Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر- ایرنا - پایگاه خبری تحلیلی خلیج فارس با اشاره به اجرای طرح برندینگ خبر تجمع و نارضایتی رانندگان نفتکش را بوشهر با منکعس کرده است.

در ادامه این مطلب آمده است: جمعی از رانندگان تانکرهای سوخت رسان بوشهر، اجرای طرح «برندینگ» و ایجاد شرکت‌های واسطه‌ای برای توزیع سوخت را عامل کاهش درآمد خود عنوان نموده و دست به اعتراض زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش «خلیج فارس»؛ رانندگان که مقابل دفتر پخش فرآورده های نفتی منطقه بوشهر تجمع کرده بودند، می‌گویند در اجرای این طرح رانندگان ملزم به عقد قرارداد با پیمانکاران شده‌اند و قرارداد مستقیمی با شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ندارند.
این رانندگان می‌گویند، اکنون پنج جایگاه توزیع سوخت در استان بوشهر زیرپوشش طرح برندینگ هستند اما در آینده نزدیک همه جایگاه‌ها مجری این طرح خواهند شد.
به گفته آنان، اکنون هشت ماه است که این طرح اجرا می‌شود؛ طرحی که باعث شده درآمد آنها بسیار کاهش یابد و سودش به جیب پیمانکاران برود.
آنان همچنین به این نکته اشاره می‌کنند که پیمانکاران تا دو برابر حق کمیسیون در زمانی که مستقیم با شرکت پخش فرآورده‌های نفتی کار می‌کردند، از آنها حق کمیسیون می‌گیرند و از سوی دیگر،گاه ممکن است یک پیمانکار کار را به افراد خاصی بدهد که در این صورت بقیه رانندگان بیکار می‌مانند.
این رانندگان معتقدند وقتی این طرح در هشت ماه گذشته جواب نداده است، باید حذف شود و دوباره مانند پیش، با شرکت پخش فرآورده‌های نفتی کار کنند.
در دیگر استان‌ها نیز رانندگان تانکرهای سوخت رسان نسبت به طرح برندینگ اعتراض‌هایی داشته‌اند.
'برندسازی جایگاههای عرضه سوخت' طرحی است که با هدف تجمیع چند جایگاه عرضه تحت نظر یک برند مشخص از دولت سابق کلید خورد. شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران هدف از اجرای این طرح را ارتقای رفاه مشتریان و حمایت از حقوق مصرف کنندگان با مدیریت موثر بخش خصوصی در فرآیند خرید، دریافت، حمل، توزیع و نظارت بر عرضه سوخت و کاهش نقش دولت در تصدی‌گری توزیع فرآورده های نفتی اعلام کرد.
در همین زمینه، مهرماه امسال منصور ریاحی، مدیرعامل وقت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی اعلام کرد:‌ دولت با اجرای برندیگ و شناسایی جایگاه های سوخت صاحب صلاحیت،‌ نقش،‌حق،‌ سهم، سود و بازار خود را به بخش خصوصی واگذار می کند که این امر دقیقا با اصول اقتصاد مقاومتی و سیاست های اصل 44 قانون اساسی انطباق دارد.
وی گفته بود: برندسازی در جایگاه های سوخت در دنیا دارای سابقه موفق است و خروجی بسیار خوبی داشته که رضایت مشتریان نتیجه آن بوده است.
اما از خردادماه و با اعتراض گسترده جایگاه داران و فعالان پخش فراورده های نفتی، مشخص شد تنها شخص راضی این طرح، خود آقای مدیرعامل و مجموعه شرکت پخش فرآورده های نفتی باشد!
در این بین جایگاهداران عرضه سوخت می گویند: نتیجه اجرای این طرح رونق واسطه گری و دلالی در فرآیند عرضه سوخت است.
«بیژن حاج محمدرضا» رئیس اتحادیه جایگاهداران عرضه سوخت چندی پیش گفت: طرح برندینگ دلالی در سیستم عرضه سوخت کشور است و این دلالی فقط به نفع دلالان تمام می شود و برای فعالان واقعی در عرضه سوخت، دستاوردی نخواهد داشت.
اکنون در شرایطی بوشهر پیشگام اجرای این طرح شده که در استان های دیگر به موضوعات و تبعات اجتماعی آن توجه بیشتری شده تا همراهی جامعه هدف طرح نیز کسب شود.
6045

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۳۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند صدور درخواست کارت سوخت تغییر می کند | سامانه جدید روزهای آینده معرفی می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مهدی سیدهاشمی در پاسخ به پرسشی در مورد اینترنتی شدن درخواست صدور کارت سوخت، گفت:‌ شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی چه مالکان خودروهای نوشماره و چه خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا خاطرنشان کرد: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر کاملا محافظت می‌شود.

نحوه درخواست صدور کارت سوخت از اردیبهشت تغییر می کند

وی با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام شده و بررسی های لازم انجام شده است و به جمع بندی خوبی رسیدیم و در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که درپی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع می‌شود.

هاشمی ادامه داد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا صرفا اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ یعنی هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش اخذ شده و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی و صحت سنجی کرده و پس از آن تایید یا عدم تایید را به این سامانه اعلام می‌کند.

کد خبر 848644 برچسب‌ها سوخت - بنزین (کارت سوخت هوشمند) سوخت - بنزین (سهمیه‌ بندی) خبر مهم فراجا

دیگر خبرها

  • پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • ◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روز‌های آینده
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • روند صدور درخواست کارت سوخت تغییر می کند | سامانه جدید روزهای آینده معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده معرفی می‌شود
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده/ تسریع در صدور کارت‌های سوخت
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مسدود شدن ۲۹۰ کارت سوخت در کردستان