Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، محمود حقی‌فام معاون هماهنگی توزیع برق شرکت توانیر در حاشیه هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق با اشاره به اینکه اولین ماموریت ما اجرای مدیریت مصرف به دلیل کمبود تولید و مشکلات شبکه بوده است، اظهار داشت: برنامه ما برای سال 96 کاهش حدود 3500 مگاوات برق بوده که وظیفه سنگینی بود چرا که احساس می‌شد اگر بار شبکه از 55 هزار مگاوات بیشتر شود نیروگاه‌ها آمادگی لازم برای تامین بار پیک را نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد:‌ ما تصمیم گرفتیم که 4070 مگاوات از میزان بار پیک کاهش دهیم. چرا که اگر این رقم کاهش پیدا نمی‌کرد میزان مصرف به 59 هزار مگاوات می‌رسید که در این صورت خاموشی رخ می‌داد بنابراین رقم کاهش داده شده موفقیت بزرگی بود و اگر این اتفاق نمی‌افتاد طبق برآورد ما 12 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیاز داشتیم که این رقم اضافی برق را تولید کنیم.

حقی‌فام با اشاره به اینکه برای سال آینده نیز مسئولیت کاهش پیک و مدیریت مصرف بر عهده ما گذاشته شده است، یادآور شد: این وظیفه جزء سیاست‌های استراتژیک وزارت نیرو است و ما بر اساس طرح جامع مدیریت مصرف آماده‌ایم که بحث‌های فناورانه و علوم اجتماعی و همچنین اصلاح الگوی مصرف را اجرایی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر بحث نصب نیروگاه و تاسیسات جدید باید افزایش راندمان و کاهش پیک را نیز مدنظر قرار دهیم و این سیاستی است که از سال 1970 به عنوان سرفصل مهم صنایع برق دنیا مطرح است و ما نیز امیدواریم که عملکرد خوبی در بحث افزایش راندمان و کاهش پیک داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه برای سال آینده افزایش 7 تا 8 درصدی مصرف برق پیش بینی شده است، تاکید کرد: اگر این اتفاق بیفتد وظیفه مهم‌تر ما مدیریت مصرف است و باید موفق شویم که روزانه 5 هزار مگاوات از میزان مصرف بکاهیم.

درباره تامین سوخت نیروگاه‌های کوچک از سوی وزارت نفت اظهار داشت: چون ما برق را به شبکه سراسری می‌فرستیم مفهومی ندارد که در جایی سوخت رایگان و در جای دیگری سوخت با قیمت بیشتری به ما داده شود. اگر این اتفاق بیفتد و صنعت برق بخواهد مابه التفاوت را جبران کند هزینه سنگینی به این صنعت وارد می‌شود.

وی خاطرنشان کرد:‌ در حال حاضر اختلافی که بین وزارت نفت و نیرو جهت تامین سوخت برخی نیروگاه‌های کوچک به وجود آمده بود در حال حل و رسیدن به نتیجه است.

وی درباره متوسط خاموشی‌ها در سال 96 نیز بیان کرد: به ازای هر مشترک در بخش توزیع 1.8 دقیقه در روز  و در بخش بالادست 7 دهم دقیقه است و در کل روزانه 2.6 دقیقه در روز خاموشی داریم که در طول سال به رقم 700 تا 800 دقیقه می‌رسیم که با توجه به وسعت کشور رقم قابل قبولی است.

وی با بیان اینکه هدفگذاری این است که در طول برنامه ششم رقم خاموشی‌ها به زیر 2 دقیقه برسد تاکید کرد: اگر اعتبار لازم تامین شود میزان خاموشی‌ها به یک و نیم دقیقه خواهد رسید.

حقی فام رقم مورد نیاز برای کاهش خاموشی‌ها را سه هزار میلیارد تومان در سال عنوان کرد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۰۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، کامبیز ناظریان" همزمان با برگزاری ششمین نشست بزرگ فصلی مدیران این شرکت با بیان اینکه تمامی ظرفیت‌های ممکن به منظور بهبود روند خدمت رسانی در حوزه برق در پایتخت به کار گرفته شده است از سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در بخش سرمایه‌ای با هدف توسعه و بهبود هرچه بیشتر وضعیت شبکه توزیع برق پایتخت خبر داد و گفت: با اجرای این طرح‌ها، شاخص‌های بهره برداری و ضرایب امنیت و پایداری شبکه برق شهر تهران به شکل قابل ملاحظه‌ای بهبود خواهد یافت.

ناظریان با اشاره به اینکه با تلاش‌های شبانه روزی کارکنان برق پایتخت و همکاری مردم تهران، طی دو سال گذشته، علیرغم برخی مشکلات ناشی از تغییرات اقلیمی و افزایش مصرف انرژی، شاهد هیچ گونه اختلالی در تأمین برق مورد نیاز هموطنان تهرانی نبوده‌ایم خاطرنشان کرد: در راستای اطمینان از پایداری شبکه در تابستان ۱۴۰۳ و حفظ آرامش و آسایش هموطنان تهرانی، همسو با برنامه‌های ابلاغی وزارت نیرو، این شرکت با همکاری کارشناسان و متخصصان، اقدام به تدوین ۱۵۰ برنامه تخصصی با تمرکز بر بخش‌های مختلف فنی، مهندسی و توزیع انرژی کرده و امید می‌رود با اجرای این طرح‌ها و تداوم همکاری تهرانی‌ها در تابستان پیش رو نیز شاهد هیچ گونه اختلالی در تأمین برق مصرفی مردم شریف پایتخت نباشیم.

کد خبر 6090672 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع