Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ناکامی سیاست‌های سلطه جویانه آمریکا در برنامه گفتگوی ویژه خبری امشب با حضور ناصر نوبری مشاورسابق وزارت امور خارجه و فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ناصر نوبری مشاور سابق وزارت امور خارجه در ابتدا با اشاره به اینکه آمریکا همیشه غیر قابل اعتماد بوده گفت: خیانت‌های آمریکا در مقاطع گوناگون به افراد و شخصیت‌های مختلف اثبات شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آمریکا حاضر نیست در ایران حکومتی مستقل و بر اساس رشد حاکم باشد، افزود: در انقلاب اسلامی استقلال حاصل شد لذا ایران این شانس را پیدا کرد تا پیشرفت خود را بر اساس استقلال شکل دهد.

 نوبری با اشاره به اینکه هژمونی آمریکا با حرکتی که انقلابیون ایران انجام دادند شکاف برداشت، اظهار کرد: مشکل اصلی آمریکا ربطی به نظام جمهوری اسلامی ایران ندارد بلکه آن‌ها با ملت ایران و استقلال مشکل دارند.

مشاور سابق وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه جریان لانه جاسوسی ثابت کرد که در ایران حکومتی به پا شده تا مستقل باشد، خاطرنشان کرد: اختلاف اصلی آمریکا با ملت ایران است آن‌ها نمی‌خواهند ملت ایران به پیشرفت برسند.

 وی با بیان اینکه آمریکا به دنبال این است جمهوری اسلامی به عنوان قدرتی جدی نتواند به پیشرفت دست یابد، ادامه داد: آمریکا برجام را برنمی‌تابد، ما به دنبال علم و پیشرفت کشور بر اساس علم هسته‌ای هستیم.

وی عنوان کرد: باید با اتکا به امکانات ملی و تعامل با خارج به پیشرفت برسیم لذا در طول چهار سال گذشته زمان را از دست دادیم.

 نوبری با اشاره به اینکه آلمان و ژاپن در جنگ با آمریکا شکست خوردند و خلع سلاح شدند، گفت: اساس پیشرفت این دو کشور ساختار ملیشان بود، اینکه تصور شود با خلع سلاح می‌توان به پیشرفت دست یابیم، تصوری اشتباه است لذا، باید مزیت‌های نسبی کشور را شناسایی کرد و به امکانات داخلی کشور متکی باشیم.

 فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا با اشاره به اینکه نگاه ضد آمریکایی متاثر از تفکر چپ نبود، گفت: درگیری که میان ایران و آمریکا است مربوط به جمهوری اسلامی ایران نیست، بلکه به دوران مصدق و قبل از آن برمی گردد.

 این کارشناس مسائل آمریکا با اشاره به اینکه تاثیرات تسخیر لانه جاسوسی در سیاست خارجی آمریکا قابل مشاهده است، ادامه داد: آمریکا بعد از تسخیر لانه جاسوسی هیچگاه جایگاه اصلی خود را در دنیا نیافت.

ایزدی با اشاره به اینکه موجی از امید در دل مردمان زخم‌خورده با تسخیر لانه جاسوسی ایجاد شد، گفت: آمریکا باتسخیر لانه جاسوسی از سوی ایران متوجه شد که باید ایران را جدی بگیرد.

 این کارشناس مسائل آمریکا خاطرنشان کرد: قانون کاتسا به قانون مادر تحریم‌ها مشهور است، کشور‌های شرق آسیا و کره شمالی باید از تجربه ایران درس بگیرند.

 وی با بیان اینکه قانون کاتسا شبکه گسترده‌ای از افراد و نهاد‌ها را شامل می‌شود، اظهار کرد: قانون کاتسا، قانونی است که آمریکایی‌ها در پی توسعه و گسترش تحریم‌ها علیه کشورایران تصویب کردند.

ایزدی با اشاره به اینکه تا زمانی که ایران ویژگی‌های خاص را دارد شاهد درگیری میان ایران و آمریکا خواهیم بود، عنوان کرد: با تسخیر لانه جاسوسی هیمنه و جایگاه آمریکا شکسته شد.

 وی بیان کرد:  تسخیر لانه جاسوسی سبب ایجاد شوک بزرگ در ساختار اطلاعاتی و سیاسی آمریکا شد.

انتهای پیام/

تاثیرات تسخیر لانه جاسوسی در سیاست خارجی آمریکا قابل مشاهده است

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۰۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از جروزالم پست، چین امروز سه‌شنبه اعلام کرد که اخیراً پکن میزبانی هیئت‌هایی از دو گروه «حماس» و «فتح» را به عهده داشته است.

به گفته «لین جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین، دو طرف برای انجام گفتگو‌های عمیق و صریح درباره پیشبرد مذاکرات آشتی گروه‌های فلسطینی، میهمان پکن بودند.

لین در ادامه افزود: نمایندگان جنبش آزادیبخش فلسطین (فتح) و جنبش مقاومت فلسطین (حماس) پیشرفت مثبتی در گفتگوهایشان داشته‌اند.

بنابر اعلام وزارت خارجه چین، دو هیئت تمایل سیاسی خود را برای تحقق آشتی از طریق مذاکره بیان و درباره ادامه گفتگو برای تحقق وحدت فلسطینی در نزدیک‌ترین زمان ممکن توافق کردند.

این وزارتخانه افزود: نمایندگان حماس و فتح به توافقی درباره ایده‌ها برای گفتگو‌های آینده دست یافتند.

چهار روز پیش که خبر برگزاری این نشست رسانه‌ای شد، «وانگ ونبین» سخنگوی ارشد وزارت خارجه چین، اعلام کرد: پکن از تقویت اقتدار حکومت ملی فلسطین و همچنین همه جناح‌های فلسطینی در راستای آشتی و افزایش همبستگی از راه گفتگو و مشورت حمایت می‌کند.

این در حالی است که واشینگتن بااحتیاط تلاش‌ها برای ادغام فتح و حماس را دنبال می‌کند؛ چراکه حامی گروه اول است و دومی را تروریست می‌داند. بااین‌حال، به نظر می‌رسد که در سایه درک این واقعیت که نابودی حماس غیرممکن است، آمریکا هم ادغام فتح و حماس را به چشم یک راه‌حل می‌بیند.

این اولین بار بعد از شروع جنگ غزه است که هیئتی از حماس به چین می‌رود، اما ماه میلادی گذشته، یک مقام رسمی دولت پکن در قطر با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس دیدار کرد.

به نظر می‌آید که به‌رغم بی‌میلی، آمریکا هم رفته‌رفته با نقش چین در حل مناقشات خاورمیانه کنار می‌آید و ظاهراً در سفر هفته گذشته «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا به پکن، یکی از موضوعات موردگفتگو این بوده است که چین چگونه می‌تواند نقشی سازنده در حل بحران‌های جهانی ازجمله مناقشه‌های خاورمیانه ایفا کند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • اهمیت عملیات وعده صادق مانند تسخیر لانه جاسوسی است
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • شوخی جالب مولر با ستاره رئال‌مادرید: جاسوسی می‌کنی (فیلم)
  • دانش آموزان نقش مهمی در رفع مشکلات کشور دارند
  • واکنش کاخ سفید به تسخیر دانشگاه کلمبیا توسط دانشجویان
  • محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی
  • دانشجویان معترض ساختمان دانشگاه کلمبیا را تسخیر کردند
  • معلم‌ها تحولات جهان را برای دانش‌آموزان تبیین کنند
  • دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود