Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت آستان قدس رضوی با تاکید بر اینکه «اربعین» نمادی است تا عاشورا گم نشود، گفت: نجات انسان معاصر در اربعین و پیام آن است. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی شامگاه دوشنبه طی سخنانی در مسیر پیاده روی نجف- کربلا با اشاره به اینکه در فرهنگ دینی خود یک عاشورا و یک اربعین داریم، امامان و پیشگامان دینی بسیاری شهید شدند اما تنها یک اربعین در فرهنگ اسلامی داریم، اظهار داشت: اربعین نمادی است که عاشورا گم نشود؛ راه و مقصد ابی عبدالله گم نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در روز عاشورا بدن امام حسین(ع) و یارانش را با اسب ها و انواع اقسام آنچه که در اختیار داشتند خُرد کردند و سرهای مطهر را جدا کردند و خیمه ها را آتش زدند که نام و یاد و هدف عاشورا نباشد، تصریح کرد: اما عاشورا به جای اینکه پایان باشد، آغاز شد؛ به جای اینکه پایان عاشوراییان باشد، تولد عاشوراییان شد.

تولیت آستان قدس رضوی با تاکید بر اینکه حضرت زین العابدین(ع) زیارت اربعین را ترویج داد تا همواره عاشورا در لایه های زندگی باشد و هیچگاه از متن زندگی کنار نرود، افزود: در بقای عاشورا هدف مهمی است.

حجت الاسلام رئیسی با اشاره به اینکه پیامبرگرامی اسلام، امام علی(ع) و صدیقه طاهره(س) همواره بر عاشورا تاکید داشته اند،  افزود: امام رضا(ع) در سخنی می فرماید «ای پسر شبیب! اگر برای هرچه خواستی گریه کنی برای امام حسین اشک بریز».

وی با بیان اینکه امام سجاد(ع) قریب به ۴۰ سال برای عاشورا اشک ریختند، بر چرایی بقای عاشورا و اربعین تاکید کرد.

حجت الاسلام رئیسی با بیان اینکه اربعین نماد بقای عاشورا شده چون قرار است به نام عاشورا و کربلا یک تمدنی در عالم رقم بخورد، قرار است جهل زدایی و ظلم زدایی شود، تصریح کرد: جهل زدایی به این معنا که مردم قدرت تحلیل پیدا کنند و یزیدی و یزیدیان را تحمل نکنند، اهل اقامه صلاه و عدل گستری و امر به معروف و نهی از منکر باشند.

تولیت آستان قدس رضوی با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران، جامعه ما را به نام عاشورای حسینی بیدار کرد، این بیداری اسلامی منطقه نیز به برکت قیام امام حسین(ع) است، افزود: این اربعین و شور و شعور در کربلا وصف ناشدنی است، همه دلدادگی و عشق را نمی توان نشان داد؛ زوایای بسیار پنهان و عمیقی دارد و روز به روز این عمق بیشتر می شود.

حجت الاسلام رئیسی با اشاره به اینکه امروز رسانه های تحت سلطه استکبار بنا دارند اربعین را جلوه ندهد، ادامه داد: نجات انسان معاصر در اربعین و پیام آن است.

وی یادآور شد: اگر این جمعیت از کشورهای مختلف عالم به پیاده روی اربعین می آیند، می خواهند ببینند چه شور و شوقی است که به نام حسین برپا شده، این قدرت نرم انقلاب و اسلام است.

تولیت آستان قدس رضوی افزود: خون مطهر امام حسین(ع) می خواهد انسان معاصر را نجات دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۱۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام‌ یدالله صفری ظهر پنجشنبه در آیین گرامیداشت مقام معلم در مدرسه علمیه تخصصی ولی‌‍ عصر(عج) گرمی با تبیین ارزش و جایگاه معلم و استاد اظهار کرد: جایگاه معلم بسیار بزرگتر از یک شغل و منصب است چرا که انسانیت در گرو تربیت معلم است و معلمان میراث‌دار راه و روش انبیا و اولیای الهی می‌باشند.

وی خاطرنشان کرد: اگر امانتداری برجسته‌ترین اوصاف انسان و انسان گرانبهاترین امانت الهی است پس معلم بی‌نظیرترین امین و امانتدار می‌باشد چرا که وظیفه تربیت انسان را بر عهده دارد.

منتخب مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری به ایثار و اخلاص اساتید حوزه‌های علمیه اشاره کرد و گفت: اساتید خواهر حوزوی با ایثار و اخلاص خود در مسیر تربیت فرزندان این جامعه همواره در تلاش و کوشش هستند و اجر و پاداشی خاص در نزد خداوند متعال دارند.

حجت‌الاسلام‌ صفری تصریح کرد: حوزه‌های علمیه اعم از برادران و خواهران مهمترین نقش تربیتی را در جامعه ایفا می‌کنند به‌خصوص خواهران طلبه که با ایثار و فداکاری خود نهال مقدس خانواده را آبیاری کرده و به مرحله کمال می‌رسانند.

کد خبر 6095136

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • «معلم» پیام آور سعادت انسان‌ها است
  • باید هرکس، وظیفه خود را بداند و به آن عمل کند
  • شهدای کربلای ۵ و عاشورا مهمان مسجد مقدس جمکران
  • چهارمین پیش‌نشست دوازدهمین همایش فلسفۀ دین معاصر در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی
  • شهید مطهری الگوی تعلیم و تربیت است
  • شهید مطهری الگویی تعلیم و تربیت است
  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان