه سنتی و معیشتی اداره می‌شود که باید آن را به سمت کشاورزی صنعتی و اقتصادی سوق دهیم.

به گزارش خبرنگار ایسنا، هوشنگ بازوند در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی که امروز (یازدهم آبان) برگزار شد، اظهار کرد: هدف از تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی آن است که با کمک داشته‌ها و با پای کار آوردن مردم و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بتوانیم در استان ایجاد شغل کرده و مشکلات را حل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه نباید جلسات را به سخنرانی و توضیح دادن بی مورد بگذرانیم، عنوان کرد: با سخنرانی نه شغلی ایجاد می‌شود و نه می‌توانیم مشکلات را حل کنیم.

استاندار کرمانشاه از مدیران دستگاه‌ها خواست برنامه‌ایی که برای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی وجود دارد را با میزان سرمایه‌گذاری مورد نیاز و تعداد شغلی که ایجاد می‌کند، ارائه دهند.

بازوند، راه رسیدن به اقتصاد مقاومتی را اتکا به اقتصاد دانش بنیان دانست و افزود: باید از روش‌های سنتی خصوصا در بخش کشاورزی و شیلات عبور کنیم.

وی، توسعه گلخانه‌ها و کشت گیاهان دارویی را از جمله زمینه‌هایی دانست که با کمک دانش بنیان می‌تواند توسعه یابد و سرمایه‌گذاری و اشتغال خوبی برای استان به همراه داشته باشد.

استاندار کرمانشاه در ادامه به 41 طرح کشاورزی و صنعتی که توسط بانک‌ها در استان تملک شده نیز اشاره و خاطرنشان کرد: این طرح‌ها 113 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری دارد که زیر خاک رفته و هیچ استفاده‌ای از آن نمی‌شود.

بازوند بر لزوم احیای این ظرفیت تاکید کرد و از مدیران بانک‌ها خواست ظرف مدت یک هفته تا 15 روز این طرح‌ها را تعیین تکلیف کنند و یا با شرایط آسان به بخش خصوصی واگذار کنند.

وی افزود: برخی بانک‌ها هلدینگ‌های قوی دارند که در سایر شهرهای کشور سرمایه‌گذاری کرده‌اند و می‌توانند برای در اختیار گرفتن این طرح‌ها نیز پای کار بیایند.

استاندار کرمانشاه، استفاده از ظرفیت‌های موجود را یکی از محورهای اصلی اقتصاد مقاومتی برشمرد و گفت: این طرح‌های تملک شده در گذشته برای بیش از 800 نفر ایجاد شغل داشته‌اند که اکثر این افراد اکنون بیکار شدند.

بازوند سپس به 250 میلیارد تومان تسهیلات مصوب سفر ریاست جمهوری به استان هم اشاره کرد و ادامه داد: متاسفانه در این بخش هنوز اتفاق خاصی نیفتاده و برخی از بانک‌ها هیچ قدمی بر نداشته‌اند.

وی، پرداخت این تسهیلات را یکی از مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی استان اعلام کرد و یادآور شد: بانک‌ها باید توضیح دهند که با وجود گذشتن بیش از یکسال از سفر رئیس جمهور به استان چرا هنوز اقدام خاصی برای پرداخت این تسهیلات نشده است.

استاندار کرمانشاه از 20 میلیارد تومان کمک فنی و اعتباری سفر مقام معظم رهبری به استان که در اختیار بانک‌ها است نیز یاد کرد و ادامه داد: با این کمک‌ها باید نزدیک به 100 میلیارد تومان تسهیلات در بخش صنعت و معدن و 80 میلیارد تومان تسهیلات در بخش کشاورزی پرداخت شود که لازم است تا پایان سال این تسهیلات جذب  شود.

بازوند اظهار کرد: طرح دیگری که در استان باید با جدیت پیگیری شود ایجاد واحدهای تولیدی پوشاک در مناطق روستایی است که 68 میلیارد تومان اعتبار برای آن منظور شده و باید این اعتبار را نیز در استان جذب کنیم.

وی با بیان اینکه پنج استان کشور از جمله کرمانشاه پایلوت اجرای این طرح هستند، عنوان کرد: دستگاه‌های مربوطه از جمله سازمان مدیریت و برنامه ریزی و شرکت شهرک‌های صنعتی باید با جدیت پای کار باشند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۶۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی

به گزارش خبرنگار مهر. سرهنگ تقی نجمی پیش از ظهر یکشنبه در نشست خبری گرامیداشت هفته بسیج سازندگی گفت: در طول یکسال گذشته ۵٠ هزار بسته معیشتی توزیع، ۵۵١ جهیزیه به نوعروسان مناطق محروم اهدا، ١۵ باب مسکن مددجویان و ١۵ پروژه آبرسانی افتتاح، بهسازی پل‌های روستایی و ترمیم خانه‌های عالم، اعزام ۶١٠٠ گروهای جهادی در سطح استان و دهها برنامه ریز و درشت انجام گرفته است.

جانشین فرماندهی سپاه شهدای آذربایجان غربی افزود: همچنین در این مدت یک هزار و ۶۰۶ فرصت شغلی ایجاد شده، پرداخت ٢٢٠ میلیارد تومان تسهیلات بانکی در حوزه اقتصاد مقاومتی ۴٢۵٠ دوره آموزشی کارآفرینی انجام شده است.

وی تاکید کرد: غبارروبی مزار شهدا، دیدار با امامان جمعه، نشست خبری، دیدار با خانواده معظم شهدا، رزمایش جهادگران فاطمی، افتتاح ٧٠ طرح اقتصاد مقاومتی با اعتبار ١٢ میلیارد تومان، مرمت ۶۵ واحد روستایی، برپایی میز خدمت در مناطق محروم، اعزام اکیپ‌های پزشکی و دامپزشکی، دیدار جهادگران با مقام عالی استان، افتتاح ٩ کیلومتر راه روستایی بین مزارع، افتتاح نمایشگاه مقاومتی در کل شهرستان‌ها، واگذاری ١٠ هزار تن قیر رایگان به روستاها، افتتاح ۵ پروژه ورزشی و چندین طرح و پروژه در این هفته در دستور کار قرار گرفته است.

سرهنگ نجمی اظهار کرد: یکی از مأموریت‌های مهم مجموعه سپاه محرومیت زدایی و بسیج سازندگی است که اقدامات خوبی در سطح استان در حال انجام است.

جانشین فرماندهی سپاه شهدای آذربایجان غربی ادامه داد: با بیش از یک هزار میلیارد تومان اعتبار آبرسانی در ۶٠٠ روستا در آذربایجان غربی در حال اجراست.

کد خبر 6097049

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • اجرای طرح آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • شیوه درست کردن نیمروی بدون روغن + فیلم
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • فیلمی از شیوه انتقال آذوقه به عشایر محاصره شده در سیل