Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@05:39:06 GMT

شایع‌ترین علل ایجاد کمر درد؟

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۶۲۰۸۹

فوق تخصص درد با اشاره به شایع‌ترین علل ایجاد کمر درد، گفت: دیسک‌های کمر به دلیل نداشتن عروق خونی در اثر فشار مکانیکی، افزایش سن یا بیماری‌های التهابی بسیار آسیب‌پذیر هستند. ناطقان: مجید حیدریان، با اشاره به اینکه یکی از شایع‌ترین علل ایجاد کمر درد، تخریب بافت داخلی دیسک‌ها است گفت: معیارهای سنی و تشخیصی خاصی لازم است تا بیمار کاندید انجام سلول درمانی دیسک کمر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: استفاده از سلول‌های بنیادی در درمان بیماری تخریب دیسک بین مهرهای از مواردی است که با موفقیت در کشور شروع شده و در حال حاضر در کلینیک‌های زیادی در کشورهای پیشرفته نیز در حال انجام است.
این فوق تخصص درد بیان کرد: دیسک‌ها به واسطه نداشتن عروق خونی در اثر فشار مکانیکی، افزایش سن یا بیماری های التهابی بسیار آسیب پذیر هستند. در اثر این آسیب‌ها بافت داخلی دیسک دچار تغییراتی می‌شود که انعطاف پذیری آن را کم کرده، دیسک به آرامی دچار تخریب می‌شود.
وی اضافه کرد: این نوع از آسیب به دیسک، سبب ایجاد کمردردهای مزمنی می‌شوند که با خشکی و گرفتگی در ناحیه دو طرف ستون فقرات همراه هستند. ایجاد تغییرات از شایع‌ترین علت کمردردهای مزمن و مقاوم به درمان در افرادی است که در اثر وضعیت‌های نامناسب کاری یا افزایش سن دچار کمردرد شده‌اند.
حیدریان با بیان اینکه مغز استخوان و بافت چربی دو منبع مهم جهت به دست آوردن سلول های بنیادی است گفت: کارایی استفاده از این روش در کشور مطابق با عملکرد مراکز تحقیقاتی سراسر دنیا است و مورد تایید قرار گرفته است.
این فوق تخصص درد در خصوص شیوه درمانی گفت: نمونه سلول‌های بنیادی فعال شده که قبلا از بیمار گرفته شده، طی چند دقیقه به داخل دیسک تزریق و بیمار پس از یک ساعت به‌صورت سرپایی ترخیص می‌شود. پس از چند روز استراحت نسبی نیز قادر به انجام فعالیت های عادی روزانه است.
حیدریان در پاسخ به این پرسش که آیا در همه بیماران مبتلا به دیسک کمر، استفاده از سلول های بنیادی برای درمان دیسک کمر قابل انجام است؟ گفت: این درمان مربوط به دیسک‌هایی است که دچار آسیب و تخریب شده‌اند.
وی اضافه کرد: معیارهای سنی و تشخیصی خاصی لازم است تا بیمار کاندید انجام سلول درمانی دیسک کمر شود. رعایت معیارهای تخصصی در استفاده از این روش در درمان دیسک می‌تواند سبب موفقیت این روش درمانی شود ولی در همه دیسک‌ها قابل انجام نیست.
حیدریان گفت: بیماران مبتلا به دیسک کمر ابتدا توسط پزشک معاینه می‌شوند و در صورت نیاز به انجام سلول درمانی از این روش در درمان آنها استفاده و در صورت نیاز به سایر روش‌های درمانی، گزینه‌های دیگر به بیماران توصیه می‌شود.
وی در پایان یادآور شد: ارائه درمان پلکانی دیسک کمر نیز به بیماران این فرصت را می‌دهد که با روش های بسیار ساده غیر جراحی، بیماری دیسک در آنها درمان شود. درمان اولیه در بیماری‌های تخریبی دیسک کمر استفاده از دارو، لیزرهای پرتوان، آب درمانی و حرکات اصلاحی ورزشی است.
منبع: فارس برچسب ها: کمر درد ، افزایش سن ، دیسک

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۲۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفرهای درمانی رایگان با اسنپ

اسنپ ۵۹۹ سفر خود را برای کودکان بیمار تحت پوشش «خیریه‌ پزشکی نوین» به مدت ۳ ماه رایگان کرد.   به گزارش روابط عمومی اسنپ، این طرح با ارزش ۴۷ میلیون و ۷۵۳ هزار تومان برای تسهیل رفت‌و‌آمد کودکان مبتلا به بیماری‌های سخت و همراهانشان در نظر گرفته شده بود که از مناطق کم‌برخوردار برای درمان به تهران سفر می‌کنند. اسنپ هم‌مسیر با کودکان تحت درمان جامعه هدفِ این طرحِ همسو با ماهیت کسب‌وکار شرکت اسنپ کودکانی هستند که برای درمان از محل سکونت خود به شهر تهران سفر می‌کنند.   این کودکان و خانواده‌هایشان اغلب از مناطق کم‌برخوردار هستند و در منطقه‌ محل سکونت خود به مراکز درمانی مجهز یا کادر پزشکی متخصص دسترسی ندارند. اجرای این طرح گامی کوچک برای تسهیل رفت‌وآمد این گروه به مراکز درمانی است.   طرح تخفیف‌ ویژه‌ ۲۰ درصدی به موسسات نیکوکاری از جمله طرح‌های مشابهی است که در تمام طول سال برای تسهیل رفت‌آمد و کاهش هزینه‌های موسسات نیکوکاری اجرا می‌شود. معرفی خیریه‌ پزشکی نوین ماموریت این خیریه پوشش هزینه‌ها و منابع لازم برای درمان کودکان زیر ۱۸ سال و زنان سرپرست خانوار ساکن مناطق کم‌برخوردار است. در راستای این هدف نیز بستر مناسبی را برای همکاری با نیروهای متخصص پزشكى، پرستارى و مددکارى برای تشخیص، درمان، مشاوره و راهنمایى تخصصى رایگان فراهم کرده است.   این خیریه کودکان کم‌برخورداری را که برای بهره‌مندی از خدمات پزشکی نیاز است به تهران سفر کنند از ابتدای سفرشان تا زمان بهبودی کامل همراهی و حمایت می‌کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • شایع ترین نوع سرطان در استان
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند