Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-نماینده اصولگرای تهران در مجلس از تهیه اساسنامه و تشکیل حزب «رهروان ولایت» برای فعالیت سیاسی در آستانه انتخابات مجلس یازدهم و ریاست‌جمهوری سیزدهم خبر داد.بهروز نعمتی با اشاره به برگزاری نشست روز گذشته تعدادی از چهره‌های سیاسی اصولگرای میانه‌رو برای تاسیس حزب «رهروان ولایت» اعلام کرد: روز گذشته در جلسه‌ای به همراه چند نفر از دوستان برای فراهم کردن مقدمات تشکیل حزب «رهروان» تشکیل جلسه دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم‌اکنون اساسنامه اولیه فعالیت حزبی‌مان را تهیه کردیم و امیدواریم بتوانیم به‌زودی اعلام موجودیت کنیم.

نماینده اصولگرای تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی درباره این‌که چه کسانی در این حزب مشارکت خواهند داشت، توضیحی نداد و در عین حال در پاسخ به این سوال که آیا کاظم جلالی دیگر نماینده اصولگرای تهران در مجلس نیز در این جمع حضور دارد، گفت: آقای جلالی رییس بنده است و هرجا ایشان باشند، من هم هستم.

وی درباره حضور یا مشورت با رییس مجلس نیز گفت: صحبت‌هایی با آقای لاریجانی نیز انجام شده اما هنوز پاسخ قطعی دریافت نکردیم.

نعمتی همچنین درباره حضور اصولگرایان میانه‌روی خارج از مجلس گفت: دوستانی از داخل و خارج از مجلس با ما همراه هستند.

نگاهی به سابقه «رهروان ولایت» و تلاش چندباره برای تشکیل حزب

فراکسیون «رهروان ولایت» به‌عنوان فراکسیون اکثریت مجلس نهم درحالی به ریاست کاظم جلالی فعالیت می‌کرد که علی لاریجانی رییس مجلس، محمدرضا باهنر و حجت‌الاسلام سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد نواب رییس مجلس در دوره نهم و بسیاری دیگر از چهره‌های موثر در این دوره در این حزب عضویت داشتند.

فراکسیون «رهروان ولایت» مجلس نهم در قیاس با فراکسیون «اصولگرایان» به ریاست غلامعلی حدادعادل و عضویت نمایندگان عضو پایداری، در عمده مسائل با رویکردی اعتدالی‌تر پیش می‌رفت و در مقاطعی چند اصلاح‌طلب انگشت‌شمار مجلس نهم نیز با این فراکسیون همکاری‌هایی داشتند. این در حالی بود که برخی اصلاح‌طلبان مجلس نهم هرگز به عضویت در این فراکسیون سیاسی در مجلس نهم درنیامده و از شرکت در جلسات آن خودداری کردند.

بهروز نعمتی و دیگر اعضای فراکسیون «رهروان ولایت»‌ مجلس نهم در آستانه انتخابات مجلس دهم نیز چندین مرتبه برای تشکیل حزب «رهروان ولایت» دورخیز کردند اما درنهایت علی لاریجانی خود و اکثر چهره‌های نزدیک به خود را در ائتلاف با جریان اصلاحات و اعتدال، و از طریق «لیست امید» راهی مجلس دهم کرد و موفق به فعالیت مستقل نشد؛ بماند که این جریان سیاسی پس از ورود به مجلس، با خروج ناگهانی از این ائتلاف سیاسی، نسبت به تشکیل فراکسیونی مستقل از فراکسیون امید، و با عنوان فراکسیون «مستقلین ولایی» دست زده و هم‌اکنون نیز این فراکسیون به ریاست کاظم جلالی و با حضور چهره‌هایی میانه‌رو همچون غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی نماینده رشت و بهروز نعمتی در مجلس فعالیت می‌کند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۲۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی

انتخابات فدراسیون ژیمناستیک قرار است با اساسنامه ارسالی به فدراسیون جهانی برگزار شود اما با این وجود باز هم ابهاماتی وجود دارد.

به گزارش تابناک ورزشی، انتخابات فدراسیون ژیمناستیک که حدود سه سال (۳۴ ماه) است که بدون رییس اداره شده و بلاتکلیف است، قرار است ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ و با همان کاندیداهای ثبت نام شده در دوره قبل انجام شود.

زهرا اینچه درگاهی، حبیب نوظهوری و عابد حقدادی کاندیداهای حاضر در این مجمع انتخاباتی خواهند بود.

ایسنا در مورد این انتخابات پر حرف و حدیث نوشته است؛ موضوع مهم در انتخابات این فدراسیون استفاده از اساسنامه‌ای است که در سال ۱۳۹۶ به تصویب فدراسیون جهانی رسیده است. در اساسنامه ترجمه شده توسط فدراسیون ژیمناستیک که ممهور به مهر مترجم رسمی قوه قضاییه است تفاوت‌هایی با اساسنامه مصوب فدراسیون های آماتوری ورزش کشور که به تصویت هیات دولت رسیده است، مشاهده می‌شود.

در اساسنامه به تصویب رسیده و ارسالی به فدراسیون جهانی، مدیران عامل باشگاه های شرکت کننده در بالاترین سطح مسابقات باشگاهی مردان کشور، مدیر عامل پنج باشگاه برتر بالاترین سطح مسابقات باشگاهی زنان کشور، نمایندگان فدراسیون ورزش دانش آموزی، دانشگاهی، کارگری و نیروهای مسلح بدون حق رای مجاز، رییس سازمان ورزش شهرداری اضافه شده است.

همچنین تعداد ورزشکاران به ۳ مرد و ۳ زن، تعداد مربیان و داوران به یک زن و یک مرد، افزایش پیدا کرده است. همچنین یک نفر از اتباع ایرانی حاضر در مجامع مدیریتی بین المللی ژیمناستیک به اعضاء مجمع اضافه شده و در پایان ۳ کارشناس خبره که به پیشنهاد هیات رییسه و تایید رییس مجمع انتخاب می شوند – که حداقل یکی از آنها باید از زنان باشد- به اعضاء مجمع اضافه شده است.

اینها بخشی از تفاوت‌های این دو اساسنامه است اما جدا از تفاوت هایی که در این دو اساسنامه وجود دارد شنیده شده تاکنون حتی برای انتخابات پیش رو طبق اساسنامه اختصاصی فدراسیون ژیمناستیک عمل نشده است.

به طور مثال طبق بند ۵ ماده ۱۶ این اساسنامه، تنها رؤسای هیأت‌های استانی حق رأی در مجمع فدراسیون را دارند اما برای ۷ سرپرست هیأت استانی که همگی به تازگی توسط مسئول و سرپرست فعلی فدراسیون منصوب شده‌اند دعوتنامه حضور در مجمع ارسال شده است.

همچنین برخی دیگر از هیات‌ها که حتی سرپرست هم ندارند در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

طبق تبصره ۴ ماده ۱۶ این اساسنامه، باشگاهای برتر حاضر در آخرین مسابقات لیگ کشور عضو مجمع هستند اما هیچ یک از این باشگاها که در سال ۱۴۰۲ در لیگ‌های هنری، ترامپولین، آکروژیم و لیگ ریتمیک ۱۴۰۱ به عنوان آخرین رویداد حضور داشته و حائز رتبه‌های برتر شده‌اند به مجمع دعوت نشده‌اند، اما باشگاه‌های حاضر در سال‌های ۱۴۰۰ (۱۲ رای) و بعضی باشگاه‌های فاقد مجوز و رتبه در مسابقات لیگ‌های کشور دعوت شده‌اند.

با این شرایط بنظر می‌رسد وزارت ورزش و معاون قهرمانی آن باید پیش از برگزاری مجمع به این مسائل رسیدگی کنند تا با شکایت احتمالی برخی کاندیداها، دوباره انتخابات فدراسیون ژیمناستیک لغو نشود.

دیگر خبرها

  • هیئت اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم انتخاب شد
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • آغاز تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات از ۲ روز دیگر
  • انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • فعالیت ۱۸ هزار نفر در برگزاری مرحله دوم انتخابات کرج
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی