Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@22:34:46 GMT

خودروی ایرانی کیفیت سنجی می شوند

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۴۶۰۵۳

خودروی ایرانی کیفیت سنجی می شوند

معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران از راه اندازی برنامه ارزیابی خودروهای ایرانی( IRNCAP) برای خودروها مطابق استاندارد روز اتحادیه اروپا خبر داد.

ایران آنلاین /«جهانبخش سنجابی شیرازی» افزود: طرح تحول نظام استانداردسازی در راستای رویکرد نوین استانداردسازی در کشور راه اندازی شده که بر سه مبنای خود اظهاری استاندارد، خودکنترلی در اجرای استاندارد و نظام تضمین کیفیت و حقوق مصرف کننده استوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: این طرح به تصویب شورای عالی استاندارد هم رسیده و باید تا پایان برنامه ششم اتفاق بیفتد؛ در همین پیوند خرداد ماه امسال اجرای طرح پایلوت (نمونه) آن آغاز شد.
سنجابی خاطرنشان کرد: این طرح پایلوت در سه گروه خودرو و لوازم یدکی، مصالح ساختمانی و تجهیزات انرژی بر لوازم خانگی و مواد غذایی غیرمشمول استاندارد اجباری اجرایی شده است و به دنبال آن هستیم که تا پایان امسال استاندارد خودرویی را مستقر کنیم.
وی گفت: خودروسازها از سال ها پیش به رعایت استانداردهای اجباری مکلف شده اند که هم اکنون 53 استاندارد اجباری در تولید خودرو وجود دارد و تا پایان آذرماه سال 97 به 85 مورد افزایش خواهد یافت.
معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران اظهار داشت: این موارد استاندارد اجرایی در تراز استاندارد اتحادیه اروپاست و خودروهایی که این استانداردها را پاس کنند مشمول شماره گذاری خواهند شد؛ در غیر این صورت اجازه تولید یا واردات نخواهند داشت.
وی در ادامه با بیان اینکه کیفیت یک مقوله نسبی است و به نظر و سلیقه مشتریان بستگی دارد، به استقرار نظام مدیریت کیفیت و تضمین کیفیت اشاره کرد و یادآور شد: EUNCAP (برنامه ارزیابی خودروهای اروپایی) ارزیابی کیفی خودرو را در اتحادیه اروپا انجام می دهد و سازمان ملی استاندارد به دنبال نسخه ایرانی آن موسوم به IRNCAP است.
سنجابی شیرازی خاطرنشان کرد: تامین زیرساخت های اساسی این نظام کیفی شاید سه سال دیگر نیز زمانبر شود و امیدواریم تا پیش از سال 1400 شاهد استقرار آن در کشور باشیم که در این صورت جایگزین شیوه های کنونی ارزیابی کیفیت خودروها و اعطای ستاره به آنها از سوی شرکت بازرسی کیفیت خودروها خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد با اجرای این نظام کیفی عوارض موجود در بخش های حمل و نقل جاده ای، مسافری، مرگ و میر و جراحات ناشی از تصادفات و ... کاهش یابد.
این مقام مسئول سازمان ملی استاندارد اظهار داشت: این نظام کیفی 15 سال است که در سطح جهان اجرایی شده، اما مصریم که با وجود پیچیدگی آن را در ایران نیز اجرایی کنیم.
وی بیان داشت: هیچ استانداردی در کشور قابلیت اجرایی ندارد، مگر اینکه شاهد اجماع ذینفعان در آن باشیم و در اجرای نظام کیفی IRNCAP نیز از آنجایی که احتمال فساد یا انحراف از هدف اصلی در آن وجود دارد، باید با کمک همه دستگاه ها و نظارت جدی سازمان ملی استاندارد به انجام برسد.
سنجابی شیرازی در ادامه با اشاره به برنامه زمانبندی استقرار استاندارد اجباری بنزین تا سال 1400، خاطرنشان کرد: وزارت نفت همچنین اعلام کرده تا پایان سال 1399 می تواند گازوئیل مصرفی کشور را بر پایه استاندارد یورو 4 توزیع کند.
وی همچنین تصریح کرد: بنزین سوپر بر اساس مشخصات اعلامی وزارت نفت، واقعا بنزین سوپر است که در همین پیوند در طول سال نمونه برداری های متعددی به صورت تصافی و بدون اطلاع قبلی از 16 هزار پمپ بنزین کشور انجام می شود.

** کنترل غذا از مزرعه تا سفره
معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران ادامه داد: یکی از فعالیت هایی که از ماه های آغازین دولت یازدهم از سوی سازمان ملی استاندار آغاز شده، تلاش برای استقرار نظام کنترل یکپارچه غذا با رویکرد کنترل غذا از مزرعه تا سفره (Farm to Fork- FTF) است که طی آن کنترل ها موفق محدود به محصول نهایی نخواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا باید استانداردسازی تولید و مصرف کود و سم انجام شده و از آلاینده های غذایی اجتناب کنیم، این استانداردها ترویج شوند، مردم را از حقوقشان آگاه کرد و استانداردها را معطوف به استانداردهای بین المللی کنیم.
سنجابی با اشاره به در مضیقه بودن سازمان ملی استاندارد از نظر نیروی انسانی به این منظور، بر لزوم تقسیم کار برای دستیابی به این مهم بین سازمان ها و ارگان های مختلف تاکید کرد و یادآور شد: در این راستا اواخر سال 94 تفاهم نامه ای بین سازمان ملی استاندارد و وزارت بهداشت و در سال 95 نیز تفاهم نامه ای با وزارت جهاد کشاورزی به امضا رسید.
وی گفت: طرح پایلوت این کار در میادین میوه و تره بار استان تهران به انجام رسیده و بستر کار فراهم شده است، اما با کاری سخت و پیچیده مواجه ایم.
به گفته این مقام مسئول، جمعیت 30 درصدی صنایع غذایی در بین 100 هزار واحد تولیدی کشور، فعالیت بیش از 60 درصد جمعیت سه میلیون نفری واحدهای صنفی در حوزه غذا، حضور 35 درصد جمعیت کشور در روستاها که مستقیم یا غیرمستقیم به مسائل کشاورزی و غذایی مرتبط هستند، بر سختی ها و پیچیدگی های کار افزوده است.
وی همچنین تصریح کرد: سازمان ملی استاندارد محصولات و تولیدات تراریخته را چشم و گوش بسته نمی پذیرد، بلکه با چشمانی باز در صورت نبود عوارض مشخص خواهد پذیرفت، هرچند مسئولیت نظارت بر این محصولات بر عهده شورا ایمنی زیستی کشور است.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۶۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی

تلویزیون جزو آن دسته از لوازم الکترونیکی است که جزو ضروریات منزل به حساب می‌آید. برای خرید تلویزیون ای ای دی در بازار ایران گزینه‌های نسبتا زیادی وجود دارد. این گزینه‌ها را می‌توان به تلویزیون‌های ژاپنی و کره‌ای، چینی و ایرانی تقسیم کرد. امروزه، با قوانین وضع شده، تلویزیون‌های ژاپنی و کره‌ای کمترین سهم را از بازار تلویزیون ایران دارند. قیمت تلویزیون ال ای دی ساخت کشورهای مذکور بسیار بالا است. این موضوع در کنار نبود خدمات و قطعات باعث می‌شود انتخاب آن‌ها معقول و منطقی نباشد. تلویزیون‌های چینی مانند TCL نیز از نظر کیفیت تفاوت چندانی با تلویزیون های ساخت داخل ندارند. بنابراین، با در نظر گرفتن قیمت انواع تلویزیون می‌توان به این نتیجه رسید که خرید تلویزیون از یک برند معتبر داخلی بهترین گزینه پیش روی کاربر ایرانی است. در ادامه چند تولیدکننده‌ی معتبر و فعال تلویزیون در ایران را معرفی می‌کنیم.

شرکت انتخاب الکترونیک

شرکت انتخاب الکترونیک که کارخانه‌ی آن در اصفهان است یکی از فعال‌ترین تولیدکنندگان تلویزیون در ایران محسوب می‌شود. انتخاب الکترونیک در حال حاضر با دو برند اصلی دوو و اسنوا در بازار تلویزیون حضور دارد. قیمت تلویزیون دوو کمی از قیمت تلویزیون اسنوا بیشتر است. این شاید به دلیل قدیمی‌تر بودن برند دوو باشد. انتخاب الکترونیک در مزایده‌ای موفق به خرید امتیاز بخش لوازم خانگی دوو شد و از آن زمان محصولات بسیاری تحت برند اصالتا کره‌ای روانه‌ی بازار کرده است. چه تلویزیون دوو را خریداری کنید چه سراغ تلویزیون اسنوا بروید، شرکت انتخاب سرویس پشتیبانی محصول شما را بر عهده خواهد داشت. انتخاب سرویس برای هر دو برند تلویزیون اسنوا و دوو گارانتی ۲۴ ماهه را در نظر گرفته است.

شرکت مادیران و تلویزیون ایکس ویژن

شرکت با سابقه‌ی ماشین های اداری ایران، مادیران که مدت‌ها به عرضه و پشتیبانی برند ال‌جی در ایران مشغول بود از ۱۳۸۵ برند ایکس ویژن را به ثبت رساند. در سال ۱۳۹۷ کارخانه‌ی تولید محصولات خانگی مادیران در هشتگرد پایه‌گذاری شد و این شرکت تصمیم گرفت با برند ایکس ویژن در سطح گسترده‌ای فعالیت خود را ادامه دهد. امروزه لوازم الکترونیکی و خانگی بسیاری تحت این برند در بازار وجود دارد که از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند. تلویزیون ال ای دی هوشمند ایکس ویژن یکی از این محصولات است که پشتیبانی بسیار قوی مادیران را دارد. مادیران نیز مانند انتخاب الکترونیک تلویزیون‌های خود را تا دو سال گارانتی می‌کند.

سام الکترونیک و تلویزیون‌های سام

سام الکترونیک که سال‌ها عرضه و پشتیبانی تلویزیون های سامسونگ را برعهده داشت، با اخراج برند کره‌ای، فعالیت خود را تحت برند سام ادامه داد. اگر قصد خرید تلویزیون ساخت داخل داشته باشید، انواع تلویزیون ال ای دی سام در ابعاد ۳۲ تا ۶۵ اینچ می‌توانند پاسخگوی نیاز شما باشند. تلویزیون SAM نیز به عنوان یک برند داخلی کیفیت مطلوبی داشته و با گارانتی ۲۴ ماهه سام سرویس عرضه می‌شود.

گلدیران و برند جی پلاس

جی پلاس نتیجه‌ی اخراج برند کره‌ای ال جی است. گلدیران با کوله باری از تجربه حاصل از سال‌ها عرضه و خدمات تلویزیون‌های ال‌جی، با ممنوعیت واردات رسمی این برند، دست به کار شد و برند جی پلاس را ثبت کرد. تلویزیون جی پلاس که ساخت ایران و محصول شرکت گلدیران محسوب می‌شود، در ابعاد ۳۲ تا ۷۵ اینچ در بازار وجود دارد. قیمت تلویزیون جی پلاس با در نظر گرفتن کیفیت آن معقول به نظر می‌رسد. ضمن اینکه تلویزیون ال ای دی جی پلاس از گارانتی رسمی ۲۴ ماهه‌ی گلدیران بهره می‌برد.

تلویزیون شهاب

شهاب یکی از اصیل‌ترین برندهای ایرانی در زمینه‌ی لوازم صوتی تصویری است که بیش ۶ دهه از شروع فعالیت آن می‌گذرد. این شرکت قدیمی به خوبی توانسته است خود را با پیشرفت‌های روز صنعت تلویزیون همگام کرده و تلویزیون‌های هوشمند 4K خود را با کمترین قیمت روانه‌ی بازار کند. اگر به دنبال ارزان ترین تلویزیون ایرانی هستید، شهاب برای شما گزینه‌های جذابی دارد. ارزانی شهاب البته به معنای بی‌کیفیت بودن آن نیست. برای نمونه، تلویزیون شهاب مدل SH1015K یک تلویزیون هوشمند ۸۶ اینچی است که در نوع خود کم‌نظیر است. شهاب نیز مانند سایر تلویزیون‌های ایرانی گارانتی رسمی دو ساله دارد.

خرید بهترین تلویزیون ساخت داخل

برای خرید بهترین تلویزیون ساخت داخل باید به چند نکته توجه کنید. اول اینکه ابعاد تلویزیونی که می‌خرید باید با فضایی که قرار است تلویزیون در آن قرار بگیرد هم‌خوانی داشته باشد. درست است که همیشه ابعاد بزرگتر جذاب‌تر است؛ اما قیمت تلویزیون بستگی زیادی به ابعاد آن دارد. اگر یک تلویزیون ۵۰ اینچ برای فضای شما کافی است، پیشنهاد می‌کنیم کمتر از۲۰ میلیون هزینه کنید و یک تلویزیون هوشمند ایرانی با رزولوشن 4K بخرید؛ چرا که همین تلویزیون در ابعاد ۷۵ اینچ حدود ۶۰ میلیون تومان قیمت دارد.

نکته‌ی دیگر هوشمند بودن تلویزیون است. امروزه هوشمند بودن تلویزیون به یک ویژگی اساسی تبدیل شده است. انواع تلویزیون ال ای دی قابلیت دریافت شبکه‌های دیجیتال را دارند؛ اما همه‌ی آن‌ها به اینترنت وصل نمی‌شوند. برای این که بتوانید به اینترنت وصل شده و از برنامه‌های شبکه‌ی خانگی بهره ببرید باید سراغ تلویزیون اندرویدی بروید. قیمت تلویزیون اندرویدی کمی بیشتر از مدل‌های معمولی است؛ اما این تفاوت قیمت قطعا به کارایی بیشتر آن می‌ارزد.

با عرضه‌ی تلویزیون‌های 8K در حال حاضر رزولوشن 4K یک استاندارد محسوب می‌شود و خرید تلویزیون جدید با رزولوشنی پایین‌تر از آن منطقی به نظر نمی‌رسد. پس اگر به تماشای فیلم و فوتبال با کیفیت خیلی بالا علاقه‌مند هستید سعی کنید دست‌کم سراغ کیفیت UHD رفته و از خرید تلویزیون FHD خودداری کنید.

خرید تلویزیون ایرانی با کمک زومیت

برای خرید تلویزیون ایرانی می‌توانید از سایت زومیت کمک بگیرید. بخش محصول زومیت دیتابیس عظیمی از انواع تلویزیون را در خود جای داده است. شما در این بخش می‌توانید اطلاعات جامعی از مشخصات فنی، تصاویر و نظرات کاربران در مورد انواع تلویزیون را مشاهده کرده و با چشم باز نسبت به خرید تلویزیون ایرانی اقدام کنید.

لیست قیمت تلویزیون در زومیت بر اساس پایین ترین قیمت تلویزیون در فروشگاه‌های آنلاین ساخته می‌شود. اگر برند خاصی مد نظرتان است می توانید از فیلترها، برند محبوبتان را انتخاب کنید تا تنها لیست قیمت تلویزیون همان برند به نمایش در بیاید. همچنین برای خلاصه‌تر کردن لیست می‌توانید سقف بودجه‌ی خود را نیز از همان بخش تعیین کنید تا تنها گزینه‌هایی که از نظر قیمت در بازه‌ی قیمتی مورد نظرتان هستند نمایش داده شوند.

پس از مقایسه انواع تلویزیون اگر تصمیم به خرید آنلاین تلویزیون گرفتید، کافی است وارد صفحه‌ی اختصاصی تلویزیون مورد نظرتان شوید و نمودار تغییرات قیمت آن را مشاهده کنید. اگر تشخیص دادید که وقت مناسبی را برای خرید انتخاب کرده‌اید، به زبانه‌ی فروشندگان و قیمت بروید. در آنجا فهرستی از قیمت‌ها و فروشندگان معتبر وجود دارند. کلیک روی هر فروشگاه شما را به صفحه‌ی رسمی محصول محبوبتان در همان فروشگاه هدایت خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • سازمان ملی استاندارد صدرنشین جدول تبدیل دستگاهی
  • آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • اقدامی مهم در استاندارد که زمینه تحقق شعار سال را فراهم کرده است
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی