Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم دوومیدانی نابینایان و کم‌بینایان اعزامی به بازیهای پاراآسیایی امارات، شرایط تیم جوانان را برای حضور در این بازیها بسیار مثبت ارزیابی کرد و گفت: سعی خواهیم کرد بهترین نتیجه را در امارات کسب کنیم.

علی اصغر هادی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، در ارزیابی از وضعیت ۱۲ورزشکار دوومیدانی کار (۲ورزشکار دختر و ۱۰ورزشکار پسر) اعزامی به بازیهای پاراآسیایی جوانان امارات اظهار کرد: به جز ۴ دوومیدانی کار که در مسابقات جهانی سوئیس حضور داشتند، بقیه ورزشکاران تجربه هیچ تورنمنت بین المللی را ندارند و برای اولین بار عازم رقابتهای آسیایی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته تمام ۱۲ورزشکار اعزامی به بازیهای پاراآسیایی در رده سنی زیر ۱۸ و ۲۰ سال، از بهترین دوومیدانی کاران کشور در رده سنی جوانان هستند و ما امید زیادی به این تیم برای کسب مدال در تمام مواد دوومیدانی داریم.

وی در پاسخ به این پرسش که در کدام ماده شانس مدال بیشتر است، خاطرنشان کرد: در دوها شانس زیادی برای کسب مدال نسبت به پرتابیها و پرش‌ها داریم. هر چند نسبت به حریفان آسیایی شناخت کافی نداریم و برای اولین بار در دوومیدانی نابینایان و کم‌بینایان در بازیهای پاراآسیایی شرکت می‌کنیم اما تیم اعزامی تیم خوبی است و مطمئنم با این تیم می‌توانیم بهترین نتیجه را در امارات کسب کنیم.

هادی زاده درباره برنامه آماده‌سازی تیم ملی دوومیدانی نابینایان و کم‌بینایان تا زمان اعزام به بازیهای پاراآسیایی گفت: در حال حاضر اردوی تیم ملی دوومیدانی نابینایان و کم‌بینایان جوانان به صورت غیرمتمرکز و تحت نظر مربیان تیم ملی پیگیری می‌شود. البته دو مرحله اردوی متمرکز برای تیم پیش‌بینی کردیم که اولین اردو از ۱۹ آبان صبح‌ها در مجموعه ورزشی شهید هرندی و بعدازظهرها در آفتاب انقلاب آغاز می‌شود و به مدت یک هفته ادامه دارد. دومین اردو نیز که وصل به اعزام است، از ۱۰ آذر شروع می‌شود و تا ۱۷ آذر قبل از اعزام تیم به بازیهای پاراآسیایی جوانان ادامه خواهد داشت.

سرمربی تیم ملی دوومیدانی نابینایان و کم‌بینایان خاطرنشان کرد: طی ۴ ماهی که این تیم در حال تمرین است، رکوردهای قابل توجهی را به ثبت رساندند و سعی کردیم بهترین ورزشکاران دوومیدانی کار را برای بازیهای پاراآسیایی انتخاب کنیم. به هر صورت سعی می‌کنیم همانند دوره قبل که تیم دوومیدانی معلولان موفق به کسب نایب قهرمانی در این بازیها شد، در این دوره نیز این نتیجه را با حضور تیم دوومیدانی نابینایان و کم‌بینایان تکرار کنیم.

وی در پایان افزود: با توجه به این که تیم دوومیدانی نابینایان و کم‌بینایان اولین حضور بین‌المللی خود را در امارات تجربه می‌کند، امیدوارم در اولین تجربه حضورمان در بازیهای پاراآسیایی به بهترین نتیجه ممکن دست پیدا کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۷۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی

مدیر روابط بین الملل فدراسیون دوومیدانی از ثبت تقویم مسابقات قهرمانی کشوری ایران در فدراسیون جهانی دوومیدانی خبر داد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی طهایی درباره ثبت مسابقات قهرمانی کشوری دوومیدانی ایران در تقویم فدراسیون جهانی اظهار داشت: برای کسب امتیاز باید تقویم سالیانه ایران را در فدراسیون جهانی ثبت می‌کردیم تا مسابقات ما رسمیت داشته باشد. سیستم تقویم جهانی به این صورت است که هر ورزشکاری یک امتیاز دارد و نتایج را معمولا براساس 5 مسابقه و بالاترین رتبه‌ای که در طول سال کسب کرده است، محاسبه می‌کنند. این امتیاز بر مبنای رنکینگی است که در مسابقه به دست می‌آورند و در آن مسابقه شرکت کرده‌اند.

حمایت کمیته ملی المپیک از دوومیدانی‌کاران

 

وی افزود: این رنکینگ‌ها به این صورت است که از بالاترین رده یعنی او W که شامل مسابقات قهرمانی جهان و المپیک است، آغاز می‌شود و 370 امتیاز دارد و بعد از آن مسابقات لیگ الماس و آسیایی و منطقه‌ای در رده های DF، GF و ABCDEF برگزار می شود.

مدیر روابط بین الملل عنوان کرد: مسابقات F، دارا 15 امتیاز است و قهرمانی کشورها در رده ب قرار می گیرد و 100 امتیاز دارد. این سیستم رده بندی به این صورت است که از اول ژانویه سال 2023 فدراسیون جهانی اعلام کرد اگر مسابقه ای در تقویم جهانی ثبت نشود به تبع آن هیچکدام از نتایج ورزشکاران را نمی تواند ثبت کنند و این نتایج در نظر گرفته نمی شوند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه 6 ورزشکار شانس کسب سهمیه المپیک دارند و مدت زمان محدودی تا المپیک در پیش داریم، این ورزشکاران مجبور بودند تا در مسابقات مختلف شرکت کنند و امتیاز خود را ارتقاء دهند. برای شخص مطیعی سرپرست فدراسیون و معتمدی دبیر کل فدراسیون این موضوع به دغدغه تبدیل شده بود که چرا  مسابقات قهرمانی کشور ایران 100 امتیاز  دارد و با شروع سال میلادی که زمان ثبت آن بود در تقویم جهانی ثبت نشده است اما با پیگیری‌های فدراسیون وقت و رایزنی با فدراسیون جهانی، مسابقات قهرمانی کشور زنان که در 27 و 28 خرداد و مردان که در 7 و 8 تیر برگزار می‌شود، در تقویم فدراسیون جهانی ثبت شد.

طهایی گفت: خدا را شکر این موضوع مورد تایید فدراسیون جهانی قرار گرفته‌ است تا بتوانیم در مدت زمان مقتضی مسابقات را برگزار کنیم و رکورد این رقابت ها را ثبت و امتیاز آن برای کسب سهمیه استفاده شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لیگ‌یک / تیم رجب‌زاده فقط به دنبال لیگ برتر
  • «باران کوثری» سه داستان کوتاه را برای نابینایان روایت کرد
  • علت قیمت‌گذاری 30 میلیاردی آقایی‌‎پور در استقلال خوزستان
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی 
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی
  • نگاهی آماری به بازی‌های استقلال و ذوب آهن؛ نکونام به دنبال اولین پیروزی
  • ذوب‌آهن به‌دنبال بهبود آمار تقابل با استقلال
  • ۱۰ مدال برای مازندران در مسابقات شنای کم بینایان و نابینایان کشور
  • درخشش شناگران روشندل ساروی در مسابقات قهرمانی کشور
  • اردوی تیم دوومیدانی نابینایان و کم‌بینایان با حضور ۶ ورزشکار