Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@20:18:41 GMT

بانک‌های خصوصی در رونق اشتغال رفوزه شدند

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۵۷۶۳۰

بانک‌های خصوصی در رونق اشتغال رفوزه شدند

قائم‌مقام وزیر صنعت با بیان اینکه در مورد بانک‌ها به رهبری و رئیس‌جمهور گزارش داده‌ایم و سال قبل عملکرد برخی بانک‌ها خوب بوده است، گفت: اما اگر به بانک‌های خصوصی در رونق اشتغال نمره داده شود، رفوزه هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، رضا رحمانی در جلسه فرماندهی ستاد اقتصاد مقاومتی و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که عصر امروز در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، اظهار داشت: صنعت در سال جاری در اقتصاد مقاومتی 46 ماموریت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام وزیر صنعت با بیان اینکه در سال جاری از 46 طرح رونق تولید با پیش بینی 20 هزار میلیارد تومان، 10 هزار واحد صنعتی، معدنی، کشاورزی و گردشگری باید احیا شود، ادامه داد: هدف دولت توزیع پول نبوده است.

وی با اشاره به اینکه سرمایه در گردش برای واحد تولیدی مانند آب برای مزرعه است، عنوان کرد: با بانک مرکزی تفاهم کردیم در حد مصوبات کارگروه به بانکها اختیار داده شود.

رحمانی با بیان اینکه دولت قصد دارد همه امور را به استانها تفویض اختیار کند، اضافه کرد: در سال گذشته بیش از 2 هزار بنگاه در بخش صنعت منجر به افزایش اشتغال شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته میانگین مصرف برق صنعت 4 درصد افزایش داشته است، عنوان کرد: در 3 ماه آخر سال قبل 6.5 درصد افزایش رشد صنعت نسبت به سال 94 وجود داشته است.

رحمانی با بیان اینکه در واحدهای صنعتی 209 واحد در سال گذشته کاهش اشتغال داشته است، افزود: در سال جاری ایجاد 50 هزار شغل در وزارت خانه برنامه‌ریزی شده است که در البرز در 6 ماه اول رشد خوبی وجود داشته است.

وی ادامه داد: سهم کل استان در تولید حدود 3 درصد و از نظر منابع مالی برابر 20 هزار میلیارد ریال است.

رحمانی با بیان اینکه در مورد بانکها به رهبری و رئیس‌جمهور گزارش داده‌ایم و پارسال عملکرد برخی بانکها خوب بوده است، تاکید کرد: اما اگر به بانکهای خصوصی در رونق اشتغال نمره داده شود، رفوزه هستند.

وی با اشاره به اینکه در البرز به یکی از بانک‌ها 10 پرونده داده شده که یکی هم پرداخت نشده است، اظهار داشت: طبق برنامه وزارت در سال جاری 6 هزار واحد صنعتی باید راه‌اندازی شود که در هر ماه 500 کارخانه صنعتی باید راه‌اندازی شود که 120 هزار شغل ایجاد می‌کند.

قائم مقام وزیر صنعت با بیان اینکه 50 طرح ملی در صنعت و جود دارد که 4 طرح متعلق به استان البرز است، تاکید کرد: اگر این 50 طرح بهره‌برداری شود 13 هزار و 100 شغل ایجاد می‌کند که یکی از این طرحها پالایشگاه خلیج فارس است.

وی با اشاره به اینکه دانش و تولید دانش بنیاد، نوسازی صنایع و تولید صادرات محور از اهداف وزارت‌خانه است، گفت: برای نخستین‌بار پیوست فناوری به قراردادها اضافه شده است.

انتهای پیام/

R41451/P1377/S6,50/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۷۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان

آیت الله غلامرضا مصباحی مقدم ، امروز در نخستین نشست شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان در رشت با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، تصریح کرد: اهداف پیش بینی شده در شعار سال زمانی تحقق عینی می‌یابد که ظرفیت‌های جهش در عرصه‌ی تولید شناسایی و در بستر وحدت رویه و هم افزایی مجموع دست اندرکاران نمایان شود.

آیت الله مصباحی مقدم با اشاره به سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب مبنی بر توجه بیشتر به ظرفیت‌های اقتصاد دریامحور، افزود: این بخش فرصت‌های بالقوه و جدیدی پیشروی اقتصاد کشور قرار می‌دهد و گیلان هم می‌تواند به بهترین نحوی از این ظرفیت عظیم درحوزه‌ی دریای خزر بهره گیری کند.


این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین نقش مشارکت مردم در جهش تولید را غیر قابل انکار دانست و با بیان اینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد در حال حاضر حدود ۷۰ میلیارد دلار در قالب ارز و طلای پس انداز شده، نزد مردم نگهداری می‌شود، گفت: این سرمایه‌ی قابل توجه، زمانی بهره وری دارد که وارد چرخه‌ی تولید شود و ارزش افزوده ایجاد کند.

استاندار گیلان هم در این نشست شرط تحقق اهداف پیش بینی شده در شعار سال را تعامل منطقی مجموع بانک‌ها و دست اندرکاران دولتی با بخش خصوصی عنوان کرد و افزود: احیای واحد‌های تولیدی راکد و نیمه فعال همراه با تامین سرمایه در گردش بنگاه‌های تولیدی، از جمله الزاماتی ست که امسال هم بطور جدی در دستور کار قرار می‌گیرد.

دکتر اسدالله عباسی همچنین از بانک‌های عامل استان خواست منابع اعتباری خود را در راستای تقویت تولید در همین استان هزینه کنند.


وی در ادامه بر پیگیری موضوع ایجاد یک میدان بار جدید در مرکز استان تاکید و اضافه کرد: این مطالبه‌ی به حق بزودی از سوی استانداری پیگیری می‌شود.

 در ادامه‌ی این نشست هر یک از اعضای شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان در سخنانی عمده‌ترین الزامات، چالش‌ها و راهکار‌های جهش تولید در سال جدید را تشریح کرده و بر لزوم هم افزایی و همکاری بیشتر این بخش‌ها تاکید کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان
  • بدهی کلان استقلال به بانک سهام‌دار پرسپولیس!
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • درویش مدیرعامل پرسپولیس پس از خصوصی‌سازی