Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - پرستار کوهنور ایرانی قله 6475 متری مراپیک را در رشته های کوه های هیمالیا در کشور نپال فتح کرد.

به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، مصطفی احمدی، پرستار 35 ساله بخش آی سی یو بیمارستان بقیه الله تهران و عضو باشگاه کوهنوری سها به همراه یک تیم 9 نفره پس از دو هفته از شروع صعود توانست، پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران را بر فراز قله مراپیک در هیمالیا برافراشته کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


احمدی روز سه شنبه به خبرنگار سلامت ایرنا گفت: برای صعود به این قله که دومین برنامه برون مرزی ام بود، از حدود 6 ماه پیش تمرینات فشرده و منسجم شامل تمرینات هوازی و تخصصی کوهنوردی رو انجام دادم و پس از اخذ مجوز از شورای برون مرزی فدراسیون کوهنوردی در قالب یک تیم 9 نفره از کوهنوردان تهران و کرمان به سرپرستی حسن امینی آذر و اسماعیل اسماعیل زاده توانستیم قله مراپیک را در کشور نپال فتح کنیم.
وی افزود: به عنوان یک پرستار که در بخش مراقبت های ویژه مشغول خدمت هستم، معتقدم ورزش می تواند نقش مهمی در ارتقای روحیه و کیفیت فعالیت های شغلی به خصوص در مشاغلی مانند پرستاری که با استرس مواجه است داشته باشد، بنابراین با وجود مشغله های کاری فعالیت های ورزشی را رها نکرده ام ودر کنار شغل پرستاری فعالیت در رشته کشتی و کوهنوردی را که در سال های نوجوانی و 15 سالگی شروع کرده ام، ادامه می دهم.
این پرستار کوهنورد گفت: پیش از این در 8 کوهنوردی داخلی به اکثر قله های بلند ایران مانند دماوند،علم کوه، سبلان، اشترانکوه ، آزادکوه، بینالود،خلنو، توچال ،شیرکوه، الوند،بل، صعودهای زمستانه و تابستانه داشتم و در اولین برنامه برون مرزی در فروردین سال 96 توانستم به بیس کمپ اورست و قله آیلندپیک به ارتفاع 6189 متر صعود کنم.
احمدی افزود: صعود به قله مراپیک در هیمالیا دومین برنامه صعود برون مرزی بنده بود که با موفقیت انجام شد و امیدوارم با ادامه فعالیت در رشته کوهنوردی در آینده بتوانم به ارتفاعات بلندتری در جهان صعود کنم و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را بر فراز بلندترین ارتفات جهان به احتزار درآورم.
خبرنگار: افشین شاعری ** انتشار: علی حبیبی
اجتمام(4)*3063 ** 1569
*آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۸۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 

محمد رضا نجفی منش عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفت وگو با خبرنگار قدس درباره علت بروز ناترازی بنزین گفت: یکی از معضلات فعلی کشور استفاده بالا از بنزین در کشور و بروز ناترازی بنزین است. در حالی که الان در دنیا همه به سمت سوخت های پاک و متنوع کردن سبد سخت مثل خودروهای برقی رفته اند، در کشور ما این شرایط هنوز ایجاد نشده است.

این عضو اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: البته برای متنوع کردن سبد سوخت و تشویق شدن مردم برای رفتن به سمت خودرهای برقی و هیبریدی، دولت ها باید سوبسید های اساسی به مردم بدهند تا به سمت استفاده از این خودروهای پاک و سبز مثل خودروهای برقی حرکت کنند.

نجفی منش افزود: وارد کردن خودروهای هیبریدی به چرخه مصرف سوخت از جمله بنزین را پایین می آورد. در نهایت هم باید خودروهای فرسوده را از رده خارج کنیم، مسئله ای که در کشور ما اصلا جدی گرفته نشده و خودروهای فرسوده همچنان در کشور در حال تردد هستند.

این عضو هیات نمایندگان تهران گفت: در حال حاضر 29 میلیون خودرو در حال تردد در کشور داریم که بخش زیادی از این خودروهای در حال تردد عمر بیش از 15 سال دارند که مصرف بنزین را بالا می برند، باید اقدامی شود تا این خودروهای فرسوده از رده خارج شوند.

نجفی منش افزود: استفاده از تنوع در سبد سوخت بهترین روش برای کاهش مصرف بنزین است. سوخت های متنوع باید برای تردد استفاده شوند تا فشار به بنزین آورده نشود.

نجفی منش ادامه داد: یکی از عمده ترین علت مصرف بالای بنزین در کشور قاچاق بنزین است. دلیل این قاچاق این است که بنزین در کشورهای همسایه مثل افغانستان، پاکستان و .... با قیمت بنزین در کشور ما تفاوت خیلی بالایی دارد، بنزین در کشور ما نهایتا 3 هزار تومان ولی در ترکیه 2 دلار یعنی 100 هزار تومان است.

وی در ادامه بیان کرد: در این شرایط هر کس یک پیت بنزین هم دستش بگیرد و به کشورهای خارجی برود به میزان زیادی سود کرده است. در ابتدا برای اینکه کاهش مصرف داشته باشیم باید جلوی قاچاق گرفته شود.

این عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: راه کار جلوگیری از قاچاق بنزین هم این است که قیمت آن اصلاح شود. تا زمانی که بنزین به این قیمت مفت در اختیار مردم قرار داده شود قطعا قاچاق انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • صعود فرهنگیان ۸ استان جنوبی کشور به کوه بل اقلید
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • بهره برداری از دومین باشگاه کوهنوردی در زرند
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • صعود نفس‌گیر یوزهای ایرانی به فینال
  • صعود دانش‌آموزان والیبالیست ایران به جمع چهار تیم برتر جهان
  • بازگشت مرزبانان ایرانی از افغانستان
  • ماجرای بازداشت مرزبانان ایرانی توسط طالبان چه بود؟
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • کشف جسد دست و پابسته زن ثروتمند در کمد | خدمتکار خانه دستگیر شد