Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان، با تأکید بر نقش فرهنگ در توسعه، گفت: برگزاری سمینار «گزارش فصل اول کاوش گورستان اشکانی زردویان مریوان» تلاشی شایسته در راستای صیانت از میراث فرهنگی معنوی است.

به گزارش ایلنا، امید قادرزاده در سمینار «گزارش فصل اول کاوش گورستان اشکانی زردویان مریوان» که در تالار فردوسی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: نشست «گزارش فصل اول کاوش گورستان اشکانی زردویان مریوان» به همت پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان با همکاری بنیاد ایران شناسی شعبه استان کردستان و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کردستان برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این نشست با هدف معرفی و شناساندن دستاوردها، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های باستان‌شناسی استان کردستان برگزار می‌شود، افزود: امید است برگزاری چنین نشست‌هایی سرآغازی برای حرکت به سوی راه‌اندازی رشته باستان‌شناسی به عنوان یک رشته اساسی و استراتژی در دانشگاه کردستان باشد.

رئیس پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان، فرهنگ را محور اساسی توسعه دانست و تصریح کرد: خوشبختانه در دانشگاه کردستان به طور عام و در دانشکده هنر و معماری و پژوهشکده کردستان‌شناسی به طور خاص، تلاش بر صیانت و حفاظت از این میراث فرهنگی است.

وی با اشاره به اینکه ما معتقدیم که میراث فرهنگی می‌تواند محوری باشد برای توسعه کردستان، خاطر نشان کرد: یکی از زیباترین مسیرهای نیل به این هدف بهره‌مندی از تجارب جهانی و کمک گرفتن از آن در راستای حفظ و گرامیداشت میراث معنوی و فرهنگی است.

وی به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری در پایان نشست خبر داد و یادآور شد: در قالب نشست تخصصی «فصل اول گزارش کاوش گورستان اشکانی زردویان مریوان» پنلی تخصصی با حضور پروفسور الکساندر توروس استاد باستان‌شناسی ایران و ایران‌شناسی و دکتر امیر ساعدموچشی و آقای محمد معصومیان ارائه می‌شود.

 

 

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۵۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستایی در مریوان که میزبان لک لک های مهاجر است + فیلم و تصاویر

روستای دره تفی در شهرستان مریوان استان کردستان واقع شده است. این روستای زیبا و دیدنی یکی از جاذبه های گردشگری کردستان محسوب می شود و به روستای لک لک‌ها شهرت دارد.

لک لک‌های مهاجر در مسیر کوچ خود به مناطق گرمسیر در عربستان و جده در این روستا اتراق می کنند و اهالی این روستا همه ساله میزبان تعداد زیادی لک‌لک می شوند. اهالی این روستا آنها را حاجی لک لک یا حاجی لق لق می نامند.

در این روستا طبیعت دوستان و محیط زیست بالغ بر ۸۰۰ لانه برای لک لک‌ها ساخته اند و از این حیوانات زیبا و دیدنی تا اواخر مرداد ماه پذیرایی می‌کنند.

شهروندخبرنگار ما با ارسال فیلم و تصاویری این مناظر زیبا را به تصویر کشید.

منبع: شهروندخبرنگار - کردستان

بیشتر بخوانید:

تصاویری از لک لک‌های مهاجر در دل طبیعت مریوان

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران
  • وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • تجلیل از مشاهیر، موجب اعتلای فرهنگی و هنری می شود
  • شرکت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کردستان
  • تجلیل از بزرگان فرهنگی فرصتی برای اعتلای فرهنگ است
  • شیراز میراث‌دار فرهنگ غنی و شهر انسان‌های معتدل است
  • روستایی در مریوان که میزبان لک لک های مهاجر است + فیلم و تصاویر
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را در خراسان رضوی گزارش دهند