Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@22:08:03 GMT

هوشمند سازی سامانه‌های ۱۳۷ و۱۸۸۸ برای طرح شکایات

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۵۴۴۹۵

هوشمند سازی سامانه‌های ۱۳۷ و۱۸۸۸ برای طرح شکایات

رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران از طراحی اپیلیکیشن سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ خبر داد و افزود: در امر بازرسی به سمت هوشمند سازی این دو سامانه حرکت کرده‌ایم که هر شهروند بتواند تخلفات صورت گرفته در محل زندگی خود را به صورت آنلاین به این دو سامانه ارسال کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد جواد شیرازی با اشاره به اینکه عنصر اصلی تحقق شهر شیشه‌ای شفاف سازی است، تصریح کرد: برای تحقق این مهم نیازمند به چشمان تیزبین و بینا هستیم و از نظر بازرسی چشم تیزبینی که باید معضلات، مشکلات و تخلفات شهری را رصد کند، رسانه‌ها و خبرنگاران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران با بیان اینکه شهرداری تهران در بخش بازرسی دست نیاز به سوی رسانه‌ها دراز می‌کند، گفت: از رسانه‌ها و خبرنگاران می‌خواهیم در دوره جدید مدیریت شهری، مسائل مختلف شهری را رصد کنند و اگر شاهد خطا و اشتباه، چه در گذشته و چه حال هستند در چهارچوب رعایت قانون به بازرسی منعکس کرده و شهرداری را در ارائه خدمات کیفی تر یاری کنند.

وی از رسانه‌ها خواست خود را بازرس افتخاری شهرداری تهران بدانند و با رصد مداوم، شهرداری تهران را در دست یابی به شهرشیشه‌ای کمک کنند.

شیرازی بیان کرد: برای نظارت بر عملکرد شهرداری، لزوما نباید کارمند بازرسی بود، شهروندان می‌توانند از طریق سامانه 137 و 1888 شهرداری تهران را در این امر مهم یاری کنند.

وی از طراحی اپیلیکیشن سامانه 137 و 1888 خبر داد و افزود: در امر بازرسی به سمت هوشمند سازی سامانه‌های 137 و 1888 حرکت کرده‌ایم که هر شهروند بتواند رویداد، معضل و تخلفات صورت گرفته در محل زندگی خود و شهر را به صورت آنلاین به این دو سامانه ارسال کرده و نتیجه را روی گوشی‌های خود پیگیری کنند.

رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران در مورد تفاوت آمار اعلام شده در مورد کارمندان شهرداری تهران نیز اضافه کرد: طبق اعلام معاونت منابع انسانی، شهرداری تهران به طور رسمی 68 هزار نیرو دارد. آمارهای مختلفی که ارائه می‌شود مربوط به نیروهای پیمانی و قراردادی هستند که باید به سرعت تکلیف این موضوع را مشخص و آمار دقیقی از نیروهای استخدام رسمی، قرارداد هادیان شهر و خدمات اداری،پیمانکاران و کارمندان را ارائه دهد، البته امیدواریم آمار روی 68 هزار نفر باقی مانده و افزایش نیابد.

انتهای پیام/

R1491/P1014142/S2,25/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۴۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: بودجه فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان برای سال جاری با ۷۴ درصد رشد به مبلغ ۱,۰۷۴ میلیارد تومان رسید که ۵۴۰ میلیارد تومان آن در سازمان فاوا و مابقی از محل بودجه ستاد، مناطق و سازمان‌ها تامین می‌شود.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه یکی از نکات ویژه در تدوین بودجه ۱۴۰۳، شاخص محورشدن برنامه و بودجه بر اساس اسناد بالا دستی است، اظهار کرد: در این راستا اهداف سازمان فاوای شهرداری اصفهان شامل بهبود تجربه مشتری، افزایش پایداری خدمات، هوشمندسازی خدمات و ارزش‌آفرینی از دارایی‌ها است، همچنین شاخص‌هایی از جمله متوسط پایداری خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات، تعداد خدمات الکترونیکی، غیرحضوری و هوشمند و سهم از اقتصاد دیجیتال برای کمی کردن اهداف مذکور تعیین شده است.

وی افزود: بودجه فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان برای سال جاری با ۷۴ درصد رشد به مبلغ ۱,۰۷۴ میلیارد تومان رسید که ۵۴۰ میلیارد تومان آن در سازمان فاوا و باقی‌مانده از محل بودجه ستاد، مناطق و سازمان‌ها در سال آینده تأمین خواهد شد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان بیان کرد: حدود ۲۰ درصد بودجه موضوع فاوا شهرداری به پشتیبانی خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات و هوشمندسازی تعلق گرفته و باقی‌مانده آن به ایجاد خدمات جدید همچون توسعه فیبرنوری، اصلاح شبکه‌های ارتباطات و محلی، ارتقای مرکز داده موجود و تولید سامانه‌های جدید اختصاص داده شده است.

فردانی با اشاره به سامانه‌های جدید سازمان فاوای شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: طرح «اصفهان من» شامل میز خدمت و اپ، توسعه فیبر نوری در پنج منطقه، سامانه یکپارچه مالی شهرداری، تشخیص هوشمند تخلفات ساختمانی، به‌روزرسانی نقشه‌های پایه شهر بر بستر بانک اطلاعات داده‌های مکانی (SDI) از سامانه‌های با اهمیت این سازمان است.

وی گفت: برای پروژه‌های هوشمندسازی از جمله جانمایی و طراحی مجموعه پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات شامل مرکز داده پشتیبان، مرکز پایش و کنترل هوشمند شهر اصفهان، تأمین پلتفرم شهر هوشمند، راه‌اندازی اشیا هوشمند، تکمیل پروژه نصب پلاک‌های آبی با QR هوشمند، ۱۷۰ میلیارد تومان بودجه اختصاص داده شده است.

فردانی ادامه داد: کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان و میز هوشمندسازی به ریاست شهردار اصفهان، با توجه به لزوم یکپارچگی، هماهنگی و تعامل بین‌بخشی برای دستیابی به اهداف سازمان، همچون گذشته نقش بسزایی در رسیدن به شهر هوشمند و شهر زندگی خواهند داشت.

کد خبر 747412

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها
  • کشف قاچاق چوب در پارسیان
  • آتش سوزی گسترده در کارخانه مبل سازی مهار شد
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان