Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در ژنو گفت: انسان‌های فاقد تابعیت مانند روهینجاهای میانمار، همه‌جا به‌طور سیستماتیک از حقوق اساسی خود محروم شده‌اند.

ایران آنلاین / سازمان ملل متحد خواستار پایان دادن به تبعیض علیه میلیون‌ها انسان در جهان شد که فاقد تابعیت و هویت شهروندی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان خواستار تنظیم قواعدی شد که مشکل تابعیت را از کودکی حل کند.

سازمان ملل متحد می‌گوید: انسان‌های فاقد تابعیت و هویت شهروندی در سراسر جهان در معرض تبعیض، محرومیت و تعقیب و آزارهای گوناگون هستند.

فیلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در ژنو گفت: انسان‌های فاقد تابعیت مانند روهینجاهای میانمار، همه‌جا به‌طور سیستماتیک از حقوق اساسی خود محروم شده‌اند.

کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در نظر دارد تا ۲۰۲۴ به وضعیت بی‌تابعیتی در سراسر جهان پایان دهد. فیلیپو گراندی خواستار شده که تا آن تاریخ همه افراد بدون تابعیت، شهروندی یک کشور را به دست بیاورند.

به گزارش دویچه‌وله، برای این کار باید همه قوانین تبعیض‌آمیزی که از اعطای حق شهروندی به دلایل قومی، دینی و زبانی جلوگیری می‌کنند، لغو شوند. سازمان ملل می‌گوید همه نوزادان در هر کشوری که به دنیا می‌آیند،‌ باید در همان کشور و از همان ابتدا از حقوق شهروندی برخوردار شوند.

طبق گزارش اخیر کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهجویان، سه چهارم افراد فاقد تابعیت در سراسر جهان به اقلیت‌ها تعلق دارند. اغلب این انسان‌ها به دلیل تعلق به یک گروه قومی، دینی و یا زبانی دچار محرومیت شده‌اند.

این گزارش می‌گوید: افراد بدون تابعیت در بسیاری از کشورها از خدمات بهداشتی و امکانات آموزشی بی‌بهره‌اند. امکان یافتن شغل، داشتن حساب بانکی یا خرید ملک نیز ندارند و در بسیاری موارد حتی اجازه ازدواج به آنها داده نمی‌شود. محرومیت‌های اجتماعی موجب بروز ترس و خصومت در جامعه می‌شود.

آمار دقیقی از شمار انسان‌های فاقد تابعیت در جهان وجود ندارد. در سال ۲۰۱۶ میلادی در ۷۵ کشور جهان حدود سه میلیون و ۲۰۰ هزار انسان بدون تابعیت وجود داشتند اما آمار واقعی بسیار بیشتر از این تعداد است.

کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان می‌گوید: علاوه بر تبعیض علیه اقلیت‌ها، جنگ‌ها و آوارگی مردم، مانند آنچه در سوریه رخ داده، از دلایل دیگر بدون تابعیت بودن انسان‌ها بوده است. هم‌چنین فروپاشی کشورها، مانند آنچه اواخر قرن گذشته در اتحاد شوروی (سابق) روی داد به محرومیت بسیاری از انسان‌ها از حقوق شهروندی منجر شده است.

گزارش سازمان ملل درباره انسان‌های فاقد تابعیت و هویت شهروندی براساس ۱۲۰ مصاحبه از سوی کارشناسان با افراد بدون تابعیت یا اقلیت‌های در معرض خطر در فاصله ماه مه تا ژوئن گذشته تهیه شده است. این مصاحبه‌ها در ماداگاسکار، جمهوری مقدونیه، کنیا و جمهوری‌های سابق اتحاد شوروی انجام شده‌اند.

این مصاحبه‌ها پیش از فرار جمعیت بزرگی از اقلیت تحت ستم روهینجا صورت گرفته است. در این فاصله بیش از ۶۰۰ هزار روهینجایی در اثر خشونت نیروهای نظامی میانمار به بنگلادش پناه برده‌اند. به گفته کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، روهینجایی‌ها بزرگترین جمعیت بدون تابعیت و حقوق شهروندی در سراسر جهان هستند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۴۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomix و فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مؤمن تبریز را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفابخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام لازم را به عمل آورند.

شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان غذا و دارو، جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

کد خبر 6089650 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • اعلام اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • (ویدئو) ۵ نفر به‌خاطر کتک‌زدن داور محروم شدند
  • اعلام اسامی چند فرآورده سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو
  • اعلام اسامی تعدادی از فرآورده های سلامت فاقد مجوز
  • اسامی فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز اعلام شد
  • اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • شهرک بازیافت در قم احداث می شود
  • زنان نباید از تحصیل محروم شوند