Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-29@17:34:32 GMT

رفتارهایی که در بهبود کار تیمی مؤثرند

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۵۲۵۷۰

مقالات مرتبط: استراتژی های رهبری برای ارتقای کار تیمی چگونه تیمی با انرژی مثبت بسازیم

مباحثات کاری، معمولاً به سه قسم تبدیل می‌شوند. نوع اول، استدلال سیاستمدارانه است که در آن مهم‌ترین موضوعات مورد نقد و بررسی قرار نمی‌گیرند. جلسات مکرری برگزار می‌شوند” ولی کسی از سوژه‌ی اصلی سخن به میان نمی‌آورد. شما بیش از اینکه روی نتیجه و خروجی مباحثات متمرکز باشید، مواظب هستید که چه‌ حرف‌هایی را «نباید» بزنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دسته‌ی دوم، منازعات مخرب هستند که در آن‌ها همه‌چیز حالت شخصی و احساسی به خود می‌گیرد. اعضای تیم به حرف یکدیگر گوش نمی‌دهند. افراد بیش از اینکه به یک‌ راه حل مفید فکر کنند، روی محق شناخته شدن و برنده بودن متمرکز هستند.

نوع سوم، برخوردها و مباحثات سازنده است که  از کار تیمی مؤثر و خلاقانه حمایت می‌کند. هیچ مسئله‌ای شخصی تصور نمی‌شود، هر موضوعی که به زبان می‌آید یا اتفاق می‌افتد، فقط به همان جلسه مربوط است. اطلاعات روشن و شفاف هستند و در اختیار همه قرار می‌گیرند. همه‌ی افراد در مباحثات شرکت می‌کنند. در این جلسات، توافق نهایی نتیجه‌ای نیست که به‌اجبار حاصل‌ شده باشد. چنانکه ارسطو می‌گوید «این علامت یک ذهن عالم و بالغ است که از آرا و تفکرات مختلف استقبال می‌کند، بی‌آنکه لزوماً آن‌ها را بپذیرد.»

برای اینکه به این نوع از مباحثات برسیم، اعضای تیم باید سه ویژگی شخصیتی داشته باشند:

درهای ذهنتان را باز بگذارید و سؤالات احمقانه بپرسید

شما باید به خودتان اجازه دهید سؤالات احمقانه بپرسید و ایده‌های احمقانه‌ای مطرح کنید. مسلماً زمانی می‌توانید چنین کاری کنید که به همه‌ی اعضای تیم اعتماد داشته باشید و بدانید که از این بابت شما را مسخره نمی‌کنند و مهم‌تر اینکه این مسائل خارج از این جلسه‌ی کاری، جایی مطرح نمی‌شود. شما هرگز نمی‌دانید که یک سؤال یا ایده‌ی احمقانه، ممکن است ایده‌ی فوق‌العاده‌ای را به دیگران الهام کند و شاید اصلاً آنچه می‌خواهید بگویید برخلاف تصور، اصلاً بی‌ربط و سبک‌سرانه نباشد. معمولاً ایده‌های بزرگ از حواشی دانش حاصل می‌شوند؛ یعنی همان‌جایی که اغلب ایده‌های احمقانه پرسه می‌زنند.

به‌راحتی دیگران را به چالش بکشید

هنگامی‌که یک سؤال یا ایده‌ی احمقانه می‌شنوید، باید آن‌قدر احساس راحتی کنید که بتوانید آن را به چالش بکشید. بگویید این ایده بی‌ربط و بی‌معنی است. از آن انتقاد کنید. بازخورد خود را صادقانه و بدون اینکه بخواهید به‌ طرف مقابل آسیبی بزنید، اظهار کنید؛ ولی بیش‌ازحد خودتان را مقید به سازگاری نکنید. تمایل شما به ارائه‌ی چنین بازخوردی، فرد مقابل را قادر می‌سازد که ایده‌ی خود را بهبود دهد.

برای دریافت بازخورد، اعتمادبه‌نفس کافی داشته باشید

شما باید آن‌قدر اعتمادبه‌نفس داشته باشید که چنین انتقادی را از سمت دیگران بپذیرید؛ بدون اینکه مسئله را شخصی یا احساسی کنید یا بخواهید حالت تدافعی به خودتان بگیرید. شما باید به بازخوردها به‌خوبی گوش فرا دهید. حتی اگر فقط ۱۰ درصد از انتقاد وارده درست باشد، بازهم از ادراک یک انسان ناشی شده است. مسئله را از نگاه مخاطب ببینید، ایده‌ی خود را بر اساس این بازخوردها تصحیح کنید و اجازه ندهید که موردانتقاد قرار گرفتن، آسیبی به شما بزند.

به یاد داشته باشید که این سه ویژگی، دو پیش‌نیاز اصلی دارند: اعتماد بین اعضای تیم و تمایل همه‌ی افراد تیم به این خصوصیات.

true برچسب ها : teamwork true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۲۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است

وحید خدابنده در وبینار تبیین دومین رویداد بین المللی «الف تا» که با حضور ۲ هزار نفر از آموزگاران استان در شبکه شاد برگزار شد، با تشریح نحوه برگزاری این رویداد بین المللی اظهار کرد: جشنواره «الف تا» بستری مناسب برای نشر و اشاعه ایده‌ها و تجارب خاص مدارس است.

او خاطرنشان کرد: جشنواره «الف تا» بستری مناسب برای همکاران فراهم کرده است تا ایده‌ها و تجارب خاص مدارس خود را نشر و اشاعه دهند، لذا مشارکت حداکثری مدیران، آموزگاران، راهبران و سرگروه‌های آموزشی ابتدایی در این رویداد بین المللی با هدف ایجاد فرصت هم افزایی، هم گرایی و وحدت بخشی در راستای انتقال تجارب تحول آفرین انتظار می‌رود.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان اردبیل با بیان تفاوت دو بخش مدارس پیشتاز تحول و تک تجربه‌ها محور‌های اصلی و فرعی رویداد از جمله مدیریت و رهبری مدرسه، فرآیند‌های یاددهی-یادگیری، تولید محتوای آموزشی، روش تدریس و تولید فناوری‌های نوین آموزشی، برنامه تربیت، محیط تربیت و سلامت و تربیت بدنی اعلام کرد.

خدابنده همچنین برگزاری نشست‌های گفتگو محور معلمانه، نمایشگاه استانی و کشوری، تولید و انتشار محصولات چندرسانه‌ای مؤثر و ایجاد بانک تجربیات را از مهمترین برنامه‌های رویداد «الف تا» برشمرد.

در ادامه رییس اداره تکنولوژی، گروه‌های آموزشی و بررسی محتوای ابتدایی استان گفت: دومین رویداد بین المللی «الف تا» با هدف اجرای مطلوب برنامه طرح شهید همت و به منظور پیوند زدن تجارب ارزنده معلمان با آخرین یافته‌های علمی و پژوهشی معتبر اجرا می‌شود.

سجاد محسن پور تصریح کرد: متقاضیان شرکت در این جشنواره می‌توانند آثار و مستندات خود را در دو محور طراحی آموزشی و اجرای تدریس و نیز گفتمان آموزشی طبق شرایط تهیه فیلم تدریس تا ۲۰ اردیبهشت ماه در سامانه https://alefta.ir ثبت و بارگذاری کنند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • وضعیت ایده آل ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • ایده‌های کسب و کار در دوران سربازی + با سرمایه زیر 10 میلیون
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • اصفهانی‌ها ایده‌های خود را برای معرفی بهتر تخت‌فولاد ارائه دهند
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • اگر صافی کف پا نوعی بمب ساعتی نباشد چه؟