Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز اروندان گفت: در هیچ نقطه‌ای از خاورمیانه فشار تزریق گاز به اندازه‌ای که در این شرکت شاهد هستیم نیست.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز اروندان گفت: در هیچ نقطه‌ای از خاورمیانه فشار تزریق گاز به اندازه‌ای که در این شرکت شاهد هستیم نیست.فشار طراحی کمپرسورهای این شرکت ۵۲۰ بار و فشار تزریق گاز به مخازن بین ۴۸۰بار تا ۴۳۰بار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش انرژی امروز، سلطان کمالی در نخستین نشست تخصصی مدیرعامل و مدیران ارشد شرکت بهره‌برداری شرکت نفت و گاز اروندان با سازندگان و تامین کننده داخلی کالا که  در محل نهمین نمایشگاه تخصصی ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت خوزستان برگزار شد، با اشاره به حوادث اخیر پالایشگاه تهران و فوران چاه ۱۴۷ رگ سفید اظهار کرد: در حال حاضر در کشور حدود ۱۵۶ میلیارد بشکه هیدروکربن قابل استحصال وجود دارد که از این رقم ۱۰۲ میلیارد بشکه نفت و مابقی میعانات گازی هستند.

وی تصریح کرد: در گستره فعالیت شرکت بهره‌برداری نفت و گاز اروندان در مجموع ۱۳.۷ میلیارد بشکه نفت قابل استحصال وجود دارد که معادل ۱۳.۷ درصد کل نفت قابل برداشت کشور است. حدود ۱۰.۷ میلیارد بشکه از این ۱۳.۷ میلیارد بشکه نفت قابل استحصال نیز از میادین مشترک این شرکت با کشورعراق است.

مدیرعامل بهره‌برداری نفت و گاز اروندان ادامه داد: به علت نبود قانون خاص در رابطه با این میادین مشترک شاهد این هستیم که اساس کار در این میادین به این شکل است که هر کشوری سریع‌تر برداشت کند می‌تواند میزان برداشت بیشتری نیز داشته باشد.

کمالی افزود: این وضعیت ما را به سمت و سویی سوق می‌دهد که تلاش بیشتری برای برداشت حق خود که حدود ۱۰.۷ میلیارد بشکه است داشته باشیم. سهم شرکت اروندان از میادین مشترک کل کشور در حوزه خشکی کشور ۷۶ درصد است.

وی ادامه داد: این امر نشان می‌دهد جایگاه شرکت بهره‌برداری نفت و گاز اروندان در درآمدهای ناشی از فروش نفت میادین مشترک در حوزه خشکی تا چه اندازه حائز اهمیت است و چگونه است که تمام سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه خشکی عمدتا به سمت میادین غرب کارون سوق می‌یابد.

مدیرعامل بهره‌برداری نفت و گاز اروندان با اشاره به راه‌اندازی این شرکت در سال ۸۳ عنوان کرد: شرکت دارای ۲۶۰۰ نفر پرسنل است که ۶۰۲ نفر نیروی رسمی و مابقی نیروی پیمانی هستند. در میادین نفتی غرب کارون شرکت مهندسی و توسعه نفت ( متن‌) وظیفه توسعه و شرکت اروندان وظیفه بهره‌برداری نهایی را برعهده دارد..

کمالی تصریح کرد: سیاست گذاری در شرکت نفت و گاز اروندان به سمت واگذاری کار به بخش خصوصی است و اکنون عمده کارها در این شرکت نظیر تعمیرات، HSET حراست و ... به بخش خصوصی واگذار شده و تنها شرکتی است حتی  یک دستگاه ماشین ملکی ندارد و به تدریج به سمت سیاست های جدید شرکت  ملی نفت ایران یعنی واگذاری بهره برداری ها به بخش خصوصی گام بر می دارد.

وی با اشاره به پرفشاربودن میادین شرکت نفت اروندان، بیان کرد: همزمان با تولید گاز در این شرکت، گازی که از مخزن برداشت می‌شود را به شیوه امتزاجی تزریق می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم مخزن وارد مرحله ۲ فازی شود. در هیچ نقطه‌ای از خاورمیانه فشار تزریق گاز به اندازه‌ای که در این شرکت شاهد هستیم نیست.

وی با بیان اینکه تولید نفت در غرب کارون در هور انجام می شود، افزود: این امر خطرات خاص خود را دارد و نشت خطوط لوله در هور و نشت نفت در نیزارها و آب هور یک فاجعه جهانی را به دنبال خواهد داشت. بنابراین حساسیت کار در این شرکت بسیار بالا است..

مدیرعامل بهره‌برداری نفت و گاز اروندان با ابراز نگرانی از کیفیت کالاها و قطعات نفتی چینی تصریح کرد: امیدواریم با لطف خدا تاسیسات قطعات چینی به کار گرفته در غرب کارون از لحاظ ایمنی مشکلی برای ما ایجاد نکند.

کمالی با بیان اینکه می‌خواهیم از سازندگان داخلی کمک بگیریم، عنوان کرد: از سازندگان داخلی انتظار داریم که با توجه به کیفیت کالا و رعایت استاندارهای کالا به ما کمک کنند و اهمیت و حساسیت کار در شرکت نفت اروندان را مدنظر داشته باشند.

وی بیان کرد: یکی از آیتم‌های سیاستگزاری جدید شرکت ملی نفت ایران مبنی بر واگذاری بهره‌برداری به بخش خصوصی در زمینه تامین کالا است. در کارخانه ای که اکنون در غرب کارون در حال واگذاری است ۳۵ میلیارد تومان پول بابت خرید کالا در نظر گرفته‌ایم.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز اروندان ادامه داد: در مجموع شرکت نفت و گاز اروندان بابت تامین کالای دو پروژه بزرگ در دست اقدام و کالاهایی که از بودجه جاری باید خریداری شود مبلغی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برنامه ‌ریزی کرده است

کمالی ادامه داد: سازندگان داخلی روی این مبلغ فکر کنند و ببینند چه مقدار از آن را می‌توانند به خود اختصاص دهند. این شرکت در مجموع ۱۷ هزار قلم کالا دارد که از محل بودجه جاری در طول سال خریداری می‌شوند و اکنون از این رقم ۷۰۰۰ قلم کالا موجودی ندارند و به شدت در تلاشیم که موجودی این کالاها به حداقل موجودی انبار بازگردد و منابع مالی این کار تامین شده است.

وی اظهار کرد: از طریق یک سامانه اینترنتی که از ۴۰ روز پیش مستقر شده تمام استعلام‌های ما به صورت اینترنتی انجام می‌شود و دیگر مامور خرید ما به هیچ شرکتی مراجعه نخواهد کرد. از سازندگان می‌خواهیم به این سامانه مراجعه و در صورت نیاز نام کاربری و رمز عبور دریافت کنند.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز اروندان ادامه داد: با استقرار این سامانه، تمام مجراهای فسادی که ممکن است وجود داشته باشد مسدود شده است و سازندگان می‌توانند در محیطی کاملا امن و رقابتی پیشنهادات خود را ارائه کنند و انشالله برنده شوند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۰۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ سید صمد ضیائی درخصوص نظام کنترل کیفیت کود‌های وارداتی و تولید داخل توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور گفت: علاوه بر آنکه ثبت کود توسط مؤسسه تحقیقات آب و خاک انجام می‌شود، طرحی در کل کشور ازسوی دفتر مرکزی این شرکت به اجرا گذاشته می‌شود تا کل فرآیند را تحت کنترل درآورد.

وی افزود: پارسال از ۱۹۲ پارت، درمجموع ۳۵ هزار و ۷۲۵ تُن انواع کود‌های ازته، فسفاته و پتاسه توسط تیم نمونه برداری انجام و نمونه پس از پلمپ به مرکز تحقیقات کاربردی نهاده‌های کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور ارسال شد.

ضیائی به بیان اهمیت نظام کنترل کیفی نهاده‌های کشاورزی در این شرکت تاکید کرد: با این روش خواهیم فهمید که کودشیمیایی در کجا تولید، توزیع و به چه ترتیبی حمل می‌شود، تا اثرات مثبت آن بتواند به همه بهره‌برداران تعمیم داده شود.

وی خاطرنشان کرد: این نظام همچون گواهی‌های ایزو که کاملاً استاندارد هستند، کمک می‌کند تا محموله‌های کودی، در صحت و سلامت تولید شود و سپس به دست بهره‌برداران برسد.

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • مترو تهران؛ 25 سال تعهد به ایمنی
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • انتصاب مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی
  • بهره برداری ساختمان شرکت فولاد در سایت سنگان + عکس
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • پیشرفت ۴۶ درصدی بوستان ۵ هکتاری بانوان طُرق مشهد
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • آسیاتک ابتدای شهریور از ۵۵۰مرکز داده پیام بهره‌برداری می‌کند