Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک روان‌شناس گفت: در ازدواج با مرد مطلقه نباید در دام دلسوزی بیافتیم، بلکه باید ملاک‌ها و معیارهای خود را در نظر بگیریم.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،نسرین ریاحی روان‌شناس اظهار کرد: وقتی با خواستگاری مرد مطلقه روبه‌رو شدیم اولین کار سنجش او است.

البته اصلا لازم نیست که در اولین بررسی‌ها، مطلقه بودن او را مبنای سنجش خود قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا باید خوب بررسی کنیم که آیا ملاک‌ها و معیارهای ما برای ازدواج را دارد یا خیر، اگر از معیارهای ما برای ازدواج برخوردار بود و از تصور ذهنی‌مان نسبت به مرد ایده‌آل فاصله زیادی نداشت می‌توانیم به ازدواج با او فکر کنیم و در غیر این صورت، بدون شک چنین فردی برای ازدواج با ما مناسب نیست.

این روان‌شناس ادامه داد: هرگز نباید به خاطر دلسوزی و یا ترحم تصمیم به ازدواج با یک مرد مطلقه بگیریم؛ چراکه در چنین ازدواجی شاید در ابتدا احساس بدی به زن دست ندهد اما به مرور و در زندگی مشترک این حس از بین رفته و جای آن را احساسات منفی یا حتی تنفر پر می‌کند؛ در واقع تنها دلیلی که باید باعث ازدواج با یک مرد مطلقه شود، خصوصیات و ویژگی‌های خود او است.

وی با تاکید بر این‌که تحقیقات قبل از ازدواج، در همه ازدواج‌ها لازم و ضروری است، افزود: در مواردی که با یک مرد مطلقه روبه‌رو هستیم، این تحقیقات باید دقیق‌تر و با صرف زمان بیشتری صورت گیرد.

به عنوان مثال، اگر بدانیم که خواستگارمان به چه دلیل از همسر سابق خود طلاق گرفته است بسیاری از مسائل برایمان روشن شده و می‌توانیم تصمیم درست‌تری بگیریم.

این در حالی است که در جامعه امروز، ازدواج مرد مطلقه با یک دختر به نسبت ازدواج یک پسر مجرد با زن مطلقه، پذیرفته‌تر است و از این بابت یک دختر دل‌نگرانی‌های کمتری دارد.

علاوه بر این مردی که یک بار شکست در زندگی مشترک را تجربه کرده است می‌تواند در زندگی جدید خود، مسائل و مشکلات را بهتر ببیند و بنا بر تجربیات قبل خود تصمیمات بهتری بگیرد.

ریاحی تصریح کرد: احتمال مقایسه میان همسر قبلی و فعلی از نکات منفی این نوع ازدواج‌ها است. دومین نکته منفی در این ازدواج‌ها احتمال عدم قطع ارتباط با همسر قبلی است.

ممکن است فرد در ازدواج فعلی خود به صورت موازی با همسر سابق‌اش ارتباط خود را حفظ کند. سومین نکته منفی این نوع ازدواج‌ها احتمال آسان شدن طلاق در ذهن فرد است. به این ترتیب که در هنگام بروز مشکلات، اولین گزینه اندیشیدن به طلاق باشد.

این روان‌شناس خاطرنشان کرد: در ازدواج با مردان مطلقه احتمال این‌که فرد مورد نظر صاحب فرزندی باشد که باید با او زندگی کند، زیاد است.

در چنین مواردی علاوه بر شناخت ویژگی‌های مرد، باید فرزند او را هم به خوبی شناخت و قبل از ازدواج رضایت فرزند را نیز کسب کرد.

در این راستا شناخت ویژگی‌های فرزند طریق پدر و مراجعه به روان‌شناس کودک و نوجوان بسیار کارگشا است. البته باید پذیرفت که در زندگی مشترک با مرد مطلقه، مردان به خاطر فرزندشان باید برخی روزها به دیدار همسر سابق خود برود و یا تلفنی با او صحبت کند.

وی یادآور شد: در مورد زندگی با یک مرد مطلقه حتما باید بدانیم که از زندگی قبلی چه تعهداتی بر عهده او باقی مانده است.

ممکن است که پرداخت مهریه به همسر سابق هنوز تمام نشده باشد و یا این‌که اگر دارای فرزندی است چه مقدار هزینه، ماهانه صرف او می‌شود. همچنین باید از این‌که فرزند او با چه کسی زندگی خواهد کرد و دیدار با او چگونه و در چه زمان‌هایی صورت می‌گیرد، مطلع شویم. توجه به همه این موارد برای این‌که تصور واقعی‌تری از زندگی مشترک داشته باشیم، ضروری است.

ریاحی افزود: وقتی مرد مطلقه‌ای از ما خواستگاری می‌کند، بهترین شرایط برای ازدواج با او این است که میان ازدواج قبلی او و خواستگاری فعلی‌اش از یک یا دو سال فاصله زمانی وجود داشته باشد. این فاصله زمانی برای کاسته شدن التهابات و درگیری‌های زندگی لازم بوده و نشان‌دهنده این است که پرونده زندگی مشترک قبلی او بسته شده است.

 

 

 

منبع:ایسنا

 

 

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۶۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر

به گزارش خبرگزاری مهر، «طراحی و ساخت زیست حسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک» عنوان رساله دکتری جلیل پرچکانی چوزکی است که با راهنمایی حسین نادری‌منش به انجام رسانده است.

پرچکانی چوزکی با مدرک دکتری بیوفیزیک از دانشگاه تربیت مدرس درباره این طرح توضیح داد: سرطان یکی از موضوعات حساس و مورد توجه است که یافتن راهی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام آن، همیشه از اهمیت بالایی برخوردار است. تشخیص دیرهنگام این بیماری، می‌تواند باعث گسترده شدن آن و آلوده کردن بافت‌های دیگر از طریق پدیده متاستاز شود که این موضوع از طریق خون یا لنف صورت می‌گیرد. متأسفانه هنگامی که متاستاز رخ دهد، درمان بسیار مشکل شده و در اصطلاح به آن سرطان بدخیم گفته می‌شود.

وی افزود: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سرطان سینه به همراه سرطان ریه شایع‌ترین سرطان‌ها بین افراد هستند و سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در زنان ایرانی نیز محسوب می‌شود.

این محقق و پژوهشگر در ادامه بیان کرد: نکته مهم این است که سرطان سینه هم در زنان و هم در مردان دیده می‌شود، اما شیوع آن در زنان بسیار بیشتر از مردان است. به طوری که از هر ۸ زن ۱ نفر در طول عمرش به سرطان سینه مبتلا می‌شود اما مردان تنها ۱ درصد کل موارد سرطان سینه را تشکیل می‌دهد.

وی تأکید کرد: متأسفانه هیچ نشانگر سرمی معتبر برای پیش‌آگاهی اولیه وجود ندارد که حساس و به‌اندازۀ کافی خاص باشد تا به‌طور معمول مورد استفاده قرار گیرد اما در این زمینه، میکروRNA به‌عنوان نشانگر پیش‌آگاهی اولیه در بیماری سرطان در جامعه علمی، مورد توجه قرار گرفته است.

پرچکانی چوزکی خاطرنشان کرد: در این تحقیق به دنبال طراحی و ساخت بیوسنسور الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک بودیم چرا که به کمک این سنسور می‌توان سرطان سینه را در مراحل ابتدایی و با سرعت بالا تشخیص داد.

کد خبر 6089491 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • برتری تیم ملی شطرنج مردان و تساوی تیم ملی زنان مقابل نمایندگان روسیه
  • نشانه‌های آمادگی برای ازدواج در دختران
  • نتایج جالب از پژوهشی درباره حس پیری/ زنان درباره سن پیری مردان چطور فکر می‌کنند؟
  • پیرترین پدر و مادر‌ها کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • عروس بزرگ امام خمینی درگذشت؛ معصومه حائری که بود؟
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری کاهش یافت | پیرترین پدر و مادرها در اولین فرزندآوری کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • تیم‌های ریکرو مردان و زنان از صعود بازماندند
  • حذف ریکرو مردان و زنان ایران از کاپ جهانی شانگهای
  • تکرار قصه ناتمام زن‌کشی/ زیبا؛ زن ارومیه‌ای که تاوان طلاقش را با مرگ داد