Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بازیگر سریال "معمای شاه" گفت: در حال حاضر باید برای تکمیل روند درمان 7 آمپول تزریق کنم که هر کدام از آنها 13 میلیون تومان قیمت دارند. در حال حاضر بدن من توان پاسخ به شیمی درمانی را نداشته و مغز استخوانم دیگر قادر به خون سازی نیست.

حسین محب اهری بازیگر عرصه تلویزیون و سینما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درخصوص مشکلات به وجود آمده برای وی در جریان درمان بیماری‌اش گفت: متاسفانه این روزها روند درمانم به کلی متوقف شده است زیرا برای درمان نیاز به تزریق دارویی را دارم که قیمت بسیار بالایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازیگر سریال "دردسرهای عظیم" از قصد خود برای انتشار نامه‌ای نسبت به مسئولین فرهنگی تاکید کرد: من بسیار غمگینم و می‌خواهم این تنهایی ام را در نامه‌ای منتشر کنم. در این شرایط سخت هیچکس به کمکم نیامده و انگار فراموش شده‌ام. هزینه‌های درمان سرطان شوخی بردار نیست و این مبالغ کاملاً از عهده من خارج است.

وی افزود: در حال حاضر باید برای تکمیل روند درمان 7 آمپول تزریق کنم که هر کدام از آنها 13 میلیون تومان قیمت دارند، من توان پاسخ به شیمی درمانی را نداشته و مغز استخوانم دیگر قادر به خون سازی نیست. پزشکان گفته اند که برای پیوند مغز استخوان آمادگی ندارم و تنها راه رسیدن به این آمادگی تزریق هفت آمپول سیزده میلیون تومانی است. آمپول‌هایی که بدن را از لحاظ قوا برای ادامه درمان آماده می‌کنند.

بازیگر سریال معمای شاه با گلایه از نهادهای خیریه و سازمان‌های بیماری خاص تصریح کرد: انتظار دارم با وجود این همه سازمان‌های خیرخواهانه و نهادهای خصوصی و دولتی در مورد بیماری‌های خاص، حمایتی برای تکمیل روند درمان من انجام پذیرد. متاسفانه هیچ خبری از این نهادها هم نیست و انگار این سازمان ‌ها تنها اسم هستند.

محب اهری با اشاره به بی اعتنایی مسئولین نسبت به وضعیت جسمانی خود خاطرنشان کرد: مسئولین فرهنگی کاملاً نسبت به این اتفاقات بی‌تفاوت عمل کرده‌اند. هیچکس طی این مدت به من سر نزده و حمایتی هم از من انجام نشده است. من سالها در وزارت ارشاد کار کرده ام و علاوه بر آن سابقه زیادی در بازیگری دارم و انتظار دارم در این شرایط مسئولین فرهنگی کمی به یاد من باشند. من تمام عمر خود را در بازیگری گذاشته‌ام و حالا که نوبت به کمک مسئولین فرهنگی است تنها مانده‌ام.

انتهای پیام/

 

 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۳۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند

محمد توحیدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که شناسایی کودکان مبتلا به اختلال اتیسم و ارجاع به مرکز توانبخشی و درمانی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ نسبت به۶ ماهه نخست آن رشد چهار برابری داشته است گفت: در نیمه نخست سال ۱۴۰۲، ۲۰ کودک مبتلا به اوتیسم و در نیمه دوم سال گذشته ۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم شناسایی شدند.

او افزود: در راستای اجرای دستورالعمل وزارتی و شیوه‌‎نامه پذیرش و ارائه خدمت به بیماران مبتلا به اختلال اوتیسم و همچنین اهمیت شناسایی به هنگام کودکان دارای طیف اوتیسم، فرایند شناسایی و غربالگری این بیماران طی جلسات متعددی با معاونت بهداشت، بهزیستی، آموزش و پرورش و مرکز توانبخشی و درمانی در سال گذشته بازبینی شد و آموزش پزشکان، بهورزان و مراقبان پایگاه‌های سلامت و مربیان مدارس سطح شهر به عنوان بخش مهمی از فرآیند شناسایی به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: با آموزش و حساس‌سازی افراد دخیل در شناسایی و غربالگری که با همکاری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت انجام شد، شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم انجام و مبتلایان به مرکز توانبخشی و درمانی ارجاع شدند.

توحیدی بیان کرد: در مرکز توانبخشی پس از انجام تست‌های تشخیصی و محرز شدن اختلال طیف اوتیسم توسط متخصص روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی، اقدامات آموزشی و درمانی موردنیاز برای کودک آغاز می‌شود.

او تصریح کرد: هزینه مداخلات درمانی برای کودکان مبتلا به اوتسیم بسیار زیاد است به گونه‌ای که در ماه بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال برای هر کودک هزینه باید انجام شود، اما خوشبختانه بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان این کودکان تا ۱۴ سالگی، در قالب بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان‌های بیمه‌گر و اداره بهزیستی به مرکز توانبخشی پرداخت و والدین هیچ گونه هزینه‌ای برای درمان فرزند خود برعهده ندارند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که تشخیص ابتلا به اوتیسم در کودکان پسر حدود چهار برابر کودکان دختر است تاکید کرد: تشخیص ابتلای به اوتیسم غالبا بعد از ۲ سالگی دقیق‌تر است ولی به دلیل مراجعات دیرهنگام والدین با توجه به عدم پذیرش آنان، متاسفانه تشخیص‌ها بعد از زمان طلایی مداخله یعنی بعد از سن پنج سالگی صورت می‌گیرد.

توحیدی با تأکید بر این که هر چه کودک مبتلا به اختلال اوتیسم در سنین پایین‌تر و تا کمتر از سه سالگی شناسایی شود اقدامات درمانی برای او مؤثرتر خواهد بود اظهار کرد: علاوه بر پزشکان، مراقبان سلامت و مربیان مدارس و والدین نیز در صورت مشاهده رفتار‌های غیرمعمول کودک خود نظیر رفتار‌های کلیشه‌ای و تکراری، عدم ارتباط چشمی مناسب، عدم واکنش به صدا زدن نام و انجام بازی‌های تکراری و متعاقب آن مراجعه زودهنگام به پایگاه‌های بهداشتی، نقش مهمی در شناسایی و شروع روند درمانی کودک مبتلا به اختلال اوتیسم دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تشدید روند کاهشی نرخ‌ها در بازار/ دلار بدون خریدار؛ سکه به ۴۰ میلیون تومان رسید
  • ماجرا‌های کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • ماجراهای کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود
  • بازار دلار سرد‌تر می‌شود؟
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • وزیر دفاع پاکستان: هیچ مانعی نباید روند تکمیل پروژه خط لوله گاز ایران و پاکستان را متوقف کند