Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعت طیور، موفق ترین خوشه صنعتی در خراسان جنوبی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، عامل توسعه خوشه طیور خراسان جنوبی امروز در کارگروه تخصصی امور اقتصادی استان گفت:خوشبختانه زنجیره کامل طیور از جوجه یک روزه تا تامین خوراک و بسته بندی در استان فراهم شده و در زمینه صادرات هم موفق بوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آقای برادران نژاد به اشتغال بالای خوشه صنعتی طیور در استان اشاره کرد و افزود: 900 واحد مرتبط با صنعت طیور استان شامل واحدهای مرغداری گوشتی، تخم گذار، مرغ بومی، کبک، بلدرچین، شترمرغ، بوقلمون، خوراک دام و طیور و کشتارگاه زیر مجموعه این خوشه هستند.
وی خوشه صنعتی طیور را یکی از بزرگترین صنایع تولیدی استان دانست و گفت: توسعه این خوشه باید در اولویت دستگاههای اجرایی قرار گیرد چرا که این صنعت یکی از مهمترین محصولات راهبردی را تولید می کند.
عامل توسعه خوشه طیور خراسان جنوبی، برنامه های آموزشی، حضور در نمایشگاههای داخلی و خارجی و راه اندازی مرکز تحقیق و توسعه را از مهمترین اقدامات برای رشد و توسعه خوشه صنعتی طیور دراستان برشمرد و گفت: کنسرسیوم فروش و صادرات خوشه طیور با هدف توسعه بازارهای صادراتی تشکیل شده است و به دنبال حضور در بازار کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه هستیم.
برادران نژاد بازار افغانستان را در دسترس ترین بازار برای فروش تولیدات صنعت طیور استان دانست و افزود: برای بازاریابی فروش این محصولات، نخستین فروشگاه عرضه مستقیم محصولاتمان را در هرات راه اندازی کرده ایم.
وی تلاش برای ثبت نشان تجاری خوشه، بازاریابی برای صادرات، حضور در نمایشگاههای بین المللی، اعزام هیئتهای تجاری به کشورهای هدف و ایجاد پایانه های صادرات تخصصی را از برنامه های توسعه خوشه طیور اعلام کرد و افزود: برای افزایش صادرات نیازمند حمایتهای دولتی در زمینه تخصیص بودجه پژوهشی، مشوقهای صادراتی و اعطای تسهیلات بانکی کم بهره هستیم.
سرفرازی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هم گفت:موفقیت خوشه صنعتی طیور در زمینه های اشتغال بالا، بسته بندی و صادرات می تواند الگویی برای راه اندازی خوشه های صنعتی فرش دستباف، سنگهای معدنی، خشکبار، حوله و جاجیم در استان باشد.
در این نشست همچنین مقرر شد جشنواره استانی گل نرگس، آذردر خوسف برگزار شود.
کارگروه تخصصی امور اقتصادی همچنین مصوب کرد کشت درخت پائولونیا به صورت آزمایشی در سطح 5 هکتار اجرا و در صورت موفقیت آمیز بودن و داشتن صرفه اقتصادی، در سطح بیشتری از اراضی کاشت شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۰۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران با اشاره به صادرات ۱۶ میلیارد دلار محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۱ گفت: با توجه به اینکه قیمت جهانی در سال گذشته کاهش چشمگیری داشت ولی صادرات محصولات پتروشیمی ایران یک میلیون تن افزایش یافت. - اخبار استانها -

مرتضی شاهمیرزایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در عسلویه با بیان اینکه صنایع پتروشیمی به‌طور کلی صنعت اول کشور است اظهار داشت: در سال 1401 افزون بر 16 میلیارد دلار ارزآوری این صنعت در صادرات محصولات پتروشیمی به کشورهای مختلف بود.

معاون وزیر نفت اضافه کرد: میزان صادرات محصولات پتروشیمی سال 1402 در حال جمع‌بندی است ولی با اینکه قیمت‌های جهانی محصولات پتروشیمی در این سال کاهش چشمگیری داشت ولی خوشبختانه سال قبل بیش از یک میلیون تن صادرات محصولات پتروشیمی ایران بیشتر از سال ماقبل آن بود.

وی با اشاره به توزیع محصولات پتروشیمی به صنایع پایین دست کشور افزایش یافته است گفت: در سال قبل توزیع و عرضه داخلی محصولات پتروشیمی به صنایع پایین دست بیشتر از سال ماقبل آن بود و چون ارز اعتباری به واحدهای پایین دست صنایع پتروشیمی کمک کرد نقدینگی و سرمایه در گردش این واحدها از محل ارز اعتباری تأمین شد و محصولات بیشتری از مجتمع‌های بالادست صنایع پتروشیمی به پایین دست عرضه شد و صنعتگران این حوزه آن را یک انقلاب اعلام کردند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور بازدید از طرح‌ها و پروژه‌های در دست اجرا در منطقه پارس جنوبی را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: خوشبختانه تلاش و فعالیت سرمایه‌گذاران عرصه صنایع پتروشیمی به‌صورت منظم است.

معاون وزیر نفت بخشی از موانع صنایع پتروشیمی را تأمین منابع مالی دانست و اضافه کرد: بخش دیگری از موانع این صنایع، رفتارهای آمریکا و تحریم‌ها است ولی خوشبختانه طرح‌های پتروشیمی ایران با سرعت در حال اجرا است و صنعت‌گران این حوزه فعالیت خودشان را انجام می‌دهند هر چند زحمت ما را زیاد می‌کند ولی صنعتگر ایرانی مسیر خودشان را برای توسعه پیدا می‌کند.

بازدید از توسعه صنعت لاوان پتروشیمی مهر پترو کیمیا بازدید از سایت شیرین‌سازی پتروشیمی بوشهر، به‌عنوان یکی از پاکترین پالایشگاه‌های کشور از دیگر برنامه‌های معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی بود.

ابر پروژه فاز دوم پتروشیمی بوشهر با مساحت 40 هکتار، شامل واحدهای الفین، اتیلن گلایکول‌ها، پلی اتیلن سنگین، سرویس‌های جانبی و آفسایت در حال اجرا است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • اسکان مردم روستای سیل زده نوده در روستای آبیز / تکلیف داوطلبین کنکور روستای نوده چه می‌شود؟
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • فعالیت پایانه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت