Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@21:59:34 GMT

بررسی پرونده خشک شدن چهار درخت در باشگاه اقدسیه

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۹۳۴۷۲

بررسی پرونده خشک شدن چهار درخت در باشگاه اقدسیه

اعضای شورای شهر تهران بررسی رأی بدوی کمیسیون باغات در خصوص خشک شدن چهار اصله درخت در باشگاهی در اقدسیه را در دستور کار قرار داد.

به گزارش ایسنا، صبح امروز موضوع رسیدگی به پرونده‌های اعتراضی به رأی کمیسیون ماده 7 باغات در دستور کار قرار گرفت و محمد سالاری در ابتدا با بیان اینکه در بررسی رأی بدوی کمیسیون باغات باید سرعت کارمان را افزایش دهیم، گفت: 100 پرونده باغات از شورای قبلی باقیمانده است و باید روند بررسی پرونده کمیسیون باغات را تسریع ببخشیم چرا که موضوع عمده این پرونده‌ها بزرگ نیست و برخی از پرونده‌ها قفل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تشریح رأی بدوی کمیسیون باغات که برای بررسی به صحن شورای شهر آورده شده بود، گفت: بر اساس پرونده مذکور ملک حدود 10 هزار متر است که در محله اقدسیه قرار دارد که کاربری ورزشی داشته و بر طرح تفضیلی نیز این کاربری‌اش تثبیت شده و در حال حاضر نیز در این زمین باشگاه ورزشی قرار دارد که قصد گسترش آن را دارند.

سالاری با بیان اینکه 137 اصله درخت در این زمین وجود داشته که حالا یکی از این درخت‌ها قطع و سه درخت دیگر خشک شده‌ است، گفت: در مجموع از 137 درخت این قطعه زمین، چهار درخت از بین رفته‌اند و در کمیسیون ماده 7 نیز در شورای شهر چهارم نماینده شورا یعنی آقای تندگویان رأی بر باغ بودن این زمین را اعلام کرده اما باید بگویم که این زمین شرایط باغ را ندارد و نباید اعمال ماده 4 شود و این در حالیست که برای از بین رفتن چهار اصله درخت جریمه سه برابری یعنی جریمه حدود 11 میلیون تومان و کاشت دو برابری درختان لحاظ شده است.

به گزارش ایسنا، در ادامه افشین حبیب زاده با بیان اینکه این ملک در سال 82 درخواست مجوز ساخت خود را به شهرداری ارائه کرده اما متاسفانه استعلام فضای سبز انجام نگرفته است، خطاب به هیات رئیسه گفت: این مشکل جدی است که جواز ساخت صادر می‌شود اما اصراری بر استعلام فضای سبز نیست که بعد از آن مشکلات برای کمیسیون ماده 7 ایجاد می‌شود که باید این مسئله ساماندهی شود.

وی افزود: نماینده شورا یعنی تندگویان در دوره قبل در کمیسیون ماده 7 اعلام کرده که این زمین باغ است و حالا اعضای جدید می‌گویند که این زمین باغ نیست. حالا ما باید چه کنیم؟

به گزارش ایسنا، زهرا نژادبهرام نیز در واکنش به سخنان حبیب زاده، گفت: ما چون باغ را دوست داریم نمی‌توانیم بگوییم اینجا باغ است بلکه باید به شرح پرونده و موقعیت ملک دقت کنیم.

به گزارش ایسنا، در ادامه زهرا صدراعظم نوری نیز با بیان اینکه بررسی اسناد نشان داده است که این زمین از سوی سازمان پارک‌ها نیز به عنوان باغ شناخته شده، گفت: بهتر است بررسی‌های دقیق‌تری در خصوص پرونده انجام شود.

به گزارش ایسنا، نهایتا به دلیل ابهاماتی که این پرونده داشت پرونده برای بررسی بیشتر به کمیسیون‌های مربوطه برگشت داده شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۳۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟

به گزارش قدس آنلاین، آمار مربوط به سهم تسهیلات پرداختی به مردم برای ساخت مسکن در نهضت ملی مسکن تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ منتشر شده است که نشان از انحراف بالای شبکه بانکی در ضعف نظارت و رگولاتوری بانک مرکزی دارد. تازه‌ترین آمار از عملکرد نظام بانکی در طرح نهضت ملی مسکن نشان می‌دهد؛ همچنان ۱۸ بانک تا ۳۱ فروردین سال جاری یک ریال هم به این طرح تسهیلات پرداخت نکرده‌اند. 

یکی از جنبه‌های کلیدی افزایش تولید مسکن، در دسترس بودن تسهیلات بانکی برای تأمین مالی پروژه‌های ساخت مسکن است. با حل شدن معضل تسهیلات بانکی و اعطای تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن؛ نخست، برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید مسکن حرکت و دوم، برای رفع مهم‌ترین دغدغه مردم یعنی دسترسی به مسکن اقدام خواهیم کرد. از همه مهم‌تر اینکه در شرایط رکودی فعلی اقتصاد کشور، از محل ساخت مسکن به عنوان موتور محرکه رشد اقتصادی کشور، بیش از ۱۳۰ رشته فعالیت مرتبط با ساخت مسکن نیز به رونق خواهند رسید.

در خصوص ضرورت پرداخت تسهیلات بانکی به بخش مردمی اقتصاد برای ساخت مسکن و اصلاح رگولاتوری بانک مرکزی، در این زمینه با دو تن از نمایندگان مجلس آقایان آرا شاوردیان؛ عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و محمدحسن آصفری؛ نماینده مردم اراک در مجلس به گفت‌وگو پرداختیم که در ادامه خواهید خواند.

بانک‌ها تسهیلات را به‌جای مردم به زیرمجموعه‌های خود دادند 
آرا شاوردیان، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با قدس در مورد واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: در دو سه سال گذشته  تسهیلاتی که باید بانک‌ها در اختیار مردم و انبوه‌سازان برای ساخت مسکن قرار می‌دادند، نداده‌اند و بیشترین تخلف در بخش بانک‌های خصوصی بوده که موجب شده است سهم اعطای تسهیلات ساخت مسکن به مردم بسیار پایین باشد. بانک دولتی مسکن تنها بانکی بوده که خوب عمل کرده و حدود ۲۰درصد به تعهداتش در حوزه واگذاری تسهیلات ساخت مسکن عمل کرده است. بانک‌های دیگر به‌جز اینکه دلالی و در حوزه‌های مختلف  سرمایه‌گذاری کردند و یا به کارکنان و زیرمجموعه‌های خود وام دادند، کار دیگری انجام ندادند. 

این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امیدوارم امسال بانک‌ها به این تکالیف عمل کنند تا موانع سرراه مردم برای ساخت مسکن رفع شود. بر اساس مصوباتی که در مجلس، کمیسیون عمران و توافقات وزارتخانه‌های راه‌وشهرسازی و اقتصاد اتفاق افتاد قرار بود بانک‌ها این تسهیلات را به‌جای اینکه در حوزه‌های دیگر ببرند باید برای ساخت مسکن در اختیار مردم و انبوه‌سازان قرار می‌دادند که از این قانون تخطی کردند.

شاوردیان با اشاره به ضرورت عرضه زمین بیشتر به مردم توسط وزارت راه‌وشهرسازی گفت: قرار بود دستگاه‌های دولتی زمین‌های مازاد خود را در اختیار وزارت راه‌وشهرسازی قرار دهند تا این وزارتخانه زمین مورد نیاز را در اختیار مردم قرار دهد که این مأموریت قانونی هم در حد مطلوب اتفاق نیفتاده است.

این عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: اگر می‌خواهیم امسال که سال جهش تولید و مشارکت مردم است در تولید مسکن شاهد جهش باشیم باید مجلس و کمیسیون عمران نظارت بر اجرای این قانون را بیشتر کنند و همه دستگاه‌های اجرایی  نیز زمینه را فراهم کنند تا زمین مورد نیاز در اختیار مردم قرار گیرد و موانع در این زمینه برداشته شود.

تخلف نظام بانکی در غیاب ناظر
محمدحسن آصفری، نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی هم در گفت‌وگو با قدس در مورد دادن زمین و تسهیلات به مردم برای مشارکت در بحث ساخت مسکن گفت: این اتفاقی که در انبوه‌سازی در حوزه مسکن اتفاق می‌افتد هم هزینه‌های مسکن را بالا برده و هم موجب کُند شدن ساخت پروژه‌های مسکن ملی شده است.

این عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس با اشاره به ضرورت عرضه زمین به مردم توسط دولت در کنار تسهیل پرداخت تسهیلات بانکی به مردم توسط شبکه بانکی اظهار کرد: با توجه به مصوبه مجلس در بحث زمین رایگان و تسهیلات مسکن باید بانک‌ها به دولت کمک کنند تا پروژه مسکن ملی اجرایی شود. در برخی استان‌ها این پروژه پیشرفتی نداشته است و بانک‌ها به تکالیفشان عمل نکرده‌اند. مجلس باید به وظایف نظارتی‌اش عمل کند تا هم زمین به صورت رایگان در شهرها و روستاها در اختیار مردم قرار گیرد و هم بانک‌ها تسهیلات لازم را بپردازند.

آصفری بیان کرد: باید مشخص شود نقدینگی که امروز در اختیار بانک‌هاست کجا هزینه و صرف چه کارهای می‌شود، این نقدینگی باید در حوزه مسکن، تولید و درمان هزینه شود ولی متأسفانه به دلیل ضعف دستگاه‌های نظارتی این پول در عرصه سوداگری هزینه می‌شود.

این عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها خاطرنشان کرد: نظارت جدی بر وظایف دستگاه‌های متولی اجرای نهضت ملی مسکن باید از سوی مجلس و نهادهای نظارتی انجام شود. دولت باید موانع سرراه مشارکت مردم را بردارد که آن‌ها بدون دغدغه در حوزه مسکن ورود کنند.

گفتنی است افزایش دسترسی به تسهیلات بانکی برای ساخت مسکن می‌تواند به تحریک رشد اقتصادی، ایجاد شغل و بهبود شرایط کلی زندگی برای جمعیت کمک کند. علاوه بر این، بخش مسکن این ظرفیت را دارد که به عنوان موتور محرک رشد اقتصادی در ایران عمل کند. با افزایش عرضه زمین و اعطای تسهیلات ساخت مسکن، دولت نه‌تنها می‌تواند کمبود مسکن را برطرف کند، بلکه موجب رشد صنعت ساختمان و بخش‌های مرتبط با آن می‌شود.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • اجرای حکم پلمب چهار واحد صنفی متخلف در یزد
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • اوزونیدیس: نتایج چهار بازی اخیر شایسته ما نیست
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت