Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@22:32:30 GMT

پیش بینی رشد کامودیتی ها در سال آینده میلادی

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۹۵۹۲۶

طبق پیش بینی موسسات خدمات مالی و بانک جهانی، قیمت فلزات و کامودیتی ها در سال ۲۰۱۸ میلادی روند صعودی خواهد داشت.
به گزارش بورس کالای ایران، محمد نوربخش، کارشناس بازار سرمایه، در خصوص پیش بینی قیمت کامودیتی ها و روند آتی بازارهای جهانی سخن گفت و اظهار داشت: آنچه به عنوان پیش بینی از سوی موسسات خدمات مالی و بانک جهانی منتشر شده است حاکی از این است که روند معاملات کامودیتی ها در سال ۲۰۱۸ میلادی صعودی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در این خصوص ادامه داد: روند مثبت اقتصاد چین نشان دهنده این است که بازار کالاهای اساسی در سال آینده میلادی با وضعیت مناسبی همراه خواهد بود.
نوربخش در خصوص معاملات سنگ آهن در بازارهای جهانی اظهار داشت: تنها بازار سنگ آهن است که روند پیش بینی شده منفی دارد و به نظر می رسد سال آینده میلادی نسبت به سایر بازارها روند ضعیف تری داشته باشد.
وی در ادامه تأکید کرد: رئیس کل بانک مرکزی چین در سخنرانی اخیر خود نسبت به آینده اقتصادی چین ابراز نگرانی کرد اما با این حال به نظر می رسد روند حرکتی ساخت و ساز در این کشور و همچنین رشد اقتصادی مطلوب باشد.
این کارشناس بازار سرمایه در ادامه به پیچیدگی اوضاع سیاسی در خاورمیانه اشاره داشت و این اوضاع را بهانه ای برای نوسان در بازارها در روزهای آتی برشمرد.
نوربخش در ادامه به قیمت نفت در روزهای اخیر اشاره داشته و خاطرنشان کرد: طبق پیش بینی های گلدمن ساکس قیمت مس در سال آینده در میانگین ۷ هزار دلار در هر تن معامله می شود اما قیمت نفت که در سال جاری در محدوده ۵۳ دلار در چرخش بوده است سال آینده محدوده گردشی ۵۶ دلار را به ثبت می رساند.
وی گفت: به نظر می رسد عرضه اولیه سهام شرکت آرامکو موجب شود که عربستان طی تدابیر خاص، قیمت نفت را افزایش دهد تا از این طریق بتواند سود بیشتری را کسب کند. اما بازار روی نیز با روند صعودی همراه خواهد بود با این که این روند صعودی شارپ نیست اما باز هم افزایش قیمت را تجربه خواهد کرد. در مقابل قیمت محصولات پتروشیمی در ابتدای سال ۲۰۱۸ میلادی صعودی خواهد بود در حالی که با اتمام فصل کشاورزی، متانول نیز روند صعودی خواهد داشت.
نوربخش با اشاره به تأثیرگذاری قیمت کامودیتی ها در بازار سرمایه اذعان داشت: بازار سرمایه ما بر اساس قیمت دلار حرکت خواهد کرد به این دلیل که بزرگترین صنعت بازار سرمایه، پتروشیمی است و در واقع ۲۵ درصد بازار را تشکیل می دهد و این صنعت نیز با قیمت دلار سر و کار دارد.
این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد:آنچه باعث رشد بازار می شود قیمت دلار است. اما در حال حاضر بازار با شرایط کاملا با ثباتی رو به رو است و از لحاظ سودآوری ، شرکت ها در شرایط خوبی قرار دارند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۵۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین نرخ اسکناس آمریکایی در بازار روز گذشته مجددا به کانال پایین‌تر بازگشت. بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت دلار آزاد در روزهای اخیر در حال رفت و برگشت میان کانال‌های ۶۰، ۶۱ و ۶۲ هزار تومانی بوده است. ورود و خروج معامله‌گران به بازار در کنار قدرت‌نمایی اخبار در حال تحت تاثیر قرار دادن نرخ ارز است. به عقیده کارشناسان کف و سقف تقریبی دلار در حال حاضر نیمه نخست کانال ۶۰ هزار تومانی و مرز کانال‌های ۶۲ و ۶۳ هزار تومانی است.
دنیای اقتصاد نوشت:تابلوهای بازار ارز تهران در روز گذشته قرمز بود. پس از اصلاح نرخ صورت گرفته در بازار روز سه‌شنبه و رشد نرخ‌ها در این روز، روند بازار در روز گذشته مجددا کاهشی شد. به‌نظر می‌رسد دلار در روز سه‌شنبه سقف مقاومت جدید خود را محک زده است.

سیگنال‌های موجود در اخبار به نفع بازارساز است. اخباری مانند گشایش‌های ارزی جدید و احتمال تداوم یافتن مذاکرات با غرب و از همه مهم‌تر آمار و ارقام منتشر شده در رابطه با میزان فروش نفت کشور در ماه‌های اخیر، از جمله مواردی است که در کنترل انتظارات تورمی به بازارساز کمک می‌کند. حال باید دید بانک مرکزی با توجه به ذخایر ارزی خود مایل به ثبات‌بخشی به بازار است یا تمایل دارد نرخ ارز به روند کاهشی خود ادامه دهد.

کاهش دمای بازار ارز
دیروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه روند نرخ شاخص‌های ارزی در معاملات غیررسمی بازار ارز تهران کاهشی بود. هر برگ اسکناس دلار آزاد که در روز سه‌شنبه با رشد قیمت هزار و ۵۵۰ تومانی به نیمه کانال ۶۲ هزار تومانی رسیده بود، فعالیت خود در بازار صبح روز گذشته را با افت قیمتی حدود ۵۰۰ تومانی در مرز کانال‌های ۶۱ و ۶۲هزار آغاز کرد.

در ادامه بازار دیروز روند کاهشی این ارز شدت بیشتری به خود گرفت به‌صورتی که آخرین نرخ نقدی بازار با اختلافی ۸۰۰ تومانی نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۶۱ هزار و ۷۵۰ تومان ثبت شد. این در حالی است که روند کاهشی ارزهای دیگر بازار مانند یورو و پوند از دلار نیز شدیدتر بود. هر برگ اسکناس یورو در عصر روز گذشته حدود هزار و ۱۵۰ تومان ارزان‌تر از نرخ پیشین در رقم ۶۶ هزار و ۱۵۰ تومان معامله شد. پوند نیز با افت قیمتی هزار و ۳۰۰ تومانی در رقم ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومان به فروش رسید.

طلا گوش به فرمان ارز
افت نرخ ارز در روز گذشته قیمت شاخص‌های طلایی را نیز تحت تاثیر قرار داد. هر قطعه سکه طلا طرح جدید در عصر روز گذشته با افت قیمت یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی در رقم ۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد. این افت قیمت مستقیما به‌دلیل افت نرخ شاخص‌های تشکیل‌دهنده نرخ سکه طلا رخ داده است. بهای جهانی فلز طلا و همچنین نرخ دلار آزاد در روز گذشته کاهشی بود. همچنین نیم و ربع سکه نیز در روز گذشته ۶۰۰ و ۲۰۰ هزار تومان افت نرخ را تجربه کردند و به ترتیب در ارقام ۲۴ میلیون تومان و ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله شدند.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901979

دیگر خبرها

  • یک پیش‌بینی از آینده بازار سکه /سکه‌های کوچکتر تغییر فاز دادند
  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • توقف در روند کاهشی دلار؛ خریداران دوباره برگشتند!
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟