Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-30@11:49:53 GMT

افشای اموال پرنفوذ ترین زن سیاسی+ سند

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۸۱۳۰۶

افشای اموال پرنفوذ ترین زن سیاسی+ سند

رکنا: در گزارشی کم سابقه اسناد مربوط به شرکت های سرمایه گذاری ملکه در نقاط مختلف جهان بویژه جزایر برمودا و کیمن را فاش کرد.آخرین اطلاعات بدست آمده از اموال پر نفوذ ترین زن سیاسی دنیا پارادایز نشان میدهد که 10 میلیون پوند از دارایی های وی در صندوق ساحلی سرمایه گذاری شده است.

مجموعه املاک سلطنتی لنکستر که برای ملکه درآمدزایی می‌کند، صندوقی در جزایر کیمن و برمودا داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
بخش کوچکی از این سرمایه از شرکتی سردرآورد که پشت شرکتهای برایتهاوس و ترشرز است، برایتهاوس به وام دادن غیرمسئولانه متهم است و ترشرز با ۱۷.۵ میلیون پوند بدهی مالیاتی ورشکست شد.
مجموعه املاک سلطنتی لنکستر می گوید که دارایی‌اش در شرکت هولدینگ برایتهاوس الآن ۳۲۰۸ پوند است و در تصمیم گیری در مورد سرمایه گذاری صندوق دخیل نبوده است.
کریس ادکوک، مدیر ارشد مالی این املاک که ۵۰۰ میلیون پوند ارزش دارد گفت: "استراتژی سرمایه‌گذاری ما بر توصیه ها و راهنمایی های مشاوران سرمایه گذاریمان و اختصاص مناسب منابع استوار است..."
او گفت: "در پی توصیه اکید مشاوران سرمایه‌گذاری ما، مجموعه املاک سلطنتی لنکستر تنها در صندوق‌های سهام اختصاصی بسیار معتبر سرمایه‌گذاری می‌کند."
سخنگوی مجموعه املاک سلطنتی لنکستر اضافه کرد: "ما سرمایه‌گذاری‌های زیادی داریم که معدودی از آنها با صندوق‌های فراساحلی است. همه سرمایه‌گذاری‌های ما مشروع و تحت حسابرسی است".
به گفته او "ملکه برای هر درآمدی که از مجموعه املاک بدست می‌آورد به طور داوطلبانه مالیات می پردازد."
شهرت مجموعه املاک سلطنتی
جزئیات فعالیت‌های مجموعه املاک سلطنتی لنکستر در پی افشای حدود ۱۳ میلیون و ۴۰۰ هزار سند از شرکت‌هایی از جمله اپل‌بی روشن شده که یکی از سرشناس‌ترین دفاتر حقوقی فراساحلی دنیا است.
صندوق‌های مورد بحث در سرزمین‌های ماوراءبحار بریتانیا مستقرند که در آنها مالیات بر شرکت‌ها تعلق نمی‌گیرد و در مرکز فعالیت‌های مالی فراساحلی قرار دارند.
اما مجموعه املاک سلطنتی لنکستر می‌گوید که نمی‌دانسته سرمایه‌گذاری در صندوق‌های فراساحلی از نظر مالیاتی نفع دارد و افزوده که استراتژی مالیاتی بخشی از سیاست سرمایه‌گذاری این مجموعه نیست.
اسناد پارادایز نشان می‌دهد که در سال ۲۰۰۴ مجموعه املاک سطلنتی لنکستر ۵ میلیون پوند در صندوق جوبیلی ابسلوت ریترن (صندوق بازدهی مطلق جوبیلی) در برمودا سرمایه‌گذاری کرده که این سرمایه‌گذاری در سال ۲۰۱۰ پایان یافته است.
مجموعه املاک سطلنتی لنکستر در سال ۲۰۰۵ با سرمایه گذاری ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار پوند در یک صندوق دیگر به نام دوور استریت کیمن موافقت کرد.
اسناد نشان می‌دهد که این صندوق در شرکت‌های تکنولوژی و دارویی سرمایه‌گذاری کرده است.
این سرمایه‌گذاری‌ها از جمله شامل منافعی در شرکت سهامی اختصاصی ویژن کپیتال در لندن می‌شده که تمام سهام برایتهاوس و ۷۵ درصد از سهام مالک خرده فروشی زنجیره‌ای ترشرز را خرید.
ترشرز با مالکیت جدید بدهی زیادی بالا آورد و به مدت دو سال مالیات نداد تا اینکه در سال ۲۰۰۹ ورشکست شد و حدود ۶ هزار کارمندش بیکار شدند.
بخش عمده سرمایه گذاری ویژن کپیتال در برایتهاوس بعدا از شرکتی در لوکزامبورگ سر درآورد و از میزان مالیاتی که در بریتانیا می‌پرداخت کاسته شد.
شرکت برایتهاوس عمدتا بصورت قسطی کالاهای الکتریکی و مبلمان Furniture به خانواده های کم درآمد می فروشد و ماه گذشته نهاد ناظر بر فعالیت‌های مالی در بریتانیا اعلام کرد که این شرکت به عنوان وام دهنده، مسئولانه عمل نکرده و برایتهاوس را مکلف کرد که ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار پوند بعنوان غرامت به ۲۴۹ هزار مشتری خود بپردازد.
مجموعه املاک سلطنتی لنکستر می گوید که سرمایه گذاری اش در صندوق مذکور در جزایر کیمن که قرار است تا سال ۲۰۱۹ یا ۲۰۲۰ ادامه یابد، معادل ۰.۳ درصد کل ارزش مجموعه است و منافعش در برایتهاوس فقط ۰.۰۰۰۶ درصد ثروتش است. مجموعه املاک لنکستر جزئیات منافعش در ترشرز را ارائه نکرده است.
در گزارش سال ۲۰۱۷ مجموعه املاک سلطنتی لنکستر آمده که "دائما هر گونه عمل یا کوتاهی‌ای که بتواند تأثیر منفی بر شهرت مجموعه املاک یا شهرت علیاحضرت ملکه داشته باشد را به دقت بررسی می‌کند".
مارگارت هاج، نماینده پارلمان بریتانیا از حزب کارگر و رئیس پیشین کمیته حسابرسی عمومی مجلس عوام گفت که او از دست مشاوران سرمایه‌گذاری ملکه "به شدت عصبانی" است چرا که آنها به حسن شهرت ملکه آسیب زده‌اند.
او گفت: "کاملا روشن است که وقتی شما با ثروت سلطنتی سر و کار دارید، در واقع باید از پاکیزه هم پاکیزه تر باشید و هرگز نباید به دنیای کثیف پولشویی، فرار Escape مالیاتی، پرهیز از مالیات و پول در آوردن از راه‌های نادرست حتی نزدیک شوید."
سوءاستفاده از ضعیفان
روش تجاری برایتهاوس از مدتها پیش زیر ذره‌بین بوده است.
در یک گزارش پارلمانی در سال ۲۰۱۵ اعلام شد که این شرکت تا ۹۴ درصد از مشتریانش بابت بدهیهایشان سود می گیرد. از هر پنج مشتری، قسط های یک نفر عقب افتاده و از هر ۱۰ معامله، یکی به مصادره اموال ختم می شود. در یک نمونه که نمایندگان مجلس عوام و مجلس لردها بررسی کردند، یک فریزر سامسونگ که در فروشگاه لوکس جان لوئیس ۶۴۴ پوند قیمت داشته، برای یک مشتری برایتهاوس در یک دوره پنج ساله ۱۷۱۶ پوند تمام شده است.
برایتهاوس اصرار دارد که وام دهنده مسئولی است که در ۳۰۰ شعبه اش به میلیونها مشتری خدمات می رساند که نمی توانند از مسیرهای عادی خرید کنند.
اما این شرکت در همان دوره ای که مجموعه املاک لنکستر در آن سرمایه گذاری کرد، مورد توجه افکار عمومی بود چون در نوامبر سال ۲۰۰۸ نشریه فایننشال تایمز از مدیر برایتهاوس خواست به این اتهام پاسخ دهد که مشغول "سوءاستفاده از ضعیفان" است

.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۱۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسن محمدی ادیب  گفت: با توجه به برنامه‌ریزی برای احیا و ساماندهی بنا‌های تاریخی استان با مشارکت بخش خصوصی و واگذاری از طریق صندوق توسعه و احیای بنا‌های تاریخی، فراخوان مزایده یکی دیگر از بنا‌های تاریخی اردبیل توسط این صندوق منتشر شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: واگذاری خانه تاریخی آصف اردبیل از طریق فراخوان مزایده سرمایه‌گذاری در مرمت، احیا، نگهداری و واگذاری حق بهره‌برداری از بنا‌های تاریخی منتشر شده از سوی صندوق توسعه و احیا انجام می‌شود و متقاضیان تا ۱۷ اردیبهشت ماه فرصت شرکت در این فراخوان را دارند.

او با اشاره به برنامه‌ریزی برای واگذاری سایر بنا‌های تاریخی استان، تاکید کرد: با توجه به اینکه واگذاری بنا‌های تاریخی به بخش خصوصی راه حلی مناسب برای مرمت و احیای این بنا‌ها است، در سال ۱۴۰۲ بهره‌برداری از ۴ بنای تاریخی استان به بخش خصوصی واگذار شد و امسال نیز سایر بنا‌ها به مرور در لیست واگذاری قرار می‌گیرند.

محمدی ادیب ادامه داد: علاقمندان و متقاضیان سرمایه‌گذاری در این بنای تاریخی می‌توانند برای شرکت در مزایده به سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد) مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد
  • خبر‌هایی از بزرگداشت هفته کارگر و عقیدتی سیاسی سپاه
  • ادعای اقدام علیه املاک دولت ایران؛ باکو قصد مصادره اموال کرده است؟
  • عقیدتی سیاسی سپاه به دنبال تعمیق معنویت در علم است
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • مخالفان اعتبازدایی از اسناد عادی از افشای اموالشان می‌ترسند