Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@19:41:38 GMT

مونته نگرو در صدد لغو روادید با ایران

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۵۱۷۶۲

مونته نگرو در صدد لغو روادید با ایران

بلگراد- ایرنا- معاون نخست وزیر مونته نگرو در نشستی با رئیس گروه دوستی مجلس شورای اسلامی ایران به اهمیت افزایش همکاری های دو کشور اشاره کرد و گفت: مونته نگرو بطور جدی در صدد لغو روادید با ایران است.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، «رافت حوسوویچ» در دیدار با پروانه سلحشوری وجود روادید بین دو کشور را مانعی بر سر تسهیل و توسعه روابط دو جانبه دانست و افزود: دولت مونته نگرو بطور جدی در صدد رفع این مانع است و به زودی تصمیمات لازم در این زمینه را اتخاذ خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مونته‌نگرو کشوری در جنوب شرق اروپا با واحد پولی یورو و بیش از 620 هزار نفر جمعیت است.
وی آمادگی خود برای سفر به جمهوری اسلامی ایران به منظور ادامه گفت و گوها بین دو کشور برای سرعت بخشیدن به روند همکاری ها را اعلام کرد.
حوسوویچ با اشاره به اینکه مونته نگرو از توسعه و افزایش همکاری های فرهنگی، گردشگری، اقتصادی و سیاسی با جمهوری اسلامی ایران استقبال می کند، افزود: انجام سفرهای توافق شده هیات های عالیرتبه سیاسی، پارلمانی و اقتصادی بین دو کشور مسیر همکاری های دو جانبه را هموار خواهد کرد.
حوسوویچ همچنین سفر گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به مونته نگرو را آغاز بسیار خوبی برای تحرک بخشیدن به روابط دو کشور دانست و گفت که افزایش مبادله هیات های پارلمانی، سیاسی و اقتصادی، افزایش شناخت بیشتر دو کشور را از یکدیگر موجب و به توسعه و تعمیق همکاری ها در همه زمینه ها کمک خواهد کرد.
پروانه سلحشوری رئیس گروه دوستی مجلس شورای اسلامی ایران نیز در ملاقات با معاون نخست وزیر مونته نگرو پیرامون روابط دو جانبه بین تهران- پودگوریتسا و راه های توسعه همکاری در زمینه های مورد علاقه دو کشور گفت و گو و تبادل نظر کرد.
سلحشوری سفر هیات دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به مونته نگرو را گامی مهم برای تقویت همکاری های پارلمانی بین دو کشور توصیف کرد و افزود: پارلمان های دو کشور در تسهیل همکاری های بین دو کشور در حوزه های مختلف می توانند نقش موثری ایفاء کنند.
وی لغو روادید بین تهران- پودگوریتسا را اقدامی تسهیل کننده برای توسعه مراودات مردمی، افزایش همکاری های گردشگری و همکاری های تجاری و بازرگانی بین دو کشور توصیف کرد.
سلحشوری که ریاست هیات پارلمانی کشورمان را با مونته نگرو بر عهده دارد در طول مدت حضور در پود گوریتسا علاوه بر ملاقات با رییس مجلس مونته نگرو با رییس و اعضای گروه دوستی پارلمانی مونته نگرو، رییس و اعضای کمیسیون سیاست خارجی و همچنین روسا و اعضای کمیسیون های آموزش، فرهنگ، گردشگری، اقتصاد و بودجه کشاورزی و محیط زیست بطور جداگانه ملاقات و در زمینه راه کارهای عملی برای افزایش همکاری های دو جانبه گفت و گو و تبادل نظر کرد.
اروپام**436**1346** انتشار دهنده: رحمت الله خدادادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۱۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، محمدعلی اسکندری سفیر جمهوری اسلامی ایران در تاشکند در این دیدار گفت: جمهوری اسلامی ایران تردیدی در صیانت از ارزش های اسلامی نداشته و ایثارگرانه در خط مقدم دفاع از اسلام و مسلمانان بوده است.

وی افزود: فتنه انگیزی، اختلاف افکنی و انشقاق در جهان اسلام، از برنامه های راهبردی آمریکا و اسرائیل بوده و آنها هیچ وقت خیرخواه ملت های مسلمان نبوده و نخواهند بود. حال آنکه تقریب مذاهب، همواره با جدیت توسط جمهوری اسلامی ایران، پیگیری و اجرایی شده است.

نورالدین خالق نظراف مفتی اعظم ازبکستان نیز ضمن مثبت ارزیابی کردن روند مناسبات دوجانبه میانه در تمامی زمینه ها گفت: دین، فرهنگ و اشتراکات ازبکستان و ایران، عاملی مهم برای تعمیق مناسبات دو طرف است.

وی افزود: با توجه به توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در حوزه نسخ خطی زبان فارسی، از همکاری در زمینه تحقیقات قرآنی و نسخ خطی قرآنی استقبال می کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • آمریکا روادیدِ نماینده روسیه را صادر نکرد
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • پیام امیرعبداللهیان به مناسبت «روز ملی خلیج فارس»
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است