Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
وزیر بهداشت در پیامی به مناسبت هفته جهانی اطلاع رسانی "مدیریت نیاز منطقی به تزریق خون" گفت: یکی از راهبردهای علمی برای بهبود نتایج درمانی، مدیریت تزریق خون است، این اقدام یکی از مهمترین راهبردهای استقرار کامل طرح تحول نظام سلامت در دولت دوازدهم خواهد بود.

به گزارش همشهري آنلاين، متن کامل پیام  سيد حسن هاشمي به شرح زیر است:

امروزه یکی از مهم‌ترین راهبردهای علمی برای بهبود نتایج درمانی بیماران نیازمند به دریافت خون یا فرآورده‌های سلولی، «مدیریت خون بیمار» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بهره گیری از داروها، تجهیزات و فنآوری‌های نوین دانش تزریق خون، سیاست درمان‌های جایگزین به منظور جبران نیاز بیماران به خون و فرآورده‌های آن را دچار تحولی بنیادین کرده است.

از سوی دیگر در پیشرفته ترین نظام های سلامت نیز علی رغم برخورداری از روزآمدترین فن آوری های طب انتقال خون، بسیاری از واکنش‌های پس از تزریق خون یا فرآورده‌های آن، همچنان چالش مهم متخصصین این حوزه می‌باشد؛ در این زمینه می‌توان به احتمال بروز بیماری‌های قابل انتقال از راه خون، تب، واکنش‌های آلرژیک واکنش‌های ایمونولوژیک و همچنین عوارض ناشی از خطاهای انسانی در تزریق اشاره کرد.

شواهد علمی ثابت کرده است که آزمایش‌های تشخیصی شمارش سلول‌های خونی و تعیین غلظت هموگلوبین خون بیماران پیش از اعمال جراحی، مدیریت هموستاز بیماران حین جراحی‌ها، کنترل خونریزی‌های حین و پس از اعمال جراحی و بکارگیری دیگر روش‌های درمانی جایگزین، از مهم‌ترین راهبردهایی هستند که می‌توانند در سیاست‌های مدیریت خون بیماران مورد توجه پزشکان، پرستاران و کادر درمانی قرار بگیرند. این اقدامات، ضمن کاهش خطرات احتمالی عوارض پس از تزریق، زمان بستری شدن بیماران و خطر ابتلا به عفونت‌های بیمارستانی را کاهش داده، هزینه‌های درمانی بیماران را منطقی‌تر کرده و هزینه اثربخشی اقدامات درمانی را نیز بهبود می‌بخشد.

در این عرصه افزایش دانش و آگاهی بیماران نیز راهبرد مهم دیگری است که می‌تواند به منطقی شدن مطالبات بیماران در بکارگیری روش‌های جبرانی در درمان جایگزین دریافت خون و فرآورده‌های سلولی آن کمک کند.

اکنون که در نظام‌های درمانی پیشرفته دنیا، کاربرد موثرتر خون در بالین بیمار و کاهش مصرف و مدیریت بهینه آن در دستور کار سازمان‌های انتقال خون و مراکز درمانی قرار گرفته، نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران مفتخر خواهد بود ضمن گرامیداشت هفته اطلاع رسانی مدیریت خون بیمار (۶ تا ۱۰ نوامبر ۲۰۱۷ مصادف با ۱۵ تا ۱۹ آبان ماه ۱۳۹۶) همسو با دیگر کشورها، عزم و تلاش خود را در راستای استقرار کامل رویکرد «مدیریت خون بیمار» به کار گیرد. بدون شک، مدیریت نیاز منطقی بیماران به تزریق خون و فرآورده‌های آن و نیز هزینه درمان بیماران، یکی از مهمترین راهبردهای استقرار کامل طرح تحول نظام سلامت در دولت دوازدهم خواهد بود.

با توجه به پیشرفت‌های روزافزون در زمینه فن آوری دستگاه‌های تشخیصی - درمانی و تولید محصولات دارویی کشور، انتظار دارم همکاران محترم، اعم از متخصصان، جراحان، پزشکان، پرستاران، ماماها، پرسنل درمانی و دانشجویان رشته‌های مختلف علوم پزشکی و همچنین مدیران و کارشناسان سازمان‌های بیمه گر، زمینه فرهنگ‌سازی و گسترش «مدیریت خون بیمار» را فراهم كنند و با استقرار کامل رویکردهای درمانی بی نیاز از انتقال خون و تقویت انگیزه‌های اجرای کامل راهبرد «مدیریت خون بیمار» شاهد کاهش بار مخاطرات مربوط به درمان از طریق انتقال خون و فرآورده‌های آن، کاهش میزان مرگ و میر بیماران و بهبود کیفیت و کمیت ذخایر و منابع ملی خون در طرح تحول نظام سلامت کشور باشیم.

در همین زمینه: رشته پرستاری باید ارتقا پیدا کند شرایط بیمارستان‌ها باید با استانداردهای پدافند غیرعامل تطابق داشته باشد ثبت سرطان در کشور جدی‌تر و علمی‌تر دنبال شود وزیر بهداشت: روحانیون سفیرسلامت باشند توجه به سلامت روان، ضرورتی انکارناپذیر کشور نیازمند دانش آموختگانی خلاق و نوآور است

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۹۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا

دکتر احمد نجاتیان در نشست تخصصی سلامت اجلاس ایران-آفریقا با اشاره به توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت ازجمله ایجاد ۱۶ هزار تخت بیمارستانی و توسعه مراکز بهداشتی و درمانی، شرکت‌های بیمارستان سازی و انجمن تخصصی مربوطه را یکی از ظرفیت‌های اساسی کشور برای صدور خدمات فنی و مهندسی در قالب ساخت بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی دانست.

وی در ادامه تاب‌آوری را از مؤلفه‌های اصلی نظام سلامت ایران عنوان کرد و گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران با ۶۰۰ هزار نیرو در شرایط و بحران‌های مختلف وظیفه تأمین، حفظ و ارتقای سلامت را به‌خوبی انجام داده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، از برگزاری ۳۰ میلیون نفر ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت در وزارت بهداشت خبر داد و تصریح کرد: ظرفیت‌های آموزشی ایران در حوزه سلامت توسط وزارت بهداشت و موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت (معتمد) قابل‌گسترش در قاره آفریقا است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • وزیر بهداشت عنوان کرد؛ پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان نظام سلامت در سال جاری
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت روز معلم