Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس گزارش مؤسسه کاتو، آمریکایی ها بر این باورند که «ملاحظات سیاسی» باعث سرکوب مباحثی شده است که جامعه به آن نیاز دارد.

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مانیتور؛ در پایگاه اینترنتی مؤسسه کاتو آمده است: آمریکایی ها می گویند «ملاحظات سیاسی» باعث سرکوب مباحثی شده است که جامعه به آن نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس یک نظرسنجی جدید، بیشتر آمریکایی ها می گویند از ابراز دیدگاه سیاسی خود هراس دارند.
نزدیک به سه چهارم (71%) از مردم آمریکا معتقدند «ملاحظات سیاسی» مانع به وجود آمدن بحث هایی شده است که جامعه واقعا به آن نیازمند است. از سوی دیگر، کمی بیش از یک چهارم (28%) اعتقاد دارند که «ملاحظات سیاسی» به مردم کمک کرده است تا از آزرده خاطر کردن دیگران اجتناب کنند.
پیامدهای این مسئله، شخصی هستند؛ 58% از آمریکایی ها معتقدند فضای سیاسی امروز مانع بروز عقاید سیاسی شان شده است.
اما دموکرات ها از این جهت منحصربه فرد هستند زیرا 53% احساس می کنند نیازی به خودسانسوری وجود ندارد. برعکس، اکثریت جمهوریخواهان (73%) و مستقل ها (58%) می گویند برخی از دیدگاه های سیاسی خود را بروز نمی دهند.
بیشتر آمریکایی ها (59%) فکر می کنند که باید به مردم اجازه داده شود دیدگاه های مخالف خود را به صورت علنی بیان کنند، حتی دیدگاه هایی که باعث رنجش طرف مقابل می شود. چهل درصد تصور می کنند دولت باید مانع سخنرانی های نفرت آمیز شود. با وجود این، اکثریت قریب به اتفاق (79%) می گویند سخنرانی نفرت آمیز علیه گروه های مذهبی و قومی «به لحاظ اخلاقی غیر قابل قبول» است. بنابراین، مردم ظاهراً میان «اجازه» دادن به سخنرانی های توهین آمیز و «تأیید» این سخنرانی ها تمایز قائل می شوند.
با وجود این، نظرسنجی نشان می دهد مردم آمریکا تمایل دارند طیف گسترده ای از سخنرانی‌ها و ابراز عقاید شخصی توهین آمیز باید سانسور شود یا فرد خاطی تنبیه شود یا اینکه مقرراتی برای آن وضع شود.


- 51% از لیبرال‌های افراطی می گویند مجازات نازی ها به لحاظ اخلاقی غیرقابل قبول است.
-53% از جمهوریخواهان معتقدند باید از افرادی که پرچم آمریکا را می سوزانند، سلب شهروندی شود.
- 47% از جمهوریخواهان طرفدار منع ساخت مساجد جدید هستند.
- 58% از دموکرات ها می گویند کارفرماها باید کارمندان را به خاطر اظهارنظرهای توهین آمیز در فیس بوک تنبیه کنند.
- 65 درصد از جمهوریخواهان می گویند اگر بازیکنان «لیگ فوتبال ملی» (فوتبال آمریکایی) هنگام نواخته شدن سرود ملی از ایستادن خودداری کنند، باید اخراج شوند.
بیشتر قریب به اتفاق (82%) از آمریکایی ها می گویند منع سخنرانی های نفرت آمیز دشوار است زیرا مردم در مورد اینکه کدام سخنرانی نفرت آمیز و کدام توهین آمیز است، اتفاق نظر ندارند. در واقع، زمانی که مردم با اظهارات یا دیدگاه های خاصی روبرو می شوند نمی دانند کدام یک نفرت آمیز، کدام یک توهین آمیز یا کدام یک صرفاً یک دیدگاه سیاسی است.
- 59% از لیبرال ها می گویند این حرف که دگرباشان جنسی دارای اختلال روانی هستند، یک اظهارنظر نفرت آمیز است؛ تنها 17% از محافظه کاران با این دیدگاه موافق هستند.
- 39% محافظه کاران معتقدند این حرف که پلیس ها نژادپرست هستند یک اظهارنظر نفرت آمیز است؛ تنها 17% از لیبرال ها موافق این دیدگاه هستند.
- 80% لیبرال ها معتقدند گفتن اینکه مهاجران غیرقانونی باید تبعید شوند یک اظهارنظر نفرت آمیز است؛ تنها 17% از محافظه کاران با این دیدگاه موافق هستند.
- 87% از لیبرال ها معتقدند گفتن اینکه زنان نباید در نقش های رزمی ظاهر شوند یک اظهارنظر نفرت آمیز یا توهین آمیز است؛ تنها 47% از محافظه کاران با این دیدگاه موافق هستند.
آمریکایی های آفریقایی تبار و اسپانیایی زبان بیشتر از سفیدپوستان آمریکایی با گزاره های زیر موافقند:
- آزادی بیان بهتر می تواند از دیدگاه های اکثریت، و نه دیدگاه های اقلیت، محافظت کند (59%، 49%، 34%).
- حمایت از حق یک فرد برای ابراز دیدگاه های نژادپرستانه به همان «بدی» داشتن دیدگاه های نژادپرستانه است (65%، 61%، 34%).
- افرادی که به دیگران احترام نمی گذارند شایسته داشتن آزادی بیان نیستند (59%، 62%، 36%).
- سخنرانی نفرت آمیز نوعی خشونت است (75%، 72%، 46%).
- جامعه ما می تواند از اظهارنظرهای نفرت آمیز جلوگیری و از آزادی بیان محافظت کند (69%، 71%، 49%).
- مردم معمولاً هنگام ابراز دیدگاه های توهین آمیز، نیت بد دارند (70%، 75%، 52%).
اما، آمریکایی های سیاه پوست، اسپانیایی زبان ها و سفیدپوستان معتقدند آزادی بیان تضمین کننده این است که حقیقت سرانجام بر همه چیز فائق می آید (68%، 70%، 66%). اکثریت معتقدند جلوگیری از اظهارنظرهای نفرت آمیز دشوار است زیرا مردم نمی دانند چه اظهارنظری نفرت انگیز است و چه اظهارنظری نفرت انگیز نیست (59%، 77% ، 87%).
دوسوم (66%) از آمریکایی ها معتقدند دانشکده ها و دانشگاه ها به اندازه کافی به جوانان در مورد ارزش آزادی بیان آموزش نمی دهند. زمانی که از پاسخگویان سوال شد کدام مهمتر است، 65% گفتند دانشکده ها باید «دانشجویان را در معرض همه انواع دیدگاه ها قرار دهند، حتی اگر این دیدگاه ها توهین آمیز یا علیه گروه های خاصی باشند.» حدود یک سوم (34%) می گویند دانشکده ها باید مانع اظهارنظرهای توهین آمیزی باشند که علیه گروه های خاص بیان می شود.
با وجود تمایل مردم آمریکا به تنوع دیدگاه ها، کمی بیش از نیمی (53%) از آنها معتقدند «دانشکده ها ملزم هستند دانشجویان را در برابر اظهارنظرها و دیدگاه های توهین آمیزی که می تواند فضای یادگیری را دشوار سازند، محافظت کنند.» «66%» از دموکرات ها با این دیدگاه موافق هستند ولی 57 درصد از جمهوریخواهان با آن مخالفند.
بیش از سه چهارم (76%) از آمریکایی ها می گویند اعتراضات اخیر در دانشگاه ها و لغو سخنرانی های جنجالی بخشی از یک «الگوی گسترده تر» از نحوه برخورد دانشجویان دانشکده ها با دیدگاه های توهین آمیز است. حدود یک چهارم (22%) فکر می کنند این اعتراضات و لغو سخنرانی ها صرفاً حوادث بدون الگو هستند.
اما، زمانی که در مورد سخنران ها از پاسخگویان سؤال شد، حدود نیمی از آمریکایی هایی که دارای تجربه دانشکده‌ای بودند، گفتند طیف گسترده ای از سخنران ها مجاز به سخنرانی در دانشکده هایشان نیستند.
- سخنرانی که می گوید همه سفیدپوستان، نژادپرست هستند (51%).
- سخنرانی که می گوید نباید به مسلمانان اجازه آمدن به آمریکا داده شود (50%).
- سخنرانی که می گوید دگرباشان جنسی دارای اختلال روانی هستند (50%).
- سخنرانی که به طور علنی از پلیس انتقاد می کند و به آن بی احترامی می کند (49%).
- سخنرانی که می گوید همه مسیحیان عقب افتاده اند و ذهنشان شستشو داده شده است (49%).
- سخنرانی که می گوید متوسط «ضریب هوشی» سفیدپوستان و آسیایی ها بالاتر از آمریکایی های آفریقایی تبار و هیسپان هاست (48%).
- سخنرانی که می گوید پلیس مجاز است آمریکایی های آفریقایی تبار را بیش از گروه های دیگر تحت تعقیب قرار دهد (48%).
- سخنرانی که می گوید مهاجران غیرقانونی باید تبعید شوند (41%).
- سخنرانی که می گوید مردان به طور متوسط، در ریاضیات بهتر از زنان هستند (40%).

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۴۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتماع دانشگاهیان خاش در حمایت از دانشجویان و دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی طرفدار غزه

دانشجویان و نخبگان دانشگاهی خاش، به صحنه آمدند، تا به دنیا بگویند، مردم مسلمان ایران همواره حامی مظلومان عالم بوده و هستند و هرگونه اقدامات خشونت‌آمیز و خشونت بار را محکوم می‌کنند.

دانشگاهیان خاش در حمایت از دانشجویان و دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی حامی مظلومان غزه، هرگونه اقدامات خشونت‌آمیز و خشونت بار را محکوم کردند.
مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه خاش در جمع دانشجویان گفت: امروز تمام ملل آزادی خواه دنیا به آگاهی رسیده و نسل کشی‌ها و اقدامات خشونت‌آمیز و جنایت‌های صهیونیست‌ها را می‌بینند و از اقدامات حامیان دروغین حقوق بشری تنفر دارند و هرگونه جنایت صهیونیست‌ها را در غزه محکوم می‌کنند.

حجت الاسلام حسن شیبک ادامه داد: حمایت‌های دانشجویان، اساتید و جامعه دانشگاهی آمریکا و اروپا از مردم غزه نشانگر این موضوع بوده که دنیا خواهان برخورد با جنایتکاران صهیونیستی و حامیان استکباری آنهاست.
وی اظهارداشت: دنیا امروز به این نتیجه رسیده که زیاده خواهی‌ها و سلطه طلبی‌های آمریکا و اسرائیل و سران آمریکا و اروپا عامل اصلی ناامنی، اقدامات تروریستی و جنایت و نسل کشی در سرزمین فلسطین و غزه و سایر کشور‌های دنیا است.

وی تصریح کرد: دفاع از مردم مظلوم و تحت ظلم فلسطین و غزه، نه تنها خط قرمز امت اسلامی بوده، بلکه تمام ملل آزادی خواه دنیا از اقدامات جنایتکاران صهیونیستی، آمریکایی و اروپایی تنفر دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • قاضی آمریکایی ترامپ را برای توهین به دادگاه جریمه کرد
  • اجتماع دانشگاهیان خاش در حمایت از دانشجویان و دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی طرفدار غزه
  • عذرخواهی دومفریز از تئو هرناندز: اشتباه کردم که آن بنر را در دست گرفتم
  • عذرخواهی ناشر هندی بابت اقدام توهین‌آمیز به امام (ره)
  • عذرخواهی ناشر هندی بابت توهین‌ به امام (ره)
  • داویده فراتزی خطاب به هواداران میلان: فقط وراجی می کنید!
  • ناشر هندی بابت اقدام وهن‌آمیز به امام خمینی(ره) عذرخواهی کرد
  • توهین دومفریز به تئو هرناندز؛ مدافع اینتر جریمه نقدی می‌شود
  • بنر توهین‌آمیز در دستان دومفریز؛ جشن قهرمانی اینتر، رقیب همشهری را عصبانی خواهد کرد
  • ابراز نگرانی اپوزیسیون از بیداری دانشجویان آمریکایی + فیلم