Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-09@12:31:39 GMT

پور ابراهیمی: شیپور جنگ اقتصادی به صدا درآمده

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۶۸۳۶۳

پور ابراهیمی: شیپور جنگ اقتصادی به صدا درآمده

به گزارش جهان نيوز، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه آمریکا شیپور جنگ اقتصادی را به صدا در آورده است، گفت: نمی‌شود در شرایط جنگ اقتصادی به شیوه صلح اقتصادی عمل کرد.

محمدرضا پورابراهیمی با اشاره به موضوع تشدید تحریم‌های ضدایرانی آمریکا اظهار داشت: اقداماتی در دولت برای مقابله با تحریم‌ها آغاز شده است، اما حال و هوای کشور و حال و هوای دولت را متناسب با جنگ اقتصادی نمی‌بینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به جلسه کمیسیون اقتصادی با وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی و وزیر صنعت برای بررسی تحریم‌های جدید آمریکا گفت: اظهارات وزرا حکایت از این دارد که ما نیازمند برنامه‌ریزی جامع و مدون برای مقابله با تحریم‌ها هستیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: امروز آمریکایی‌ها شیپور جنگ اقتصادی را بطور کامل به صدا درآورده اند، اقداماتشان هم نشان می‌دهد دیگر در رویکرد تعاملی با جمهوری اسلامی نخواهند بود. اظهارات رئیس جمهور در مجلس نیز نشان می‌دهد دولت هم تقریبا تکلیف خود را با جریان خارج از کشور روشن کرده است، گرچه این اقدام با تاخیر انجام گرفته است، اما باز هم گامی به جلو است.

پورابراهیمی اظهار داشت: دولت باید بدون هیچ گونه اتکایی به خارج از کشور، طرح‌های اقتصادی خود را پیگیری کند، قبلا برای مذاکرات برجام نیم‌نگاهی به خارج از کشور داشت، اما الان دقیقا تکلیف برجام مشخص شده است.

وی تاکید کرد: باید برنامه‌ای جامع، دقیق و مدون در حوزه اقتصادی متناسب با اقدامات طرف مقابل مانند آمریکا و کشور‌های اروپایی تدوین کنیم. باید گام‌ها و روند تعریف شده‌ای مشخص شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، تشکیل ستاد ویژه تدابیر اقتصادی را یکی از راهکار‌های مقابله با تحریم‌های جدید خواند و گفت: نمی‌شود در شرایط جنگ اقتصادی به شیوه صلح اقتصادی عمل کرد. در مقابل تصمیم‌های آمریکایی‌ها برای تحریم جمهوری اسلامی، ایران باید یا از قبل پیش بینی و رصد کند و به محض اینکه مطلع شد اقدام متقابل انجام دهد.

وی اظهار داشت: در زمان جنگ نیز اینگونه رفتار می‌کردیم؛ به محض اینکه می‌فهمیدیم دشمن قصد حمله به منطقه‌ای را دارند هوانیروز، نیروی هوایی و سپاه هر کدام اقدامات برنامه ریزی شده‌ای را برای مقابله با دشمن انجام می‌دادند و همه تجهیزات و امکانات را به کار می‌گرفتند و آرایش جنگی را در مقابل دشمن اتخاذ می‌کردیم.

نماینده مردم کرمان در مجلس تصریح کرد: در این مواقع هیچ گاه نیروی نظامی کشور ما صبر نمی‌کرد که بخشنامه و دستورالعمل بیاید؛ جنس جنگ اقتصادی نیز مانند جنگ نظامی است. اقدامات باید فوری، دقیق، منعطف و متناسب باشد.

پورابراهیمی گفت: مجلس آماده است بخشی از اختیارات خود در قانونگذاری را به ستاد تدابیر ویژه اقتصادی واگذار کند. البته دولت باید مسئولیت بپذیرد، این طور نیست که اختیاراتمان را به دولت در ستاد تدابیر ویژه بدهیم و دولت هم مسئولیت نپذیرد. دولت باید مسئولیت‌پذیر باشد و به راحتی تصمیم گیری کند.

وی اظهار کرد: ما علائمی از اینکه دولت در شرایط جنگ اقتصادی باشد نمی‌بینیم. اقداماتی انجام شده است، اما متناسب با مدیریت فضای اقتصادی در شرایط جنگ اقتصادی در همین خصوص تذکری در صحن علنی ارائه کردم که آقای لاریجانی نیز تذکر بنده را وارد دانست و مقرر شد پس از بازگشت نمایندگان از حوزه‌های انتخابیه، در جلسه غیرعلنی دولت برنامه‌های خود را ارائه دهد تا مورد بررسی قرار گیرد.

منبع:مهر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۸۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیران آبرسان فرشتگان حیاتبخش/گامی بلندبرای آبرسانی به مناطق محروم

خبرگزاری مهر-گروه استان‌ها؛ به آب آشامیدنی یکی از مهم‌ترین مطالبات به حق مردم به‌خصوص اهالی روستاهای دورافتاده است، دور بودن از مرکز و نبود امکانات رفاهی در برخی از روستاها مشکلات بسیاری را برای اهالی به وجود آورده است.

هرچند بعد از پیروزی انقلاب اسلامی خدمات ارزشمندی در روستاها از جمله راه‌سازی، برق‌رسانی، جاده‌سازی و آب‌رسانی صورت‌گرفته است؛ اما هنوز برخی از مناطق وجود دارند که به علت صعب‌العبور بودن مسیر از وجود برخی امکانات محروم هستند.

عدم آب‌رسانی به برخی از مناطق دورافتاده یکی از مشکلات اساسی در این مناطق است که موجب بروز مشکلات برای اهالی شده است و مردم برای تهیه آب سالم و بهداشتی مجبور به طی مسافت‌های طولانی هستند؛ در این راستا طی سال‌های اخیر مجمع خیرین آبرسان آب شرب کشور تشکیل شد تا برای رفع مشکلات آبرسانی کشور گام‌های مهمی برداشته شود.

صبح پنج شنبه در مراسمی تحت عنوان "به رسم سقایی" که با حضور استاندار آذربایجان شرقی، مدیرعامل آبفای و آب منطقه‌ای استان و مدیرعامل مجمع خیرین آبرسان کشور از خیرین آبرسان استان تجلیل شد.

امر خیر و پر برکت خیرین آبرسانی ادامه‌دار باشد

مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی در این مراسم اظهار کرد: خیرین استانی بسیاری در حوزه آبرسانی به نقاط محروم و روستاها فعالیت کردند و امروز روز بزرگداشت و پاسداشت این عزیزان است که بسیاری از آنها نخواستند نامشان مطرح شود و از همه آنها تقدیر و تشکر می‌کنم.

رحمتی با بیان اینکه امیدواریم این کار خوب و مناسب که آغاز شده ادامه پیدا کند، گفت: قرار شد امسال ۲۱۰ روستا توسط بنیاد نیکوکاری ابراهیمی و ۲۸۵ روستا که توسط خیرین و دولت از قبل برنامه ریزی شده بود، آبرسانی شود و باتوجه به روستاهای بسیار در این زمینه امیدواریم در پایان دولت دسترسی همه روستاها به آب پایدار را جشن بگیریم.

امسال انقلاب بزرگی در حوزه آبرسانی روستایی رقم می‌خورد

محمد خانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی نیز طی سخنانی گفت: با اضافه شدن ۲۱۰ روستا به لیست روستاهایی که قرار بود امسال آبرسانی شوند، انقلاب بزرگی در حوزه آبرسانی روستایی انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: خیرین آبرسانی امسال در سطح استان فعال‌تر می‌شوند، ۲۱۰ روستای استان توسط حاج اکبر ابراهیمی، پدر آبرسان کشور آبرسانی می‌شوند البته این کار به صورت مشارکتی است؛ مصالح را بنیاد خیریه ابراهیمی تأمین و اجرا توسط شرکت و روستاییان انجام می‌شود.

وی افزود: با اضافه شدن ۲۱۰ روستا به تعداد روستاهایی که قرار بود امسال آبرسانی شوند، انقلاب بزرگی اتفاق می‌افتد؛ چراکه قصد داریم خیرین آبرسان مانند مدرسه سازی اوایل انقلاب شکل بگیرند.

مجمع نوظهوری به نام خیرین آب

عبدالمجید حاجبی، مدیرعامل مجمع خیرین آبرسان آب شرب کشور نیز اظهار کرد: مجمع خیرین کشور با همت خیرین و دستور مقام عالی وزارت تشکیل شد، حاج آقای اکبر ابراهیمی سال‌ها در حوزه‌ی مدرسه سازی تلاش کرده و هزار کلاس ساخت و تاکنون چهار هزار و ۵۷ روستا توسط او آبرسانی شده است.

وی ادامه داد: سه هزار و ۷۵۰ خانوار تحت پوشش بیت الرضا او هستند، ۴۶۵ خانه که نیاز به تعمیر داشتند را هم تعمیر کرده و ساخت و مجمع خیرین هم با همت او شکل گرفته است.

اکبر ابراهیمی، رئیس هیأت مدیره مجمع خیرین آبرسان آب شرب کشور هم در ادامه با بیان اینکه خدا را شاکرم در جمع انسان‌های خدوم و خیرین عزیز هستم، اظهار کرد: شش کلاس سواد دارم و معاون مشاور دو وزیر هستم، اما بدانید یک دقیقه دنیا به اندازه صدها سال آخرت ارزش دارد.

وی افزود: من هرچه دارم از دعای دل شکسته پدر و مادرم است، شاگرد آهنگر بودم و روزی ۲۵ ریال می‌گرفتم؛ جان و مال ما امانت دست خداست، اما جان را همه می‌دهند ولی مال را نه.

وی خاطرنشان کرد: به این یقین رسیده‌ام، انسان اشرف مخلوقات است، وقتی محرومیت‌ها را در مناطق مختلف کشور می‌بینم که با چه مشقت و ذلت آب را از مناطق دور به خانه خود می‌برند خدا را گواه می‌برم از مردم خجالت می‌کشم، امام حسین (ع) هم تشنه شهید شد.

ابراهیمی یادآور شد: اولین آبرسانی را برای سرداب امام حسین (ع) انجام دادیم، روزی دنیوی خوردن و پوشیدن است، اما هرکس باید به اندازه بضاعت خود جانی یا مالی یک قدم در راه خیر بردارد.

کد خبر 6101359

دیگر خبرها

  • خیران آبرسان فرشتگان حیاتبخش/گامی بلندبرای آبرسانی به مناطق محروم
  • بدون در نظر گرفتن شاخص‌هایی دقیق انتخاب نامزد اصلح غیرممکن است
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • دیپلماسی حج‌محور با رویکرد ابراهیمی به حج
  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟