Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-30@17:17:12 GMT

بیماری‌ای که در دهه سوم زندگی نمایان می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۳۸۰۵۰

بیماری‌ای که در دهه سوم زندگی نمایان می‌شود

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،حسن صفاریه گفتند:در ارتباط با انواع میوپاتی به عنوان دسته قابل توجهی از بیماری‌های حرکتی که در آنها عضلات دچار آسیب می‌شوند، اظهار کرد: بیماری میوپاتی دارای طیف وسیعی از انواع گوناگون با علایم تیپیک در هر دسته هستند.

 

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر با اشاره به دو نوع اصلی وراثتی و اکتسابی میوپاتی، عنوان کرد: نوع وراثتی این بیماری که عمدتاً دیستروفی‌های عضلانی مانند دوشن و بِکِر را در بر می‌گیرد؛ معمولاً در انتهای کودکی و نوجوانی بروز کرده و با احساس خستگی و ضعف در عضلات، عدم تمایل به فعالیت‌های حرکتی و گاهی علائم گوارشی و تنفسی ظاهر می‌شود که پس از انجام معاینات عصبی و فیزیکی دقیق وجود این بیماری مشخص خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

صفاریه با تاکید بر اینکه بروز میوپاتی به دلایل وراثتی بسیار شایع‌ است، افزود: انواع اکتسابی این بیماری نیز بر اثر وجود برخی بیماری‌ها مانند اختلالات متابولیک، دیابت، مسمومیت‌های دارویی، اختلالات تیروئید در افراد ایجاد و به صورت فلج دوره‌ای و از دست دادن ناگهانی توان حرکتی خود را نشان می‌دهد.

 

وی با تاکید بر اینکه انواع اکتسابی این بیماری عمدتاً در دهه سوم زندگی نمایان می‌شوند و قابل درمان هستند، عنوان کرد: خوشبختانه این دسته از بیماران میوپاتی به دلیل وجود پیش آگهی بهتر، دوره درمان موفق‌تری خواهند داشت و این در حالیست که نوع وراثتی آن به دلیل از بین رفتن بخش قابل توجهی از توانایی‌های حرکتی فرد و بروز علائم ثانویه مفصلی منجر به آسیب‌های جدی می‌گردد.

 

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر عنوان کرد: خستگی‌های عضلانی، تحلیل رفتن عضلات، تغییر شکل در بافت اسکلتی به ویژه اندام تحتانی، احساس درد در ساعت‌های پایانی روز، گرفتگی‌های عضلانی، مشکلات ریوی، مشکلات بلع و گفتار، اختلال در سیستم‌های قلب، عروق و تنفس و ... از علائم این بیماری است که منجر به مشکلات عمکلردی و افت چشمگیر توانایی فرد در انجام فعالیت‌های روزمره خواهد شد.

 

صفاریه با بیان این مطلب که در درمان این بیماران لازم است به برطرف کردن علایم و توانبخشی مناسب توجه ویژه داشت، گفت: وجود عواملی مانند خستگی، دردها و گرفتگی‌های عضلانی، اختلال در واکنش‌های طبیعی و تحریک‌پذیری عضلات در این بیماران بر حساسیت قوانین و دوره‌ توانبخشی این بیماران می‌افزاید.

 

وی در ادامه با ذکر این نکته که باید با تمرکز بر فعالیت‌های عملکردی به جای تمرینات تقویتی مهارت‌های روزمره این بیماران را توسعه دهیم، افزود: به طور کلی بیشترین کمک در حیطه توانبخشی به این بیماران با توجه به شدت بیماری، کمک به کاهش سرعت سیر بیماری از سوی درمانگر با تاکید بر انجام تمرینات هوازی، کمک به انعطاف پذیری بدن و حفظ دامنه حرکتی مفاصل اندام‌‌ها و ستون فقرات، آموزش استفاده از وسایل کمکی، استفاده از خواص آب و کمک به کاهش استرس و فشارهای روحی - روانی با ایجاد انگیزش در آنها خواهد بود.

 

خستگی‌های عضلانی، تحلیل رفتن عضلات، تغییر شکل در بافت اسکلتی به ویژه اندام تحتانی، احساس درد در ساعت‌های پایانی روز، گرفتگی‌های عضلانی، مشکلات ریوی، مشکلات بلع و گفتار، اختلال در سیستم‌های قلب، عروق و تنفس و ... از علائم این بیماری است که منجر به مشکلات عمکلردی و افت چشمگیر توانایی فرد در انجام فعالیت‌های روزمره خواهد شد.

 

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر با بیان اینکه در حال حاضر بیماران میوپاتی به صورت موردی به مرکز توانبشخی هلال احمر مراجعه و تحت درمان قرار می‌گیرند، عنوان کرد: هلال احمر به عنوان یکی از مراکز معتمد انجمن میوپاتی در درمان این بیماران، سوابق درخشانی در امر توانبخشی این عزیزان دارد.

 

وی در پایان ضمن تاکید مجدد بر جدی گرفتن علائم مذکور در نوجوانان، خاطرنشان کرد: هم اکنون مرکز جامع توانبخشی هلال احمر آماده خدمت رسانی در حیطه‌های فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتار درمانی، آب درمانی، تغذیه، ارتوپدی فنی و خدمات روانشناسی به این دسته از بیماران است.

 

تسنیم

2025

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۸۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان فاطمه اسفندیاری گفت: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

او گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

او در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیونی به بانک معرفی می‌کنند..

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

او گفت:خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

فاطمه اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست