Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@07:03:33 GMT

بازار خودرو با مشکل کسادی روبه رو نیست

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۶۶۰۶۸

بازار خودرو با مشکل کسادی روبه رو نیست

به گزارش جهان نيوز، تقی علی اکبری رییس اتحادیه سازندگان باطری با بیان اینکه میزان واردات غیر رسمی باطری خارجی  در کشور زیاد بوده اظهار کرد: سال گذشته حتی یک باطری به صورت قانونی وارد کشور نشد چرا که بخش قابل توجهی از باطری‌های موجود در بازار به صورت قاچاق عرضه شده، این درحالی است که  بخش زیادی از تولیدکنندگان هم به منظور تامین نیاز مشتریان خود دست به واردات نمونه‌های خارجی با نام‌های خود می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اکبری با بیان اینکه  یکی از علل پایین بودن میزان تولید باطری، کمبود دستگاه لازم است افزود: ماشین‌هایی که افراد برای تولید استفاده می کنند ظرفیت مناسب برای افزایش میزان تولید را نداشته و عمدتا قدیمی بوده به همین علت برخی از تولیدکنندگان دست به مونتاژ کاری زده اند.

این مقام مسوول با توجه به اینکه حدود ۲۰ میلیون خودرو در کشور در حال تردد بوده تصریح کرد: میزان تولید سازندگان باطری برای تامین نیاز بازار باید حداقل ۱۲ میلیون باطری در سال باشد که هم اکنون از این میزان تقاضا ۹ میلیون سهم تولید داخل و مابقی هم از طریق کالای قاچاق تامین می‌شود.

اکبری با بیان اینکه تعرفه واردات باطری افزایش یافته و باعث ورود به کالاهای لوکس شده گفت: هم اکنون واردات باطری برای افراد به صرفه‌تر از تولید آن در کشور بوده به همین علت افراد عمدتا به دنبال وارد کردن این کالا بوده در صورتی که اگر دولت تعرفه‌ی گمرکی را کاهش دهد و عرصه را برای واردات باطری تنگ کند فعالان به سراغ بهره برداری از تسهیلات و دست به تولید خواهند زد.

رییس اتحادیه سازندگان باطری اذعان کرد: عدم تعادل میان تولید باطری و تقاضای آن در بازار موجب شد تا تولیدکنندگان هنگام کاهش تولیدات، قیمت باطری خودرو را افزایش داده و سبب نوسان در بازار شوند به طوری که هر کارخانه‌ای در سال ۳ الی ۴ مرتبه اقدام به افزایش قیمت تولیدات خود می‌کند.

منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۶۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست

ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. - اخبار بازار -

رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو 2024 گفت: شرکت فولاد مبارکه در سال گذشته 8 میلیون و 800 هزار تن محصول به مشتریان تحویل داده که از این میزان یک میلیون و 400 هزار تن روانه بازارهای صادراتی شده و رضایتمندی مشتریان داخلی و خارجی را  در پی داشته است؛ اما نکته  این است که این اتفاق در زمینه صادرات می‌توانست برای سایر شرکت‌های فولادی نیز رقم بخورد، ولی  ازآنجاکه برخی شرکت‌های فولادی نتوانستند در مقابل سهام‌داران خود در بخش سود و زیان از صادرات محصولات خود دفاع کنند، انگیزه تولید بیشتر و صادرات را از دست دادند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین گفت: یکی دیگر از موضوعات حائز اهمیت این است که در سال 1402 حجم واردات ورق فولادی افزایش چشمگیری داشت. ما در بخش واردات ورق‌های سرد، گالوانیزه و رنگی در شرایطی شاهد افزایش واردات بودیم که محدودیت‌های ارزی نیز داشتیم. این اتفاق در شرایطی رقم خورد که ظرفیت‌های تولید و ضریب بهره‌برداری تولید برای ورق سرد در کشور ما 71 درصد، برای ورق گالوانیزه 42 درصد و برای ورق رنگی 28 درصد است. این امر نشان می‌دهد ما در داخل کشور امکان تولید این‌گونه محصولات را داریم؛ اما باید برای تولیدکنندگان شرایطی ایجاد کنیم که رغبت پیدا کنند تولیدات خود را روانه بازارهای داخلی و صادراتی کنند. قطعاً این حجم واردات مانعی جدی برای تسهیل امر تولید است.

وی عنوان کرد: ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد، اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. از سوی دیگر نیز باید محصولاتی را وارد کنیم که بدانیم نیاز بازار است. در حال حاضر ظرفیت‌های خوبی در پروژه‌های انتقال آب شکل گرفته و تسریع شده که این پروژه‌ها نیازمند ورق گرم است.

حیدری در پایان یادآور شد: به نظر می‌رسد بهترین مسیر برای واردات این است که ما ارزی را که قرار است از بانک مرکزی صرف واردات محصولات فولادی کنیم، صرف واردات ورق گرمی بشود که قرار است در پروژه‌های انتقال آب مصرف شود. در این صورت قطعاً ظرفیت‌های فولاد مبارکه برای اینکه محصولات خود را به سایر مشتریان عرضه بکند بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • سرگرمی جدید خودرویی
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • سکوت هشت‌ماهه سیاستگذار ارزی خودرو