Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به افزایش تعهدات بیمه تکمیلی فرهنگیان در برخی موارد گفت: فرهنگیان می‌توانند تا ۱۵ آذر ماه با مراجعه به ادارات و مناطق محل خدمت به عضویت در پوشش بیمه تکمیلی اقدام کنند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، گودرز کریمی‌فر از اجرای قرارداد بیمه تکمیلی فرهنگیان به روش صندوق درمان تکمیلی از ابتدای خرداد ماه سال ۹۵ تا پایان شهریور ماه سال جاری سخن گفت و افزود: طی این دوره یک ساله بیش از ۷ میلیون پرونده و سند پزشکی دریافتی، رسیدگی و هزینه‌های درمانی بیمه شدگان پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: بر اساس اسناد و مدارک موجود به طور متوسط روزانه بیش از ۱۴ میلیارد ریال خسارت به حساب بیمه شدگان واریز می‌شود و هزینه‌های بیمه شدگان تا سه ماه بعد از پایان قرارداد قابل پرداخت است. رقم قطعی هزینه‌های ۱۲ ماهه قرارداد سال ۹۶ - ۹۵ طی دو ماه آینده مشخص خواهد شد.
مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: از مجموع هزینه‌های پرداختی ۵۷ درصد مربوط به هزینه‌های سرپایی و ۴۳ درصد مربوط به هزینه‌های بستری است.
* انعقاد قرارداد جدید بیمه تکمیلی فرهنگیان با آتیه سازان حافظ
کریمی فر با اشاره به تمدید قرارداد بیمه تکمیلی فرهنگیان با شرکت بیمه آتیه سازان حافظ از ابتدای آبان ماه سال جاری تا پایان مهر ۹۷ نرخ سرانه ماهانه برای هر نفر از کارکنان رسمی، پیمانی و افراد تحت تکفل را مبلغ ۵۴۰ هزار ریال اعلام و ادامه داد: ۲۷۰ هزار ریال این رقم توسط کارکنان و مبلغ ۲۷۰ هزار ریال دیگر آن از محل اعتبارات رفاهی وزارتخانه تأمین و هر ماه به حساب بیمه شدگان واریز خواهد شد.
وی نرخ سرانه ماهانه برای هر نفر از کارکنان قراردادی و افراد خانواده آن‌ها را مبلغ ۵۴۰ هزار ریال دانست و اظهار داشت: در راستای حمایت از همکاران فرهنگی قراردادی، در سال جاری بدون افزایش حق بیمه همچون سال گذشته اقدام خواهد شد و مبلغ ۳۷۰ هزار ریال توسط این افراد و ۱۷۰ هزار ریال دیگر از محل اعتبارات رفاهی وزارت آموزش‌وپرورش تامین و هر ماه به حساب بیمه شدگان واریز خواهد شد.
* افزایش تعهدات بیماری‌های صعب العلاج و پرهزینه
مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش افزود: تعهدات این قرارداد در قیاس با سال گذشته در مواردی نظیر بیماری‌های صعب‌العلاج و پر هزینه، زایمان، عینک و لیزیک افزایش یافته است.
کریمی فر تعهدات جراحی‌های تخصصی، درمان طبی و سایر اعمال جراحی و تمام هزینه‌های پاراکلینیکی و سرپایی را بدون سقف اعلام و بر اساس تعرفه‌های مصوب کشور دانست. همچنین هزینه‌های مرتبط با درمان نازایی و ناباروری اولیه، ویزیت پزشکان، فرانشیز دارو در تعهد بیمه همگانی و ملزومات دارویی، هزینه تهیه اعضای طبیعی پیوندی با تایید انجمن‌های مربوطه بدون سقف است.
مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، هزینه تمام تعهدات پس از کسر فرانشیز به استثنای هزینه‌های بیماران خاص و صعب العلاج را قابل پرداخت دانست و یادآور شد: هزینه درمان این بیماران اعم از بیمارستانی و دارو بدون در نظر گرفتن هیچ گونه فرانشیز قابل پرداخت است و هزینه داروهای این بیماران نیز به طور کامل پرداخت می‌شود.
* انعقاد قرارداد ۹ هزار مرکز درمانی با آتیه سازان حافظ
وی در ادامه با اشاره به انعقاد قرارداد همکاری با بیش از ۹ هزار مرکز درمانی و بیمارستانی طرف قرارداد با شرکت آتیه سازان حافظ ازتمام فرهنگیان بیمه شده خواست برای انجام امور درمانی به مراکز مربوطه مراجعه و با پرداخت کمترین هزینه خدمات مورد نیاز را دریافت کنند.
کریمی فر از مراجعه کنندگان بیمه شده به مراکز درمانی غیر طرف قرارداد با شرکت آتیه سازان حافظ خواست پس از تحویل مدارک به نمایندگی‌های مستقر در تمام ادارات و مناطق آموزش و پرورش نسبت به دریافت هزینه‌های خود اقدام کنند.
وی گفت: فرهنگیان می‌توانند تا ۱۵ آذر ماه سال جاری با مراجعه به ادارات و مناطق محل خدمت خود نسبت به عضویت در پوشش بیمه تکمیلی اقدام کنند.
کریمی فر همچنین در خصوص انصراف بیمه شدگان از پوشش بیمه درمان اظهار داشت: افراد متقاضی انصراف باید تا تاریخ ۳۰ آبان ۱۳۹۶ برای تکمیل فرم انصراف به ادارات رفاه محل خدمت خود مراجعه و نسبت به انصراف از بیمه اقدام کنند در غیر این صورت انصراف این افراد پذیرفته نشده و حق بیمه تکمیلی از حقوق آن‌ها کسر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۲۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار کارگر ساختمانی در کردستان بیمه ندارند

رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان گفت: ۲۵ هزار کارگر ساختمانی در کردستان فاقد بیمه و چهار سال است که جهت برخورداری ازاین مزایا ثبت‌نام کرده و در صف انتظار هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، شاکر ابراهیمی پیش‌ازظهر امروز در مراسم جهانی روز کارگر که در مجتمع فجر این شهر برگزار شد، "معیشت و امنیت کاری" را دو دغدغه جامعه کارگری کردستان ذکر کرد و اظهار داشت: امیدواریم مسئولان زمینه بهبود وضعیت معیشتی کارگران کردستانی را فراهم کنند.

وی از کارگران به عنوان سرمایه کشور نام برد و گفت: انتظار می‌رود مسئولان نیز در راستای بهبود وضعیت معیشت جامعه کارگری اقدامات لازم را انجام دهند.

رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب آنقدر برای جامعه کارگر ارزش قائل است که از کارگر به عنوان نیرو و سرمایه ملی کشور نام می‌برد، تصریح کرد: انعقاد قراردادهای موقت و دستمزد پایین و نابرابر، شایسته کشورمان نیست، امیدواریم مسئولان برای زندگی بهتر این قشر زحمت‌کش قدم بردارند.

وی افزایش تعداد بیمه‌شدگان جامعه کارگری و کارگاه‌های آموزشی و تولیدی در استان را مایه خرسندی دانست و بیان کرد: مسئولان در راستای احیای واحدهای کارگری و ایجاد اشتغال همت کنند.

مزد کارگران بر اساس قانون کار افزایش یابد

ابراهیمی خطاب به معاون وزیر کار؛ به گله‌مندی جامعه کارگری اشاره کرد و افزود: انتظار می‌رفت مزد کارگران بر اساس ماده 41 قانون کار افزایش یابد، زمانی که دستمزدمان افزایش یافت دلار 43 هزار تومان بود اکنون نرخ آن کلی افزایش یافته است.

وی با ابراز گله‌مندی از اینکه درآمد و مزد کارگران زیر خط فقر است، عنوان کرد: زندگی پادشاهی نمی‌خواهیم! همان سبد معیشت کافی است.

درمان مستقیم؛ مطالبه کارگران از دانشگاه علوم‌پزشکی کردستان

رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان  درمان مستقیم به منظور کاهش هزینه‌های درمان را یکی از مطالبات جامعه کارگری کردستان ذکر کرد و تاکید داشت: نمی‌توانیم برای درمان به بخش خصوصی مراجعه کنیم چراکه وضعیت کنونی اقتصادی چنین شرایطی را برایمان فراهم نمی‌کند بنابراین از دانشگاه علوم پزشکی کردستان انتظار می‌رود که درمان مستقیم وبهره‌مندی از خدمات پزشکی را برای این قشر فراهم کند.

وی با بیان اینکه اکثر کردستانی‌ها یارانه‌بگیر و درآمد زندگی‌شان پایین است، اظهار کرد: تقویت ورزش کارگری از دیگر مطالبات ماست که امیدواریم مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

شاکری با اشاره به اینکه 21 هزار نفر کردستانی بیمه شده کارگران ساختمانی هستند، اذعان داشت: 25 هزار نفر کارگر دیگر در استان جهت برخورداری از مزایای بیمه تامین اجتماعی ثبت‌نام کرده و از سه چهار سال گذشته چشم‌انتظار و در صف انتظار هستند، امیدواریم رفع این مشکل به عنوان دستاورد سفر معاون وزیر کار تقدیم جامعه کارگری شود.

رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان افزود: مشکل دیگر جامعه کارگری این است که اگر کارگری بخواهد به قصد سفر یا حتی کار کردن به کشور عراق برود، به محض مهر کردن پاسپورتشان، بیمه آنان قطع می‌شود که امیدواریم این مشکل برطرف و آنان نیز بتوانند از این مزایای سفر برخوردار شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!
  • ۲۵ هزار کارگر ساختمانی در کردستان بیمه ندارند
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه در پیچ و خم شورای شهر
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث