Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته رییس سازمان میوه و تره‌بار شهرداری تهران، در بعضی از مناطق که اقشار کم درآمد زندگی می‌کنند، قیمت اقلام فروشی ۱۲تا ۱۵درصد از قیمت کل کم‌تر است و بیشتر به شکل فله‌ای عرضه می‌شود.

اقتصاد آنلاین - فائزه مومنی؛ عبدالحسین رحیمی در پاسخ به این سوال که نظام واگذاری غرفه ها به بهره برداران به چه نحوی است به اقتصادآنلاین گفت:  تمام‌ غرفه‌های سازمان میادین، 244 بازار ما از طریق برگزاری مزایده سراسری واگذار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تولید کنندگان، تامین کنندگان و توزیع کنندگانی که این اطلاعیه و فراخوان را می‌بینند در این مزایده شرکت می‌کنند. شورای اسلامی‌شهر برای هر کاربری و غرفه یک قیمت پایه مصوب کرده و شرکت‌کنندگان نمی‌توانند از آن پایین‌تر بروند.

رحیمی با اشاره به اینکه هر کسی بالاترین قیمت را بدهد، برنده غرفه می‌شود، اضافه کرد: قیمت پایه شورای شهر بالا نیست ولی نظام‌کاری و اجرایی مزایده به این صورت است که هر کس بالاترین قیمت را بدهد، غرفه را برنده می‌شود. سازمان میادین و شهرداری تهران در تعیین قیمت هیچ دخالتی ندارند.

او ادامه داد: بعد از تعیین قیمت در کمیسیون معاملات با حضور نماینده سازمان بازرسی کل کشور برنده را انتخاب می‌کنند و قرارداد می‌بندند. این قرارداد مبنایی بین ما و بهره بردار است. ما بر طبق آیین‌نامه نظارتی که مصوب شورای شهر است بر غرفه‌داران نظارت می‌کنیم.

رحیمی‌گفت اگر بهره‌برداران گرانفروشی یا کیفیت و برخورد نامناسب با مردم داشته باشد جریمه می‌شوند. این کار را بازرس‌ها، ناظرین و روسای بازار ما در محل انجام می‌دهند، در نتیجه با قاطعیت می‌توانم بگویم که گران‌ یا بی‌کیفیت فروشی در بازارهای زیر نظر ما اتفاق نمی‌فتد.

او با بیان  اینکه قیمت‌ها در همه بازارهای زیر نظر ما یکسان است، توضیح داد: بازارهایی که سر در آن‌ها آرم و اسم بازار میادین درج شده، زیر نظر ما هستند و مابقی متعلق به اصنافی مثل خرده‌فروشان میوه و دیگر افراد هستند که ارتباطی با ما ندارند. بارها پیگیر شده‌ایم تا نام بازار میوه و تره‌بار را انحصاری کنیم اما قانون تاکنون به ما این اجازه را نداده است.  

رحیمی‌با اشاره به 244بازار میوه‌تره‌بار که زیر نظر شهرداری تهران هستند، تاکید کرد: حدود 100غرفه فله یعنی «در هم» و مابقی دست چین هستند. دست‌چین‌ها بین ده تا دوازده و بعضی اقلام تا15 درصد افزایش قیمت دارند.

او ادامه داد: در بعضی از مناطق که اقشار کم درآمد زندگی می‌کنند، 12یا 15درصد از قیمت کل کم  و بیشتر میوه فله‌ای عرضه می‌کنیم. در بازارهای میوه و تره‌بار تعداد غرفه‌داران زیاد است، اگر یک غرفه‌دار میوه‌ای با کیفیت پایین عرضه کند، خریدار به سراغ غرفه دیگری می‌رود و همین موضوع باعث رقابت و عرضه با کیفیت همه غرفه‌ها می‌شود.

به گفته رییس سازمان میوه و تره‌بار شهرداری تهران، رییس بازار می‌تواند غرفه را ببندد و جریمه کند. اگر غرفه ای کیفیت محصولش پایین باشد یک نمره منفی می‌گیرد. هر نمره منفی یعنی 5درصد کاهش از اجاره ماهانه‌اش و در عین حال بازرسانی بر روی رییس بازار نیز نظارت دارند تا حقی از کسی ضایع نشود.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۵۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیر کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با اشاره به شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی، اکتشافی و بهره برداری راکد و غیر فعال در استان گفت: این محدوده ها از طریق مزایده عمومی به اشخاص دارای صلاحیت فنی و مالی لازم واگذار می شود.

عبدالحمید سرتیپی افزود: در راستای استمرار روان‌سازی فعالیتهای کسب‌وکار بخصوص توسعه اقتصادی معدنی استان، اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی در نیم سال اول امسال ۲۸۹ محدوده معدنی، اکتشافی و بهره برداری را که بنا به دلایلی راکد و یا غیر فعال شده بودند، شناسایی کرده و برای فعال سازی، این معادن را از طریق مزایده عمومی به اشخاص دارای صلاحیت فنی و مالی لازم واگذار خواهد کرد.

سرتیپی، با اشاره به اینکه ۷۶۰ محدوده معدنی و اکتشافی در سال گذشته به مزایده گذاشته شد، اظهارکرد: در راستای سیاستهای ابلاغی وزارت صمت و همچنین روان‌سازی و توسعه کسب ‌وکارهای استان علی الخصوص فعالیتهای اقتصاد معدنی استان، نخستین مزایده محدوده‌های معدنی استان در سالجاری از امروز آغاز شده و بر این اساس ۸۷ محدوده اکتشافی، ۱۱۳ محدوده اکتشافی دارای پروانه اکتشافی، ۷۴ معدن دارای پروانه بهره برداری، ۱۳ معدن دارای گواهی نامه کشف و دو محدوده دارای مجوز برداشت برای سرمایه گذاری جدید از طریق مزایده عمومی واگذار خواهد شد.

سرتیپی تصریح کرد: اشخاص حقیقی و حقوقی واجد شرایط برای شرکت در مزایده عمومی معادن استان باید در سامانه الکترونیکی دولت(ستاد) به نشانی www.setadiran.ir ثبت نام کنند.

وی اضافه کرد: متقاضیان مزایده می‌توانند از امروز شنبه ۸ اردیبهشت تا ساعت ۱۲:۰۰ روز چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه از طریق سامانه ستاد مدارک لازم برای حضور در این مزایده را اخذ و پس از تکمیل مدارک درخواستی مجدد نسبت به بارگذاری آنها در سامانه ستاد اقدام کرده و اصل ضمانت نامه بانکی یا اصل برگ واریزی نقدی حداکثر تا ساعت ۱۲:۰۰ روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت در قالب یک پاکت مهر و موم شده به دبیرخانه اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان تحویل دهند.

 

 

دیگر خبرها

  • قیمت انواع میوه یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی در میادین میوه و تره‌بار
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • ۲۸۹ محدوده معدنی استان آذربایجان غربی از طریق مزایده واگذار می‌شود
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • واگذاری ۲۸۹ محدوده معدنی در آذربایجان غربی
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان غربی
  • برگزاری با کیفیت کنکور مورد توجه دولت سیزدهم است
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید