Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اکنون ذخیره قطعی ماده معدنی فسفات این استان افزون بر ۱۰۰ میلیون تن است.

به گزارش ایسنا، داریوش دیودیده در سفر به شهرستان چرام و بازدید از طرحهای صنعتی و معدنی این شهرستان افزود: بیشترین ذخایر فسفات کشور با ذخیره احتمالی۲۸۰ میلیون تن در استان کهگیلویه و بویراحمد موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از بزرگترین معدن فسفات استان با ۸۰ میلیون تن در شهرستان چرام خبر داد و بیان کرد: عملیات اکتشافی معدن فسفات چرام از سال ۱۳۴۹ آغاز شد و تا سال ۱۳۷۲ به طول کشید و پس از مطالعات، امکان سنجی فنی و اقتصادی شروع شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: براساس برآوردها با بهره برداری اولیه از این معدن برای ۶۰۰ نفر  و در بلندمدت 1200 نفر به طور مستقیم شغل ایجاد می شود. معدن فسفات چرام پس از ۵۰ سال انتظار و با حمایت دولت تدبیر در شهریور امسال وارد عملیات اجرایی شد.

وی ادامه داد: ذخیره قطعی ماده معدنی بوکسیت در این استان نیز افزون بر ۸۷۰ هزار تن است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: حجم سرمایه‌گذاری واحدهای معدنی به بهره برداری رسیده در استان بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال با اشتغالزایی ۸۳۰ نفر است. این میزان سرمایه گذاری در قالب ۷۷ فقره واحد معدنی بهره برداری شده در این استان انجام شده است.

وی بیان کرد: قابلیت سرمایه گذاری طرح های در حال اجرای صنعتی در این استان بالغ بر ۲۶۰ هزار میلیارد ریال است. این میزان حجم سرمایه گذاری در قالب ۵۳۳ طرح صنعتی در دست اجرا در استان کهگیلویه و بویراحمد است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه میزان اشتغالزایی این طرحها حدود ۱۸هزار نفر پیش بینی شده است، گفت: ۴۱۴ مورد از مجموع ۵۳۳ طرح صنعتی درحال اجرا در کهگیلویه و بویراحمد دارای پیشرفت فیزیکی ۴۰ تا ۹۹درصد هستند که 2.04 درصد طرح های صنعتی کشور را شامل می شود.  بابهره برداری از مجموع طرح های درحال اجرای صنعتی، سهم کهگیلویه و بویراحمد در صنعت کشور حدودا 4 درصد افزایش یافته است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۷۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مسعود ایرانی اظهار کرد: نوروز ۱۴۰۳ با توجه به همزمانی ماه مبارک رمضان و از سوی دیگر اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی فجرانه نسبت به سال‌های گذشته متفاوت بود و بر همین اساس اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت نیز برنامه‌هایی در راستای تنظیم بازار با کنترل قیمت‌ها در کنار توزیع کالاهای اساسی به نرخ مصوب در دستور کار قرار داد.
وی با اشاره به اجرای طرح نظارتی ویژه از ۱۵ اسفند تا ۲۵ فروردین افزود: کارشناسان مربوطه در کنار تامین و توزیع یک هزار و ۵۲۵ تن گوشت و مرغ منجمد، برنج، شکر، سیب و پرتقال به منظور تامین کالا و تنظیم بازار، نسبت به انجام سه هزار و ۱۶۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی تولیدی، توزیعی و عرضه‌کننده خدمات رفاهی در استان اردبیل اقدام کردند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل بیان کرد: همچنین یک هزار و ۱۶۶ مورد گشت مشترک با حضور نمایندگان سایر دستگاه‌های مربوطه مانند فرمانداری، تعزیرات حکومتی، میراث فرهنگی، بهداشت، اماکن عمومی، پلیس امنیت اقتصادی، اتاق اصناف، اتحادیه‌های صنفی، غذا و دارو در این مدت به اجرا درآمد.
وی تشکیل ۹۸۲ فقره پرونده با ارزش حدود ۷۰ میلیارد ریال برای تخلف‌های شناسایی شده از واحدهای صنفی را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: این بازرسی‌ها در قالب طرح عید تا عید وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شد که بر اساس ارزیابی صورت گرفته، اردبیل در بین ۳۱ استان رتبه دوم را کسب کرد.
ایرانی با اشاره به استمرار نظارت‌های ۲ ماه گذشته، اضافه کرد: مردم در صورت مشاهده مواردی مانند گران‌فروشی، درج نکردن قیمت، صادر ننمودن فاکتور، احتکار و فروش اجباری کالا یا سایر تخلف‌های اقتصادی می‌توانند موضوع را با سامانه ارتباطی ۱۲۴ درمیان بگذارند.

دیگر خبرها

  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • ماجری پیامک ذخیره‌سازی آب چه بود؟
  • پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد؛ چرا آب ذخیره کنیم؟
  • واقعیت پیامک ذخیره سازی آب که تهرانی ها را نگران کرد چه بود؟
  • تامین آب شرب، صنعت و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد/سدها پر شد
  • ارسال پیامک ذخیره سازی آب برای شهروندان تهرانی | ماجرا چیست؟
  • تشکیل۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • اختتامیه نخستین رویداد چادرو ۱۲ اردیبهشت برگزار می شود