Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-28@03:06:49 GMT

موزه تخصصی پاسارگاد، لنگ 20 میلیارد تومان!

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۶۲۲۸۱

پیشرفت فیزیکی موزه تخصصی پاسارگاد به بیش از 25 درصد می رسد و با توجه به اینکه اتمام این موزه در اولویت سازمان میراث فرهنگی است تنها سال گذشته یک میلیارد و 200 میلیون تومان به عملیات تکمیل موزه پاسارگاد اختصاص یافت .
به گفته معاون میراث فرهنگی کشور این موزه طی دوتا سه سال آینده قطعا راه اندازی خواهد شد اما به نظر می رسد هم اینک عملیات ساخت و ساز متوقف شده و با وجود اینکه در محوطه ساختمان نیمه تمام موزه چند کارگر حضور دارند اما کاری انجام نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنابراین گزارش طراحی اولیه و عملیات ساخت موزه تخصصی پاسارگاد به سال های قبل از انقلاب بر می گردد و پس از توقف نسبتا طولانی، عملیات اجرایی موزه از سال ۸۷ با رویکرد جدید و اضافه شدن وسعت ساختمان، از سر گرفته شد.
وسعت هزار و 700 متر مربعی ساختمان قدیمی موزه به چهار هزار و ۲۵۰ مترمربع افزایش پیدا کرده و در فضایی به مساحت ۴۳ هزار و ۶۵۴ مترمربع در حال ساخت است.
این موزه در دو طبقه زیر زمین و همکف طراحی شده است و قرار است شکل ظاهری ساختمان با توجه به در نظر گرفتن حریم مجموعه جهانی پاسارگاد در زیر خاک مدفون باشد و پس از تکمیل، گردشگران این موزه را به صورت یک تپه
خاکی بینند.
اما در این رابطه رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان پاسارگاد با تاکید بر اینکه عملیات اجرایی ساخت موزه پاسارگاد متوقف نشده است به خبرنگار ما گفت: با اینکه اعتبارات تخصیص یافته به این موزه بزرگ و تخصصی اندک است اما کارگاه تعطیل نیست.
به گفته نصیری حقیقت تکمیل این موزه به بیش از 20 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و امیدواریم تخصیص اعتبارات هرچه سریع تر محقق شود .
وی با اشاره به اینکه طبق پیش بینی های صورت گرفته تکمیل ساختمان موزه به 10 میلیارد تومان نیاز دارد، افزود:در حال حاضر عملیات ساخت موزه کند شده اما تعطیل نیست و امیدواریم ظرف مدت تعیین شده موزه به بهره برداری برسد.
رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان پاسارگاد در ادامه افزود: موزه پاسارگاد یکی از بناهای مهم و ارزشمند فارس است که بی شک با به بهره برداری رسیدن آن ،منطقه با جذب بیشتر گردشگر مواجه خواهد شد .
وی با بیان اینکه طبق برنامه ریزی ها در این موزه آثاری از دوره هخامنشی مکشوفه در منطقه در معرض دید عموم علاقه مندان قرار می گیرد ، گفت: موزه تخصصی در محوطه جهانی پاسارگاد یک ضرورت محسوب می شود و امیدواریم هرچه سریع تر اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل آن فراهم گردد.

46

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۲۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات جوجه جغد‌ها در پاسارگاد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، مدیر دبستان استثنایی نوید سعادت شهر گفت: در پی وزش باد چند جوجه جغد از لانه هایشان به بیرون پرتاب شده بودند.

خانم شجاعی افزود: در تماس تلفنی با اداره محیط زیست، نیرو‌های محیط زیست به همراه یکی از تیمارگران این اداره به مدرسه آمدند و جوجه ها را به لانه هایشان بازگرداند.

در دبستان استثتایی نوید، درختان کهنسال کاج با ارتفاع بیش از ۱۵ وجود دارد که جمعی از پرندگان به علت بلند بودن این درختان آشیانه خود را بر روی این درختان ساخته اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • نجات جوجه جغد‌ها در پاسارگاد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • کاربرد انواع سنگ های مختلف
  • مهلت ۳ ماهه استاندار لرستان جهت تکمیل برج امید
  • ضرب الاجل استاندار لرستان برای تکمیل ساختمان استانداری
  • ۲۵۰ میلیارد برای تکمیل ساختمان استانداری لرستان نیاز است
  • باید ساختمان‌های باشکوه در ایران ساخته شود
  • تن «سنگلج» می‌لرزد!