Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب: مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب گفت: با تلاش های صورت گرفته در زمینه خودکفایی، هم اکنون ۸۰ درصد از قطعات مورد نیاز صنعت نفت در کشور تولید می شود.

 بیژن عالی پور روز شنبه (13 آبان) در نشست خبری در نهمین نمایشگاه تخصصی ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت خوزستان با اشاره به تلاش های این شرکت برای بومی سازی و توسعه ساخت داخل بر اساس برنامه های کلان کشور تاکید کرد: نفت شاگرد اول اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در خصوص کیفیت برگزاری نمایشگاه عنوان کرد: حدود 61 درصد از سازندگان و 34 درصد از تامین کنندگان و 5 درصد از شرکت های خدماتی در این نمایشگاه حضور داردند. 

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به اینکه تلاش این شرکت در راستای تامین و تولید بیش از سه میلیون بشکه نفت در روز است، عنوان کرد: در این راستا برنامه ریزی ها و مطالعات دقیقی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: خوشبختانه در این زمینه تولید کنندگان ساخت قطعات صنعت نفت در استان و کشور همکاری بسیار خوبی دارند و امیدواریم که بتوانیم در آینده ای خیلی نزدیک برنامه های تولید در این شرکت محقق شود.

عالی پور بیان کرد: در حال حاضر ۸۰ درصد از قطعات مورد نیاز این صنعت در داخل کشور و بیش از ۴۱ درصد از این میزان در داخل استان خوزستان تامین می شود.

وی در بخش دیگری از این نشست با اشاره به جزییات جدیدی در خصوص مهار فوران چاه 147 رگ سفید گفت: کارشناسان ما به صورت شبانه روز در حال فعالیت هستند و از ابزار و تکنولوژی های روز برای مهار آتش  استفاده می شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب تصریح کرد: فعالیت ها برای خروج تجهیزات و متعلقات دکل ادامه دارد و طی 4 روز گذشته برای مهار آتش، ۲۵۰ کیلومتر خط لوله انتقال آب کشیده شده است.

عالی پور گفت: قرار است به زودی دو دکل حفاری در مسیر منطقه نفتی رگ سفید مستقر شوند تا از این طریق به مهار آتش چاه کمک شود.

وی تاکید کرد: همه امکانات مورد نیاز در مناطق نفت خیز و نیز شرکت ملی حفاری ایران برای مهار آتش و انجام همکاری های مشترک در این زمینه بسیج شده اند .

 

46

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۸۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور

محمد حسین کاویانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار گمرک در ۱۲ ماهه سال گذشته ۱۰۷ هزارتن پنبه وارد کشور شد.

به گفته او، با توجه به آنکه ۱۰ تا ۱۵ هزارتن محصول از سال قبل در انبارها باقی مانده است، انتظار می رود که تا شهریور ،قبل از ورود محصول جدید به بازار توسط صنعت نساجی خریداری شود.

کاویانی ادامه داد: قیمت کنونی خرید تضمینی هرکیلو پنبه ۳۵ هزارتومان است، درحالیکه بارها اعلام کرده ایم که قیمت خرید پنبه باید ۳ تا ۳‌.۵ برابرنرخ خرید تضمینی گندم باشد تا برای کشاورزان صرفه اقتصادی داشته باشد، در غیراین صورت به سبب هزینه های بالای کاشت، داشت و برداشت کشاورزان به سمت زراعت دیگر محصولات نظیر چغندر و شالی می روند.

مدیر عامل صندوق پنبه با اشاره به راهکار خودکفایی پنبه افزود: با توجه به آنکه پنبه یکی از محصولات استراتژیک محسوب می شود، از این رو وظیفه دولت است که حمایت های لازم را از زراعت این پنبه انجام دهد به طوریکه همانند کشورهای تولیدکننده پنبه یارانه تخصیص دهد.

به گفته او، براساس برنامه ریزی وزارت جهاد امسال سطح زیرکشت پنبه باید به ۱۱۷ هزارهکتار برسد، درحالیکه برآورد می شود که حداکثر به ۸۵ هزارهکتار برسد.

کاویانی با بیان اینکه سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی است، گفت: بنابر آمار تولید پنبه جوابگوی ۵۰ درصد نیاز صنعت نساجی است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • وزیر نفت: ۵۰ درصد از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت است
  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور