Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، دکتر فریدون همتی در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هرمزگان با تاکید بر اینکه رتبه استان هرمزگان در پرداخت تسهیلات رفع موانع تولید باید به شکل چشمگیری ارتقا یابد، اظهار داشت: طی دو هفته آینده باید پرداخت تسهیلات رفع موانع تولید توسط بانک‌های هرمزگان سرعت بسیار بیشتری پیداکند و بیشتر پرونده‌های واحدهای معرفی شده تسهیلات را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی مرتبط، بانک‌ها و اتاق بازرگانی به عنوان نماینده بخش خصوصی باید تحرک بیشتری برای تسریع اقدامات در زمینه رفع موانع تولید در هرمزگان داشته باشند.

استاندار هرمزگان افزود: مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی از لحظه ثبت نام جهت دریافت تسهیلات باید به طور روزانه رصد و هرجا با مشکلی مواجه شدند سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و معاونت اقتصادی استانداری کمک و راهنمایی لازم را برای آن واحد تولیدی انجام دهند.

همتی با تاکید بر اینکه امسال باید گام بزرگی در راستای شکوفایی اقتصادی و رونق تولید برداریم، بیان داشت: اتاق بازرگانی استان سرمایه‌گذاران جدید را جهت فعالیت در استان معرفی و تشویق کند و فعالیت اقتصادی باید در استان شتاب گیرد و توسعه یابد.

وی تصریح کرد: هرکدام از دستگاه‌های اجرایی وظیفه دارند نسبت فعالیت‌های خود با اقتصاد مقاومتی را مشخص کرده و در حوزه کاری خود برای تحقق اقتصاد مقاومتی اقدام کنند و مدیران بانک‌ها نیز نسبت به موضوع مهم تولید با رویکرد گشایشی و حل مشکلات، کار پرداخت تسهیلات را انجام دهند.

استاندار هرمزگان با تاکید بر لزوم معرفی طرح‌های مناسب تولیدی و اقتصادی در هرمزگان، خاطرنشان کرد: اگر طرح‌های مناسب و پخته اقتصادی در زمینه‌های مختلف معرفی شود ما آمادگی داریم تا با رایزنی با مدیران کشوری، بیش از رقم مشخص شده، جذب تسهیلات جهت اجرای این طرح‌ها داشته باشیم.

همتی گفت: بحث اقتصاد مقاومتی برای کشور بسیار مهم است و تمرکز اصلی مدیریت کشور بر این موضوع قرار گرفته تا تولید رونق یابد و شاهد ایجاد اشتغال و افزایش صادرات باشیم و در این زمینه هیج بهانه‌ای برای کار نکردن قابل قبول نیست و مدیران باید سرعت اجرای اقدامات خود را افزایش دهند.

وی با بیان اینکه باید فضای جدید و پرشتابی برای رونق تولید در هرمزگان ایجاد شود، عنوان کرد: باید به حدی در این عرصه کار شود که هرمزگان در میان استان‌های برتر در عرصه رفع موانع تولید قرار گیرد و برای برتر شدن در کشور تلاش کنیم و نیاز است بانک‌ها با یک برنامه دقیق طی دو هفته آینده خیز بلندی برای پرداخت تسهیلات در این زمینه داشته باشند تا به رتبه‌های برتر برسیم.

استاندار هرمزگان اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 167 پرونده واحدهای تولیدی در هرمزگان در مجموع با مبلغ 307 میلیارد تومان جهت دریافت تسهیلات به بانک‌های استان معرفی شده که تاکنون تنها به 35 واحد در مجموع 21 میلیارد و 600 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است و تا پایان آبان ماه بانک‌ها باید تسهیلات 132 پرونده باقی مانده را پرداخت و پس از آن به سراغ موارد جدید برویم.

همتی از کارآفرینان و فعالان اقتصادی استان هرمزگان خواست در توسعه و شتاب بخشیدن به حرکت اقتصادی جدید در استان مشارکت کنند و اظهار داشت: زمینه بسیار مناسبی برای رونق فعالیت‌های واحدهای تولیدی کوچک و متوسط فراهم شده و از فعالان و کارآفرینان هرمزگانی می‌خواهیم در این عرصه وارد شده و ما نیز شرایط را برای پرداخت تسهیلات در اسرع وقت به آنان فراهم می‌کنیم.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۰۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه

امتداد -بر اساس احکام بودجه، امسال ۱۹ میلیارد دلار برای حمایت از تولید وارد صندوق توسعه خواهد شد و ۱۰۰ همت به سرمایه بانک مسکن برای جهش تولید مسکن تزریق می‌شود.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،‌ نگاهی به احکام بودجه ۱۴۰۳ در خصوص حمایت از تولید نشان میدهد از کانالهای متفاوت شامل تخصیص مستقیم منابع دولتی و ارائه تسهیلات ریالی و ارزی، برنامه حمایت از تولید در دستور کار دولت و مجلس قرار خواهد گرفت.

درگام نخست از ۳۱ هزار میلیارد تومان منابع مستقیم لحاظ شده برای حمایت از تولید ۷۰ درصد در اختیار استانها قرار خواهد گرفت. بر این اساس به هر استان حدود ۷۰۰ میلیارد تومان تخصیص خواهد یافت.۳۰ درصد مابقی نیز در اختیار دولت قرار خواهد گرفت. وقتی این منابع با تسهیلات بانکی تلفیق میشود به ۹۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت تبدیل خواهد شد.

۱۰۰همت به سرمایه بانک مسکن تزریق میشود

در سال جاری سرمایه بانک مسکن حدود ۱۰۰ همت افزایش خواهد یافت که از این فضا برای جهش تولید مسکن در سراسر کشور استفاده خواهد شد.

واریز ۱۹ میلیارد دلار به صندوق توسعه

همچنین در سال ۱۴۰۳ حدود  ۱۹  میلیارد دلار از محل فروش نفت؛ وارد صندوق توسعه ملی می‌شود که این رقم به عنوان تسهیلات در اختیار بخش خصوصی در جهت ارتقا تولید قرار خواهد گرفت.

۶۴۰ همت سرمایه گذاری مستقیم شرکتهای دولتی نیز از دیگر کانالهای اصلی ارتقا تولید در کشور خواهد بود.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه