Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان شاهرود گفت: امید به زندگی در بین ایرانیان در اوایل انقلاب 57 سال بود اما در طول این سال ها با خدماتی از جمله کنترل بهداشت، پیشگیری و مراقبت های بهداشتی مادر و کودک و ... که در حوزه بهداشت انجام پذیرفته است این رقم به بیش از 74 سال افزایش یافته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسل شاهوار رضا چمن رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان شاهرود در آیین تکریم و معارفه معاون بهداشت این دانشگاه در سرسرای پورسینای دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه پیشگیری بر درمان مقدم است سرلوحه تمام امورات در بخش بهداشت است گفت: مدیران بخش بهداشت باید گامی بردارند تا فاصله میان آرزو و عمل را کوتاه کرده و انتظار تحقق شعار بهداشت بر درمان مقدم است باید به طور ویژه در حوزه بهداشت عملیاتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: تقدم و اثر بخشی پیشگیری بر درمان نه به عنوان اینکه خدمات پیشگیری خدمات ساده و کم هزینه ای است بلکه به عنوان اینکه خدماتی حیاتی و نجات بخش است پایه و اساس تمام خدمات است و می توان آن را در قالب فرهنگ سازمانی پیاده کرد و تداوم و تحکیم بخشید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان شاهرود افزود: در بیشتر موارد با مراقبت های اولیه بهداشتی و پیشگیری می توان کاری کرد که مردم درد بیماری را در مراحل پیشرفته تجربه نکرده هزینه های سنگین درمان بر مردم، جامعه و دولت تحمیل نشود و عوارض سنگین بسیاری از بیماری ها کاسته و به حداقل برسد و هم چنین بسیاری از مرگ و میرهای زودرس اتفاق نیفتد.

چمن با بیان اینکه خدمات بخش بهداشت محسوس و ملموس نیست بیان کرد: نتایج کار و فعالیت در حوزه بهداشت و نتایج آن برای همگان به صورت محسوس و ملموس دیده نمی شود و این در حالی است که برای نمونه امید به زندگی در بین ایرانیان در اوایل انقلاب 57 سال بود اما در طول این سال ها و خدماتی که در حوزه بهداشت انجام پذیرفته است این رقم به بیش از 74 سال افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه ایثار و از خودگذشتگی لازمه کار کردن در حوزه بهداشت است تاکید کرد: مراقبت های اولیه بهداشتی بیشترین تاثیر را در افزایش امید به زندگی داشته اما محسوس نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ادامه داد: امروز هم در تمام دنیا اساس بر پیشگیری است و با وجود همه پیشرفت های عظیم در علم پزشکی و روش های تشخیصی و درمانی اما پیشگیری بر درمان مقدم است و قریب به اتفاق صاحب نظران علم سلامت در دنیا تاکید بر این دارند که عمده منابع و وقت را باید صرف حوزه پیشگیری کرد.

چمن با بیان اینکه بهداشت فقط پیشگیری نیست گفت: غربالگری، تشخیص زود هنگام، کمک به ترویج زندگی سالم و نهادینه کردن آن در جامعه اساس کار در حوزه بهداشت است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۴۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از در دست ساخت بودن هزار تخت بیمارستانی در سطح استان خبرداد و گفت: این واحدهای بیمارستانی ظرف امسال و سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، غلامعلی جاودان ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به پروژه‌های حوزه درمان اظهار داشت:در حوزه زیرساخت‌های آموزش پزشکی، ما توسعه دانشکده‌های پزشکی شرق و غرب استان در شهرستان‌های میناب و بندرلنگه را داریم. 

وی با اشاره به لزوم توسعه تخت های بیمارستانی افزود: در این حوزه کارهای خوبی صورت گرفته و در حال توسعه تخت های بیمارستانی در بندرعباس و سایر شهرستانها از جمله میناب هستیم و حدود هزار تخت بیمارستانی ظرف مدت سال جاری و سال آینده به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی افزوده می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در حوزه بهداشتی 55 پروژه در دستور کار قرار دارد که در صورت تامین منابع آماده و در اختیار مردم استان قرار خواهد گرفت.

وی در خصوص وضعیت دفع پسماندهای بیمارستانی نیز اظهار داشت: در زمینه پسماندهای پزشکی در استان معاونت بهداشتی نظارت دارد و به 2 صورت انجام می گیرد در بخش دولتی و بیمارستان‌ها به وسیله دستگاه‌های پیشرفته این پسماند بی خطر می‌شود و حالت عفونی آنها از بین می‌رود.

جاودان گفت: در بخش خصوصی هم نظارت وجود دارد و بایستی مطب ها و درمانگاه‌ها با شرکت‌هایی که در این زمینه فعالیت دارند قرارداد داشته باشند و برای دفع پسماندها باید مطابق مقررات عمل کنند.

وی ادامه داد: در صورتی که مطب یا درمانگاهی این اقدامات را انجام ندهد برخورد قانونی از طریق معاونت درمان و نظارت بر درمان صورت می گیرد.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • استقرار ۱۲ تیم امدادی در مسیر تردد زائران بازی‌دراز
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی